Disney Village®

Lige inden Disneyland® Park og Walt Disney Studios® Park ligger Disney Village®. Her er samlet store flotte butikker,  stort udvalg af lækre restauranter, Frankrigs største skærm i IMAX biografen og magiske shows.

Nyd f.eks. det fantastiske Buffalo Bills Wild West Show, mens I spiser en autentisk cowboymiddag. I får et underholdende show med legendariske Buffalo Bill som værten, der præsenterer både Sitting Bill og Annie Oakley. I får vilde skuddueller, flotte stunts og så kigger Minnie og Mickey forbi! Måske du også kunne tænke dig at se det hele lidt fra oven i en luftballon. Alle der besøger Disneyland® Paris, bør bestemt gå en tur ned gennem gaden i Disney Village® og mærk den hyggelige magiske stemning.  

Forlystelser og aktiviteter i Disney Village® er ikke inkluderet i entrébilletten.

 


Restauranter

Besøg en af de mange restauranter i Disney Village® enten i en pause midt på dagen eller til aften på vej hjem fra parkerne. Her er masser af muligheder for at få et let måltid eller den helt store buffet.

Restauranter i Disney Village®

Restauranter i Disney Village


 

Butikker

I Disney Village® er der butikker for enhver smag. Om du skal have souvenirs med hjem i form af bamser, tøj, lego eller endda kunst, er det muligt. Alle kan få deres shoppinglyst stillet i Disney Village®, hvor man kan slentre ned gennem gaden til musik fra nye og ældre Disney®-klassikere.

Oversigt

Disney Fashion
Beklædning og accesories.

Disney Store
Beklædning, accesories, gaver, indretningsartikler, legetøj, bamser og pins.

The Disney Gallery
Kunst og samleobjekter.

World of Disney
Beklædning, accesories, gaver, indretningsartikler, legetøj, bamser, kunst, samleobjekter, billeder, medier, disney Light Ears, udklædning og pins.

The LEGO® Store
Legetøj

World of Toys
Legetøj, bamser og udklædning.

Boutique King Ludwig's Castle
Beklædning, accesories, gaver, indretningsartikler, legetøj og bamser.

Boutique Planet Hollywood
Beklædning, accesories, gaver og indretningsartikler.

Boutique Rainforest Café
Beklædning, accesories, gaver, indretningsartikler, legetøj og bamser.


  

Underholdning

Der er meget andet end restauranter og butikker i Disney Village®. Se for eksempel Disneyland® fra oven eller oplev et fantastisk show.

Gaumont biografkompleks

Filmelskere bliver forkælet i dette enorme, avancerede biografkompleks i Disney Village.

Med 15 enorme biograflærreder med den nyeste lydteknologi er dette det ultimative sted at læne dig tilbage, eller sidde på kanten af sædet, og opleve biografen, når den er bedst.

 

  

Koncerter hos Billy Bob's

Hver aften er der live koncerter med pop-rock, blues, country, salsa ... Samtidig med, at du kan tage dig en cocktail eller snacks hos Billy Bob’s 

Slå svingdørene på denne salon op, og træd direkte ind i Texas. Baren i 3 etager vender mod en scene, hvor live Elvis-hyldestbands, rock-n-roll-bands og jazz-musikanter spiller og fortryller, samtidig med, at du kan nyde en drink efter eget ønske og delektere dig med snacks og tapas. Gå ikke glip af undervisning i salsa om tirsdagen, rock om onsdagen og country om søndagen! Der er endog en spis-så-meget-du-vil Tex-Mex buffet i restaurant La Grange hos Billy Bob’s på anden etage.  

 

 

PanoraMagique

Underholdningen når nye højder, når du svæver op i en af verdens største varmluftballoner, og får et helt frisk perspektiv på Disneys magi. 

PanoraMagique giver op til 30 gæster på én gang (afhængigt af vejrforholdene) mulighed for en tur af 6 minutters varighed med en enestående 360º udsigt over Disneyland® Paris - nogle gange op til 20 kilometers afstand! Denne heliumfyldte sfære, som ligger ved Lake Disney i Disney Village® giver en virkelig højtflyvende oplevelse for alle.

 

 

Stadium

Nyd en række gammeldags, moderne og super high-tech-spil i arkade-arenaen. 

Tag over til Disney Village®, og lad dig synke ned i de skarpe lys, summen og highscores i arkadens spilleparadis. Der er noget for alle aldre, med arkade-klassikere, hvor der hamres i knapperne, køresimulatorer, sportsudfordringer, dansemaskiner og en hel del mere.

OBS: Spillene i Stadium kræver mønter og kontanter, hvis man vil spille.

Vi gør opmærksom på, at enkelte forlystelser i parken kan være midlertidigt lukkede grundet renovering. Se en liste over eventuelt lukkede forlystelser her.