Restauranter i Disney Village 

Café Mickey

Børn i alle aldre elsker at spise på Café Mickey. Her er der mulighed for at få pizza og pasta og andre internationale retter. Eller hvad med at spise din morgenmad på Café Mickey, med fedtmule, chip og chap og alle de andre Disneyfigurere.

Bordservering - Spisning med Disneyfigurer

 

  

The Steakhouse

The Steakhouse er inspireret af Chicagos berømte teatre og herreklubber. Her kan i nyde en lækker bøf grillet i ameransk stil.

Bordservering

 

  

La Grange at Billy Bob's Country Western Saloon

Spis-hvad-du-kan-buffet med lækkert kød, fisk, grøntsager ogdessert. Nyd den hyggelige western stemning med musik fra western baren i underetagen. 

All you can eat buffet

 

  

Annette's Diner

Når du træder ind i Annette's Diner er det som at træde ind i 1950'erne. Musikken spiller på jukeboxen og servetricerne suser rundt på rulleskøjter med klasiske amerikanske retter.

Bordservering

 

  

New York Style Sandwiches

Newyorker stilen er ikke til at tage fejl af i denne sandwich bar der er udsmykket med minder fra Broadway. Her kan i nyde alverdens forskellige slags sandwiches eller tage den med på farten.

Mad på farten

 

  

Earl of Sandwich®

Træd ind i biblioteket og nyd lækre kvalitets sandwiches. Her er noget for enhver smag.

Mad på farten

 

  

King Ludwig's Castle

Inspireret af Kong Ludwig den anden af Bayern ligger denne store middelalderlige festsal, som byder på burgere og pølser direkte fra Tyskland. Det er endda muligt for de voksne at nyde en König Ludwig bryg på fad.

Bordservering

 

  

McDonald's®

Har i ikke tid til at bruge lang til på et frokost måltid, er der mulighed for at få et hurtigt, og for de fleste genkendeligt, måltid på McDonald's®

Mad på farten

 

  

Rainforest Cafe®

Nyd et måltid mad dybt inde i regnskoven i selskab med dyrene fra Amazonas. Bliv overrasket over et pludseligt uvejr, eller nyd lyden af syngende fugle trompeterende elefanter eller gorillaer der slår sig selv på brystet. Maden er inspireret af det sydvestlige USA med et tropisk twist.

Bordservering

 

 

Planet Hollywood®

Nyd din mad blandt stjernerne i denne amerikanske restaurant hvor der er gang i musikken og den helt rigtige Hollywood stemning. 

Bordservering 

 

 

Se her en samlet oversigt over alle spisesteder i Disneyland® Paris.