Disneyland® Park

I Disneyland® Parks 5 magiske lande er fyldt med klassiske seværdigheder, du kan møde pirater, spise frokost med prinsesserne og opleve fantastiske shows og parader.


Parader & Shows

Disneyland® Paris er åben hver dag året rundt med magiske oplevelser, som er tilpasset de forskellige årstider. Foruden de mange faste attraktioner i forlystelsesparkerne er der hele året mulighed for at opleve forskellige parader og shows.

Bemærk:
Der kan ske ændringer i tidsplanen eller aflysninger af de nævnte parader og shows, hvorfor vi anbefaler at få det aktuelle program i City Hall i Disneyland® Park eller i Studio Service i Walt Disney Studios® Park, så I kan holde jer opdateret med de enkelte dages program.

Eventyrvals med Disneyprinsesser

Disney Illuminations®

Disney Starts on Parade


Oversigtskort

Detaljeret oversigtskorte over parkerne udleveres ved ankomst på hotellet eller findes ved indgangen til parkerne.


Åbningstider

Disneyland® Paris har åben året rundt. De konkrete åbningstider opdateres løbende og kan normalt ses ca. tre måneder frem.

Når du bor på et af Disneys egne hoteller, Village Nature Paris eller Disney's Davy Crockett Ranch kan du benytte dig af Extra Magic Time, som betyder at du har adgang til begge parker en time før almindelig åbningstid på de fleste dage.

De fem lande

Disneylands magiske kongerige består af fem lande og historien starter i Main Street, U.S.A.® i begyndelsen af 1900 tallet, hvor du oplever charmen fra de go'e gamle dage i en lille amerikansk by. I Frontierland® kan du sadle om til suset fra Det Vilde Vesten. Fat kompasset og sæt kursen mod Adventureland® fyldt med mystik og spændende oplevelser fra den afrikanske og indiske jungle. Fortsætter du til Fantasyland®, bliver dine drømmeprinsesser og- prinser til virkelighed. I Discoveryland® kan du afprøve de berømte opfindelser med tidsmaskinen, en tur til månen eller deltage i stjernekrigen.

Adventureland®

Frontierland®

Main Street, U.S.A®

Fantasyland®

Discoveryland®

Vi gør opmærksom på, at enkelte forlystelser i parken kan være midlertidigt lukkede grundet renovering. Se en liste over eventuelt lukkede forlystelser her.