Walt Disney Studios® Park

Stjæl billedet i Walt Disney Studios® Park

Fantastiske stjernespækkede filmsæt fulde af filmmagi inviterer dig til et kig bag kulisserne og til at opleve en mængde unikke forlystelser, som med garanti vil være et hit for børn og voksne i alle aldre. Nyd synet når de små drøner derudad med lynet McQueen i Cars Quatre Roues Rally, eller når dem der søger spænding bliver helt opslugt af Crush’s Coaster og The Twilight Zone Tower of Terror™. Oplev din familie fra en helt ny vinkel, når de skrumper ind i Toy Story Playland eller i den helt nye Ratatouille: The Adventure. Sidst men ikke mindst, kan du glæde dig til at se din yndlings Disney figurer blive vækket til live! 

Velkommen til Walt Disney Stuidos Park - parken med de mange muligheder! Dyk ned i den magiske og spændende verden af film og animation, hvor I vil blive taget med på en animationsrejse i særklasse. Gå på opdagelse i filmens historie i denne sjove og flotte park, der er bygget op omkring et Hollywood-filmstudie. Der er grundlag for masser af timers underholdning i de mange studios, hvor der vises film og tilbydes underholdning. Oplev derudover kopier af nogle af Hollywoods største attraktioner, fortryllende forlystelser, imponerende shows og sidst men ikke mindst fantastiske restauranter. Der er masser at prøve for både store og små. Lyder det ikke skønt? Du kan købe din entrébillet allerede i dag! Er du i tvivl om, hvordan du kommer frem til Disneyland Paris, tilbyder vi hos Magic Tours forskellige transportformer. Vi tilbyder derudover et hav af magiske tilkøb, som er med til at gøre din oplevelse i Disneyland Paris helt perfekt! Køb bl.a. Premier Access og spring køen over - på denne måde sparer du tid og kan nå at prøve rigtig mange forlystelser. Du kan også købe et Photopass og få dine Disney minder og souvenirbilleder til at vare evigt! 

Foretrækker du flere forlystelser og mindre filmmagi, er Disneyland Park helt sikkert noget for dig. Når du har brug for en pause fra forlystelserne, er Disney Village et fantastisk sted at spise, shoppe, gå i biografen og meget mere. 

Glæd dig til at gå på en magisk opdagelse i Walt Disney Studios® Park' tre lande og udlev din indre skuespillerdrøm. Nedenfor kan du læse nærmere om de enkelte lande.
 

  


De fire lande

Front Lot

Velkommen til Walt Disney Studios Park! Front Lot er indgangen til parken og inspireret af det glamourøse område i Hollywood Movie Studios tilbage i 1930'erne. Oplev bl.a. Hollywood Boulevard og Alexandria Theatre og få for alvor fornemmelsen af, at være midt i Hollywood. Front Lot er uden tvivl det mest farverige land i Walt Disney Studios Park og har både gode spise- og indkøbsmuligheder. Elsker du at være i centrum, skal du bestemt besøge Disney Studio 1, hvor du får lov til at være stjerne i egen produktion! Indtag scenen og vis hvad du kan i det strålende lys i en Hollywood filmoptagelse. Der er produktion i gang fra de glitrende 20'ere til de svingende 60'ere - med den ene uforglemmelige scene efter den anden. Og du står lige i midten af det hele! 

Meet 'n' Greet with Goofy or friends

I Front Lot er der mulighed for at møde nogle af Disney figurerne. Mød bl.a. Fedtmule eller hans venner og skab magiske øjeblikke!

Sted: Place des Fréres Lumiére - Front Lot.
Se tidsplanen i parkens program. 

Restauranter

Restaurant en Coulisse: Nyd en burger eller en salati denne sjove restaurant gemt mellem kulisser og kameraer i Disneys Studio 1. 

Production Courtyard

Slentre ned af Hollywood Boulevard eller oplev en af de mange shows, der hver dag vises i Production Courtyard. Har du altid drømt om at finde ud af hvordan din yndlings Disney figur er blevet til, så er Production Courtyard helt sikkert et must. Her kan du nemlig komme med backstage og se hvordan Disneyfigurerne bliver vækket til live - helt fra Walt Disneys første kreationer til nutidens betagende produktioner. Få også et indblik i filmens historie i CinéMagic. Der er derudover selvfølgelig også mulighed for at prøve de mange forskellige forlystelser!

Forlystelser

The Twilight Zone Tower of Terror: Se din frygt i øjnene, og kast dig ud i 13 uhyggelige etager i Production Courtyards mest frygtindgydende forlystelse! Tag rundt i det berygtede Hollywood Tower Hotel, som engang var tilholdssted for Hollywoods rigmænd og berømtheder, indtil en mystisk hændelse tvang det til at lukke i 1939. I Twilight Zone Tower of Terror må du vove dig ind gennem portene af smedejern til dette gudsforladte sted, og derpå træde ind i en støvet lobby, hvor tiden synes at have stået stille. 

Restauranter 

Restaurant des Stars: Berømtheder pryder væggene i denne restaurant med spis-hvad-du-kan-buffet, med traditionelle franske retter. Ingen går sultne herfra. 

Toon Studio

Ved et besøg i Toon Studio vil du kunne opleve, hvordan dine yndlings Disney figurer er blevet til - her er intet mindre end magisk! Du vil kunne opleve mange af figurerne fra de nyere Disney film og der er et hav af sjove forlystelser at give sig i kast med. I dette land bliver skaberne af nogle af de største Disney klassikere hyldet - glæd dig til at opleve dette fantastiske farverige land! 

Forlystelser

Art of Disney Animation: Tilbring lidt tid med at tegne i Disney Animation Studios, og find ud af, hvordan Disney-klassikerne er blevet til. Med Art of Disney Animation blomstrer din fantasi, og du lærer om, hvordan Disney figurerne bliver til, og hvordan de bevæger sig. Her drages du ind i en verden af Disney-animation i en biografpræsentation med klassiske klip, hvor du kan se, hvordan Disney-figurerne gennem tiden tager form. Du kan også prøve at skabe lidt magi selv og fuldføre den interaktive oplevelse.

Cars Quatre Roues Rallye: Gas motorerne op og kør ved siden af Lynet McQueen på denne hurtige racerbane fra Cars®. Hop ind i den bil, du har valgt i Cars Quatre Roues Rallye, og tryk speederen i bund, mens du racer gennem ørkenbyen Radiator Springs med dine foretrukne firehjulede venner!

Crush's Coaster®: Drej, dyk og kæmp mod strømmen, mens du drages ind i en strømhvirvel af eventyr. Tag med Crush og vennerne i Toon Studio®, hvor du finder det strandede set til Disney Pixar-filmen Find Nemo. Derefter kan du, når du har nydt Sydney Harbour-kulisserne, gå ombord i et skildpaddeskjold og forberede dig på en rejse gennem uforglemmelige øjeblikke fra filmen. Ryk sammen mens skallen dykker ned i havet og begynder den utrolige rejse. Først bydes du velkommen af Nemo, Squirt og andre velkendte ansigter i Great Barrier Reef. Men roen varer ikke længe, da du sendes ned i det mørkeste dyb, hvor en sunken undervandsbåd er omringet af grådige fisk, gopler og hajer. På Crush's Coaster lurer faren, men lige i tide støder den østaustralske strøm dig op i en spiral til Sydney Harbour til en begejstret modtagelse.

Les Tapis Volants - Flying Carpets Over Agrabah®: Stig op på det magiske tæppe, og flyv rundt om en kæmpestor åndens lampe gennem skyerne over Agrabah. Stig op på dit helt eget magiske tæppe, og tag ud på en tur over de travle gader i Aladdins land. Her kan du flyve op og ned og rundt om en kæmpestor åndens lampe, mens den store blå, magiske mand optager alt på film. Opfyld dine egne ønsker med en hellig skarabæ, som du bruger til at styre dit tæppe, så det flyver højere, lavere og vipper frem og tilbage.

Ratatouille: The Adventure: Skrump ind til samme størrelse som Remy, og stik af, dyk, undvig, og drøn afsted i sikkerhed i en fantastisk jagt gennem et gigantisk køkken. Gør dig klar, og fornøj dine sanser i denne helt nye 4D-oplevelse med Disney Ratatouille. Remy og vennerne har lavet et herligt kapløb - men det varer ikke længe, før I opdages af Skinner, som jager jer gennem synet, lyden og smagen af Gusteaus berømte parisiske restaurant. Dette veltilberedte eventyr, der er en nyhed i 2014, vil helt sikkert gøre dig sulten efter mere.

Meet 'n' Greet

Meet 'n' Greet with Buzz Lightyear or friends: Stil dig ved siden af Buzz Lightyear eller hans venner, og skab magiske øjeblikke.
Sted: Toon Plaza - Toon Studio

Meet 'n' Greet with Mickey or friends: Stil dig ved siden af Mickey eller hans venner, og skab magiske øjeblikke.
Sted: Toon Plazza - Toon Studio.

Meet 'n' Greet with The Incredibles: Stil dig ved siden af The Incredibles eller hans venner, og skab magiske øjeblikke.
Sted: Toon Plaza - Toon Studio.

Restauranter

Bistror Chez Rémy: Skrump til rottestørrelse og spis med på denne sjove restaurant, hvor i sidder på champagnepropper og spiser ved syltetøjslåg. Gå ikke glip af Remy's fantastiske Ratatouille.

World of Pixar

RC Racer: Anders er ude på spilopper, og du er med på en tur, da hans hurtigste legetøjsbil suser op og ned i en 25 meter høj halfpipe-rutsjebane. Bag Toy Story Playland har Anders pakket sin fjernstyrede racer ud og opstillet en enorm halfpipe. Den orange konstruktion rejser sig truende. På Disney RC Racer er det, som om du er skrumpet ind, så du er på størrelse med Buzz og Woody. Når du er kommet ind i den enorme fjernstyrede bil, skal du holde godt fast, når Buzz og Woody sætter farten op og kaster dig ud på en spændende tur med stejle op- og nedture. Igen og igen.

Slinky® Dog Zigzag Spin: Sæt nogle fjedre, hvor dine børn træder, og de kan hoppe op og ned på en hoppende tur på ryggen af Slinky Dog. Skrump ind til samme størrelse som Buzz og Woody på Slinky Dog Zigzag Spin, og klatre op på ryggen af Slinky Dog, når den begynder at gå i ring, mens den prøver at fange sin hale i en hundeskål fyldt med gummiben.

Toy Soldiers Parachute Drop: Stil dine små rekrutter op på række, og marcher over til Toy Story Playland for at få et faldskærmsspring! I Disney Toy Soldiers Parachute Drop har Sergent indrulleret dig i sit lille grønne regiment - men først skal du lære at springe i faldskærm. Så spænd selen, rekrut, følg ordrerne, og gør dig klar til et spændende 82-fods udspring over en militærbase fuld af udkigstårne og grønne legetøjssoldater i overstørrelse. Det er, som om du selv er den del af den store legetøjsopstilling!

Biler - Road trip: Cruz Ramirez og Sally tager jer med på rundtur på den mest legendariske motorvej, hvor i møder Lynet McQueen, bumle og alle de andre kendte biler fra cars universet. Se blandt andet verdens største møtrik og olev den store vandtankvogn blive vasket. 


Parader & Shows

Walt Disney Studios® Park er din mulighed for at komme bag om filmens skabelse og opleve filmens historie fra de første stumfilm til vor tids store blockbusters. Med flere store biografer og shows, kan du få flere dage til at gå med at udforske og lære, anset om du er et lille eller stort legebarn.

Bemærk:
Der kan ske ændringer i tidsplanen eller aflysninger af de nævnte parader og shows, hvorfor vi anbefaler at få det aktuelle program i City Hall i Disneyland® Park eller i Studio Service i Walt Disney Studios® Park, så I kan holde jer opdateret med de enkelte dages program. 

 

Mickey and the Magician

Abracadabra og alakazam – lad dig rive med af Mickey og Tryllekunstneren - det mageløst spændende show, der lyser op i Animagique Theater i Walt Disney Studios® Park. Højt oppe over hustagene vil du opleve mærkværdige antikviteter fra fjerne lande foran en trup af Disney-figurer, heriblandt Genie, Rafiki og Elsa, der fremtryller en kavalkade af utrolige illusioner. Det flotte show med sang og dans indeholder alt, hvad ægte magi består af, og levendegøres af et fantastisk sceneri og specialeffekter.

Mickey and the Magician

 

Disney Junior Live on Stage!

Walt Disney Studios® Park's helt små gæster bydes velkomne til dette fantastiske show med figurerne fra Disney Junior. Mød Mickey Mouse, Fedtmule og mange andre af de kendte figurere, når de lægger op til sang og dans for de mindste Disney fans. Voksne er selvfølgelig også velkomne til at danse med når den enorme scene kommer til livs som en kæmpe stor eventyrbog!

Disney Junior Live on Stage

 

Stitch Live!

Stitch er tilbage i rummet, hvorfra han via en sattelit-forbindelse kontakter alle legebørn der er mødt op til hans live show i Walt Disney Studios® Park. Oplev hvordan Stitch med magiske computer tricks afviger fra det, der står i manuskriptet og skaber kaos blandt publikum. Glæd dig til en sjov oplevelse med det venlige blå rumvæsen!

Stich Live!

 

Moteurs... Action! Stunt Show Spectacular

- Starrng Lightning McQueen

Dette stunt show er inspireret af filmen Biler 2® Disney/Pixar, og er en fantastisk oplevelse man ikke må gå glip af under besøget i Disneyland® Paris. I vil opleve de vildeste stunts med hjulspin og flammer, og hvad der ellers hører sig til et rigtig stuntshow. Glæd dig til at opleve de velkendte benzinslugere fra Disney og få en fantastisk oplevelse! 

Showtid ca. 45 min.

Moteurs

 Oversigtskort

Detaljeret oversigtskort over parkerne udleveres ved ankomst på hotellet eller findes ved indgangen til parkerne.

Oversigtskort


 

Åbningstider

Disneyland® Paris har åben året rundt. De konkrete åbningstider opdateres løbende og kan normalt ses ca. tre måneder frem. Læs nærmere om åbningstiderne i Disneyland Paris.

Når du bor på et af Disneys egne hoteller, Village Nature Paris eller Disney's Davy Crockett Ranch kan du benytte dig af Extra Magic Time, som betyder at du har adgang til begge parker en time før almindelig åbningstid på de fleste dage.
Vi gør opmærksom på, at enkelte forlystelser i parken kan være midlertidigt lukkede grundet renovering. Se en liste over eventuelt lukkede forlystelser her.