Toon Studio®

Her kommer figurerne fra flere af de nyere Disney film til live. Oplev for eksempel Toy Story Playland inspireret af Disney® Pixars Toy Story.

 

Forlystelser

Art of Disney Animation®

Tilbring lidt tid med at tegne i Disney Animation Studios, og find ud af, hvordan en Disney-klassiker bliver til. 

Med Art of Disney Animation blomstrer din fantasi, og du lærer om, hvordan Disney-figurerne bliver til, og hvordan de bevæger sig. Her drages du ind i en verden af Disney-animation i en biografpræsentation med klassiske klip og visning af animation, hvor du kan se, hvordan Disney-figurerne gennem tiden tager form. Du kan også prøve at skabe lidt magi selv og fuldføre den interaktive oplevelse.

 

 

Cars Quatre Roues Rallye

Gas motorerne op, og kør ved siden af Lynet McQueen på denne hurtige racerbane fra Cars®. 

Hop ind i den bil, du har valgt i Cars Quatre Roues Rallye, og tryk speederen i bund, mens du racer gennem ørkenbyen Radiator Springs med dine foretrukne firehjulede venner.

 

  

Crush's Coaster®

Drej, dyk og kæmp mod strømmen, mens du drages ind i en strømhvirvel af eventyr.

Tag med Crush og vennerne i Toon Studio®, hvor du finder det strandede set til Disney•Pixar-filmen Find Nemo. Derefter kan du, når du har nydt Sydney Harbour-kulisserne, gå ombord i et skildpaddeskjold og forberede dig på en rejse gennem uforglemmelige øjeblikke fra filmen.
Ryk sammen, mens skallen dykker ned i havet og begynder den utrolige rejse. Først bydes du velkommen af Nemo, Squirt og andre velkendte ansigter på Great Barrier Reef. Men roen varer ikke længe, da du sendes ned i det mørkeste dyb, hvor en sunken undervandsbåd er omringet af grådige fisk, gopler og hajer. På Crush's Coaster lurer farer. Men lige i tide støder den østaustralske strøm dig op i en spiral til Sydney Harbour til en begejstret modtagelse.

 

  

Les Tapis Volants - Flying Carpets Over Agrabah®

Stig op på det magiske tæppe, og flyv rundt om en kæmpestor åndens lampe gennem skyerne over Agrabah. 

Stig op på dit helt eget magiske tæppe, og tag ud på en tur over de travle gader i Aladdins land. Her kan du flyve op og ned og rundt om en kæmpestor åndens lampe, mens den store blå, magiske mand optager alt på film. Opfyld dine egne ønsker med en hellig skarabæ, som du bruger til at styre dit tæppe, så det flyver højere, lavere og vipper frem og tilbage.

 

 

Ratatouille: The Adventure

Skrump ind til samme størrelse som Remy, og stik af, dyk, undvig, og drøn afsted i sikkerhed i en fantastisk jagt gennem et gigantisk køkken. 

Gør dig klar, og fornøj dine sanser i denne helt nye 4D-oplevelse med Disney Ratatouille. Remy og vennerne har lavet et herligt kapløb. Men det varer ikke længe, før I opdages af Skinner, som jager jer gennem synet, lyden og smagen af Gusteaus berømte parisiske restaurant. Dette veltilberedte eventyr, der er en nyhed i 2014, vil helt sikkert gøre dig sulten efter mere.

 

 

RC Racer

Anders er ude på spilopper, og du er med på en tur, da hans hurtigste legetøjsbil suser op og ned i en 25 meter høj halfpipe-rutsjebane. 

Bag Toy Story Playland har Anders pakket sin fjernstyrede racer ud og opstillet en enorm halfpipe. Den orange konstruktion rejser sig truende. På Disney RC Racer er det, som om du er skrumpet ind, så du er på størrelse med Buzz og Woody.

Når du er kommet ind i den enorme fjernstyrede bil, skal du holde godt fast, når Buzz og Woody sætter farten op, og kaster dig ud på en spændende tur med stejle op- og nedture. Igen og igen.

 

 

Slinky® Dog Zigzag Spin

Sæt nogle fjedre, hvor dine børn træder, og de kan hoppe op og ned og rundt på en hoppende tur på ryggen af Slinky Dog.

Skrump ind til samme størrelse som Buzz og Woody på Slinky Dog Zigzag Spin, og klatr op på ryggen af Slinky Dog, når den begynder at gå i ring, mens den prøver at fange sin hale i en hundeskål fyldt med gummiben.
Inspireret af Toy Story-filmene fra Disney•Pixar.

 

 

Toy Soldiers Parachute Drop 

Stil dine små rekrutter op på række, og marcher over til Toy Story Playland for at få et faldskærmsspring bag fjerndens linjer.

I Disney Toy Soldiers Parachute Drop har Sergent indrulleret dig i sit lille grønne regiment. Men først skal du lære at springe i faldskærm. Så spænd selen, rekrut, følg ordrerne, og gør dig klar til et spændende 82-fods udspring over en militærbase fuld af udkigstårne og grønne legetøjssoldater i overstørrelse. Det er, som om du selv er den del af den store legetøjsopstilling!

 


 

 

Meet 'n' Greet

Meet 'n' Greet with Buzz Lightyear or friends

Stil dig ved siden af Buzz Lightyear eller hans venner, og skab magiske øjeblikke.
Sted: Toon Plaza - Toon Studio

 

  

Meet 'n' Greet with Mickey or friends

Stil dig ved siden af Mickey eller hans venner, og skab magiske øjeblikke.
Sted: Toon Plazza - Toon Studio.

 

  

Meet 'n' Greet with The Incredibles

Stil dig ved siden af The Incredibles eller hans venner, og skab magiske øjeblikke.
Sted: Toon Plaza - Toon Studio.

 


 

Shows

Mickey og Tryllekunstneren

Abracadabra og alakazam – lad dig rive med af Mickey og Tryllekunstneren - vores mageløst spændende show, der lyser op i Animagique Theater i Walt Disney Studios® Park. Vær klar til at gispe, når du følger Mickey i sin kamp for at blive en stor tryllekunstner. Højt oppe over hustagene vil du opleve mærkværdige antikviteter fra fjerne lande foran en trup af Disney-figurer, heriblandt Genie, Rafiki og Elsa, der fremtryller en kavalkade af utrolige illusioner. Det flot opsatte show med sang og dans indeholder alt, hvad ægte magi består af og levendegøres af et fantastisk sceneri og specialeffekter. 

 


 

Restauranter

Bistror Chez Rémy

Skrump til rottestørrelse og spis med på denne sjove restaurant, hvor i sidder på champagnepropper og spiser ved syltetøjslåg. Gå ikke glip af Remy's fantastiske Ratatouille.

  • Bordservering

Se her en samlet oversigt over alle spisesteder i Disneyland® Paris