Parkerne

Disneyland® Paris byder på hele 3 fantastiske parker med dertilhørende fortryllende lande. Disney magien bliver for alvor vækket til live, når du møder de kendte Disney-figurer og oplever de farvestrålende parader og fantastiske shows. Vælg imellem over 50 forlystelser, der giver magiske oplevelser til alle aldre og glæd dig til at spise på en af de 50 forskellige restauranter med mad fra alle verdens hjørner!

Disneyland Paris er den perfekte ramme til en fantastisk familieferie, I sent vil glemme!

Læs mere om parkerne ved at trykke dig videre herunder:

DISNEYLAND® PARK

I denne magiske park gemmer der sig 5 fantastiske lande fyldt med klassiske forlystelser, hvor du blandt andet kan opleve frygtindgydende pirater i Adventureland, møde smukke og eventyrlige prinsesser i Fantasyland eller se de fantastiske og farverige parader og shows med fyrværkeri, vand og laser over Disney's Torneroseslot, når parken lukker!

WALT DISNEY STUDIOS® PARK

Gå på opdagelse i denne flotte park, der er bygget op omkring et Hollywood-studie. Her venter der dig 4 forskellige lande, der giver dig muligheden for at udleve dine indre skuespillerdrømme! Glæd dig til at opleve magiske forlystelser, der med garanti vil være et hit for alle børn i alle aldre! 

DISNEY VILLAGE®

Få din shoppinglyst stillet i Disney's magiske by, Disney Village®! Der er butikker for enhver smag med mulighed for at købe bamser, tøj, legetøj og meget meget mere. Oplev også de mange fantastiske restauranter, oplev Disneyland® Paris fra oven i en luftballon eller tag i den legendariske IMAX biograf! Alle der besøger Disneyland® Paris skal opleve den hyggelige og magiske stemning her i Disney Village®!