Tips til din ferie i Disneyland® Paris

Disneyland® Paris er et magisk sted for både børn og voksne! Det er dog en god idé at være forberedt inden jeres rejse, uanset om I planlægger at være i parkerne én dag eller en hel uge. Vi har her samlet de bedste tips og tricks, så I kan få mest ud af jeres ferie!

Familie i Disneyland Paris

Godt at vide inden afrejse

1.   Book bord på restauranter i god tid

Der er rigtig mange gode restauranter i Disneyland® Paris, men da parkerne også har rigtig mange gæster hver dag, er der rift om pladserne. Det er derfor en rigtig god idé at tjekke hvilke restauranter, I ønsker at spise på allerede hjemmefra. De bedste restauranter er nemlig meget populære og bliver derfor hurtigt fuldt booket - især i højsæsonen. Så gør jer selv en tjeneste og få booket bord i god tid, da det helt sikkert er det værd!

2.   Download Disneyland® Paris-appen

Disneyland® Paris består af to parker: Disneyland Park, hvor I kan prøve sjove forlystelser dagen lang, og Walt Disney Studios® Park, hvor I har mulighed for at komme "bag scenen" og opleve hemmelighederne bag nogle af Disneys fantastiske film. Det kan derfor til tider være en udfordring at finde rundt, og her er Disneyland® Paris-appen en stor hjælp! Den giver et overskueligt overblik over begge parker og viser bl.a., hvor lang ventetid der er ved forlystelserne, hvilke shows der vises, hvor din favorit Disneyfigur befinder sig og meget mere. I kan evt. downloade appen hjemmefra og danne jer et overblik over parkerne inden ankomst. Begge parker har gratis Wi-Fi, så I vil altid have nem adgang til appen.

3.   Bo på et af Disneys egne hoteller

Inden I bestiller hotel til jeres Disney-rejse, skal I være opmærksomme på forskellen mellem Disneyland® Paris' egne hoteller og hotellerne uden for parkerne. Hvis I vælger at bo på et af hotellerne i Disneyland® Paris, følger der en fantastisk fordel med: Ekstra Magisk Tid. Denne service tillader alle hotelgæsterne adgang til parkerne før den officielle åbningstid - således undgår I de ellers lange køer, og I har tid til at prøve flere forlystelser! Lyder det ikke fantastisk?

4.   Lej en klapvogn

Det er muligt at leje klapvogne i begge parker i Disneyland® Paris - på denne måde har I mere plads i bilen, og I slipper for at bære på den frem og tilbage til hotellet.


Tips og tricks - få mest ud af din Disney-rejse

1. Single-rider køen

Hvis i ønsker at prøve så mange forlystelser som muligt, er single-rider køen en super god mulighed! Køen er for det meste betydeligt kortere end den normale kø, da du her ikke kan være sikker på at sidde sammen me dem, som du rejser med. Servicen er dog gratis for alle i Disneyland® Paris, og du vinder på denne måde en masse tid!

2. FASTPASS

 Standard FASTPASS er endnu en fantastisk service, som I endelig skal benytte. Det er en gratis service, som tillader jer at springe en stor del af køen over på udvalgte forlystelser. Det fungerer således, at I trækker en FASTPASS-billet til den ønskede forlystelse, hvorefter I får et tidspunkt I skal komme tilbage til forlystelsen på. På denne måde kan I opleve en masse af parken i mellemtiden, og komme tilbage til den ønskede forlystelse og springe en stor del af køen over. Se denne video om hvordan FASTPASS fungerer.

3. Rider Switch

Rider Switch er oplagt at bruge, hvis I rejser med mindre børn, som ikke har mulighed for at prøve alle forlystelserne. Hvis man eks. venter med familiens yngste medlem uden for en forlystelse, kan resten af familien trække en billet efter deres tur med den pågældende forlystelse, som dermed giver adgang til en kortere kø. På denne måde er der ingen, som bliver snydt, hvis man rejser med små børn.

4. Hands-free shoppingservice

Der er en gratis shoppingservice for alle Disneyland® Paris' hotelgæster. I kan derfor shoppe løs i diverse souvenir butikker, og få sendt jeres varer direkte til jeres hotelværelse! Så skal I ikke bekymre jer om at bære rundt på tunge poser og store bamser, men istedet nyde jeres dage fuldt ud. 

5. Lej et skab

Det er uden tvivl rarest at bære rundt på så lidt som muligt, når I skal gå rundt en hel dag i parkerne - derfor er det en fantastisk idé at leje et skab. På denne måde slipper I for at bære rundt på tunge jakker, solcreme mm., og samtidig er skabene i behagelig gåafstand fra de fleste forlystelser. 

6. Spar kø-tid i løbet af shows

 Der vises rigtig mange shows i løbet af dagen i Disneyland® Paris. I løbet af disse shows falder ventetiden på forlystelserne markant - så hvis der er et show, du ikke ønsker at se, er det en oplagt mulighed for at få prøvet en masse forlystelser!

7. Tag egne snacks med

Det kan godt blive en dyr fornøjelse at købe frokost til hele familien i Disneyland® Paris. Hvis I vil spare både penge og tid, er det en super god idé at medbringe egne snacks eller en let frokost. Således vil I også undgå de typisk meget lange køer ved spisestederne.