Walt Disney Studios® Park

Stjæl billedet i Walt Disney Studios® Park

Fem stjernespækkede filmsæt fulde af filmmagi inviterer dig til et kig bag kulisserne og til at opleve en mængde unikke forlystelser, som med garanti vil være et hit for børn i alle aldre. Nyd når de små drøner derudad med lynet McQueen i Cars Quatre Roues Rally, eller dem der søger spænding bliver helt opslugt af Crush’s Coaster og The Twilight Zone Tower of Terror™. Og se din familie i en ny vinkel når de skrumper ind og have det mega-sjovt med Toy Story Playland og den helt nye Ratatouille: The Adventure.

Husk endelig at gå på en magisk opdagelse i Walt Disney Studios® Park' fire lande og udlev din indre skuespillerdrøm.


Parader & Shows

Walt Disney Studios® Park er din mulighed for at komme bag om filmens skabelse og opleve filmens historie fra de første stumfilm til vor tids store blockbusters. Med flere store biografer og shows, kan du få flere dage til at gå med at udforske og lære uanset om du er et lille eller stort legebarn.

Bemærk:
Der kan ske ændringer i tidsplanen eller aflysninger af de nævnte parader og shows, hvorfor vi anbefaler at få det aktuelle program i City Hall i Disneyland® Park eller i Studio Service i Walt Disney Studios® Park, så I kan holde jer opdateret med de enkelte dages program. 

 

Mickey and the Magician

Abracadabra og alakazam – lad dig rive med af Mickey og Tryllekunstneren - det mageløst spændende og helt nye show, der lyser op i Animagique Theater i Walt Disney Studios® Park. Vær klar til at gispe i perioden 2. juli 2016 til 8. januar 2017, når du følger Mickey i sin kamp for at blive en stor tryllekunstner. Højt oppe over hustagene vil du opleve mærkværdige antikviteter fra fjerne lande foran en trup af Disney-figurer, heriblandt Genie, Rafiki og Elsa, der fremtryller en kavalkade af utrolige illusioner. Det flot opsatte show med sang og dans indeholder alt, hvad ægte magi består af og levendegøres af et fantastisk sceneri og specialeffekter.

Mickey and the Magician

 

CinéMagique

I anledning af biografens 100 års jubilæum vises filmen, som tager dig fra stumfilmens tid til nutidige blockbusters. Der er med andre ord noget for enhver smag i denne forestilling, hvor biografen bliver levende når skuespillerne hopper ud og ind i lærredet på magisk vis.

CinéMagique

 

Disney Junior Live on Stage!

Walt Disney Studios® Park's helt små gæster bydes velkomne til dette fantastiske show med figurerne fra Disney Junior. Mød Mickey Mouse, Fedtmule og mange andre af de kendte figurere, når de lægger op til sang og dans for de mindste Disney fans. Voksne er selvfølgelig også velkomne til at danse med.

Disney Junior Live on Stage

 

Stitch Live!

Stitch er tilbage i rummet, hvorfra han via en sattelit forbindelse kontakter alle legebørn der er mødt op til hans live show i Walt Disney Studios® Park. Oplev hvordan Stitch med magiske computer tricks afviger fra det, der står i manuskriptet og skaber kaos blandt publikum.

Stich Live!

 

Moteurs... Action! Stunt Show Spectacular

- Staring Lightning McQueen

Dette stunt show er inspireret af filmen Biler 2® Disney/Pixar, og er en fantastisk oplevelse, man ikke må gå glip af, under besøget i Disneyland® Paris. I vil opleve de vildeste stunts med hjulspin og flammer, og hvad der ellers hører sig til et rigtig stuntshow.

Showtid ca. 45 min.

Moteurs

 Oversigtskort

Detaljeret oversigtskort over parkerne udleveres ved ankomst på hotellet eller findes ved indgangen til parkerne.

Oversigtskort


 

Åbningstider

Disneyland® Paris har åben året rundt. De konkrete åbningstider opdateres løbende og kan normalt ses ca. tre måneder frem.

Når du bor på et af Disneys egne hoteller, Village Nature Paris eller Disney's Davy Crockett Ranch kan du benytte dig af Extra Magic Time, som betyder at du har adgang til begge parker en time før almindelig åbningstid på de fleste dage.

Disneyland® Park

Walt Disney Studios® Park

Parkerne er midlertidigt lukket pga. COVID-19 pandemien.
Parkerne er mildlertidigt lukket pga. COVID-19 pandemien.
 

De fire lande

Gå på opdagelse i filmens historie i denne sjove og flotte park, der er bygget op omkring et Hollywood-filmstudie. Der er grundlag for masser af timers underholdning i de mange studios, hvor der vises film og tilbydes underholdning, eller prøv nogle af de vilde forlystelser i parken. Der er masser at prøve for både store og små.

Front Lot

Production Courtyard

Toon Studio®

Backlot

Vi gør opmærksom på, at enkelte forlystelser i parken kan være midlertidigt lukkede grundet renovering. Se en liste over eventuelt lukkede forlystelser her.