Production Courtyard

Slentre ned af Hollywood Boulevard, eller oplev et af de mange shows, der hver dag vises i Productione Courtyard. Få for eksempel et indblik i filmens historie i CinéMagic eller få et sus i maven i en af Walt Disney Studios® Park vildeste forlystelser.

 

Forlystelser

Studio Tram Tour®: Behind the Magic

Tag på en afslappende tur rundt om Production Courtyard, men bliv ikke for afslappet, da der venter en sprængfarlig katastrofe lige rundt om hjørnet. 

Stig på en high-tech-sporvogn på Studio Tram Tour: Kom med bag scenen, og lad Jeremy Irons stemme føre dig rundt i den magiske Walt Disney Studios® Park. Her oplever du filmopsætninger i fuld størrelse og gamle rekvisitter, men husk at holde på hat og briller under afstikkeren gennem Catastrophe Canyon, der på fremragende vis lever op til sit navn. Hvordan vil du opleve dramaet?

 

  

The Twilight Zone Tower of Terror™

Se din frygt i øjnene, og kast dig ud i 13 ulyksalige etager i Twilight Zone blandt falmet glamour i det hjemsøgte hotel

Tag rundt i det berygtede Hollywood Tower Hotel; engang tilholdssted for Hollywoods rigmænd og berømtheder, indtil en mystisk hændelse tvang det til at lukke i 1939. I Twilight Zone Tower of Terror må du vove dig ind gennem portene af smedejern til dette gudsforladte sted, og derpå træde ind i en støvet lobby, hvor tiden synes at have stået stille.

 


 

Shows

Disney Junior Live on Stage!

Nyd dette show med sang og dans, hvor en enorm scene udformet som en eventyrbog får liv lige foran dig. 

Lad dig opsluge af Disney Junior Live on Stage! med nogle af de kendte ansigter fra Disney Junior. Mickey, Minnie, Fedtmule og alle de andre synger fængende sange og danser i farverige, finurlige kulisser. Og de ønsker kun, at du deltager!

 

  

Stitch Live!

Cowabunga! Tal og syng med den blå fyr, som er det mest magiske rumvæsen, du kan møde. 

Tag ind i Walt Disney Studios® Park for at opleve en live satellit-forbindelse med en enkelt forskel. Du bliver målløs, når du oplever virkelig magiske computer-tricks i realtid i Disney Stitch Live! Især første gang Stitch afviger fra det, der står i manuskriptet, og skaber kaos blandt det intetanende publikum.

 


 

Restauranter

Restaurant des Stars
Berømtheder pryder væggene i denne restaurant med spis-hvad-du-kan-buffet med traditionelle franske retter. Ingen går sultne herfra.

  • All you can eat buffet

Se her en samlet oversigt over alle spisesteder i Disneyland® Paris.