Book rejse
  • Ankomstdato
  • Hjemrejsedato
  • Vælg rejse
  • Voksne
  • Børn
   Barnets alder på afrejsetidspunkt
   • Alder på barn
   • Alder på barn
   • Alder på barn
   • Alder på barn
   • Alder på barn
   • Alder på barn
   • Alder på barn
   • Alder på barn
   • Alder på barn
   • Alder på barn
  • Værelser

Pirater & Prinsesser Festival

Ethvert eventyr begynder med ordene "Der var engang". Hvordan resten af eventyret udfolder sig er op til dig, når du besøger Disneyland®Paris. Til vinter kan du opleve Disneys nye festival; Pirater eller Prinsesser. Du får mulighed for at opleve spektakulære shows og attraktioner, møde Disney karaktererne, få jeres ansigter malet, blive klædt ud som enten pirat eller prinsesse, og nyde en række af den magiske underholdning i Disneyland Park. Skab din helt egen eventyrhistorie, med dig selv som helten eller heltinden - Det er den ægte magi i Disneyland® Paris

Disneyland®Paris Pirater og Prinsesser Festival kan opleves i hele perioden fra 19. Januar til 17. Marts 2019.

Hold din sabel og din krone klar til Pirater og Prinsesser Festival til vinter, hvor du kan vælge mellem et fortryllende Disney Prinsesse- og/eller pirat-eventyr med masser af skyderier. Vi opdaterer vores side løbende med nyheder. 

 

Kom i lære som pirat!

Er du søstærk nok, når der råbes: Lad flaget gå til tops, matroser! Og til at være medlem af en bande berygtede sørøvere? Skibskammerater i alle aldre inviteres til at gå om bord og få en sjov, interaktiv oplevelse sammen med den mest legendariske pirat, der nogensinde har besejlet havene, Kaptajn Jack Sparrow. Han er på udkig efter en ny besætning til sit næste togt. Så øv dig på dit bedste piratbrøl, og gør dig klar til togt.

 

 

 

Bliv en ægte prinsesse eller pirat! 

Opfyld din lille Pirats og Prinsesses ønske om udklædning og ansigtsmaling på Disneyland Hotel og i Sir Mickey’s-butikken.* Unge prinsessebørn bliver de smukkeste i landet, når de får lagt perfekt makeup og hår som deres elskede Disney-Prinsesser. Og spirende sørøvere er klar til at sejle af sted med ansigtsmaling iført et piratkostume, der passer til selveste kaptajn Jack Sparrow. Prinsessekjoler venter dig i La Chaumière des Sept Nains, og piratkostumer finder du fx i butikken Le Coffre du Capitaine. 

 

 

Eventyr eller farefuldt togt? Vælg selv!  

Med venlig hilsen og skib ohøj! Tag din tiara eller sørøverhat på, og gør dig klar til det interaktive optog "Disney-Pirat eller Prinsesse: Hvad vælger du?" med prinsesser og pirater i Disneyland Park. Forsvar de kongelige Disney-prinsesser, og syng og dans side om side med Rapunzel, Snehvide og Ariel. Foretrækker du en pirats liv, må du øve dig på at svinge træbenet med Jake, Peter Pan, Wendy og et mandskab af akrobatiske slyngler. Huggert eller krone? Kanonkugle eller balkjole? Vælg selv!

 

 

 

Disney Illuminations-show

Lad dine øjne drages mod Torneroses slot, hvor Mickey står klar til at tage dig med på en storslået rejse gennem Disney Illuminations. Fantastisk fyrværkeri, utrolige lysprojektioner og imponerende specialeffekter giver liv til både moderne og klassiske Disney-fortællinger, blandt andet Star Wars, Frost og Pirates of the Caribbean. Showet lyser Disneyland Park op året rundt.

 

 

 

Mød en ægte prinsesse

Føl dig kongelig eller som en ægte slyngel med disse eventyr- og slyngelmøder, som hele familien vil elske nu og altid. Find dit største smil frem, for du er blevet inviteret til at møde den levende Belle, Tornerose, Rapunzel og andre Disney-prinsesser i de prægtige omgivelser i Princess Pavilion. Og hvis du synes bedst om at plyndre som en pirat og aldrig blive voksen, skal du øve dig i at halte og give hånd/klo til de lystige sørøvere og andre slyngler, der er en overraskelse, i Plage de Pirates. Splitte mine bramsejl! 

 

FORKÆL EN DU HOLDER AF MED ET GAVEKORT

Ønsker du at give en rejse til Disneyland® Paris i gave til en du holder af, men kender endnu ikke detaljerne for rejsen? Så er det muligt at købe et gavekort til Magic Tours. Gavekortet kan benyttes til rejser til Disneyland® Paris eller til entrebilletter uden ophold.