Restauranter i Disneyland® Paris

En del af magien ved Disneyland® Paris skyldes også de mange restauranter, der tilbyder noget for enhver smag og ethvert budget i Disney-parkerne, Disney Village og på Disney-hotellerne.

Nedenfor kan du få et overblik over de mange spisesteder, barer og caféer, der er i parkerne i Disneyland® Paris. Restauranterne er opdelt i 3 kategorier; Standard, Plus og Premium. Alle indgår i måltidspakkerne. Udover disse restauranttilbud kan du finde flere quickservice-restauranter i parkerne.

Disneyland® Paris anbefaler, at man, alt efter hvilken pensionsform, man har valgt, bestiller bord i forvejen. Forudbestilling kan foretages op til 12 måneder før ankomst. Du kan booke bord på forhånd via Disneyland® Paris' egen app eller ved at ringe til bordreservationsservice på +33 1 60 30 40 50 (internationale takster kan gælde, og priser kan variere afhængigt af netværket). Det er naturligvis også muligt at reservere bord i receptionen på dit hotel.

I bestræbelserne på hele tiden at overgå gæsternes forventninger, kan enkelte restauranter være lukket på grund af renovering.


Annette's Diner: Rock Around the Clock - PlusBordbetjening - Amerikansk diner - Disney Village®

En sand halvtredserstemning af ”Happy Days” med gigantiske hamburgere, hotdogs, milk-shakes og ægte amerikansk frokost og aftensmad serveret af tjenere på rulleskøjter! Gæsterne føres ind i en tidsalder med be-bop, rock & roll, twist, ankelstrømper og lave, tofarvede sko.


Auberge de Cendrillon: Eventyrlig middag ved Askepots kongelige bord - Premium

Bordbetjening - Gourmetretter - Spisning med Disney-figurer - Disneyland® Park, Fantasyland

Efter en varm velkomst fra Askepots mussevenner, Suzy og Perla, ledsages man til en romantisk bås i den majestætiske, middelalderlige festsal. Himmelstræbende buegange af sten, bannere og spektakulære vinduer i glasmosaik udgør de kongelige omgivelser, mens du forfiner din smag for det bedste fra det franske køkken. Og husk, du holder hof i selskab med stolte prinsesser, så vores unge gæster opfordres til at klæde sig på til lejligheden.


Au Chalet de la Marionnette: Lidt kulinarisk forkælelse i Geppettos verden af legetøj - Quickservice

Fastfood - Hurtige måltider - Disneyland® Park, Fantasyland

Besøg denne restaurant med alpelandsby-tema, find en stol og nyd stegt kylling, burgere og magiske desserter, midt i omgivelserne fra en af alle tiders største Disney-klassikere.


Billy Bob’s Country Western Saloon: Baren i Disney Village, der er et must!

Bar - Disney Village®

På Billy Bob’s Country Western Saloon kan du stifte bekendtskab med et udvalg af øl, forfriskende drikke og velkrydrede nachos. Skub dørene til saloonen op, find en plads og gør dig det behageligt, step ud på dansegulvet og lad hofterne vrikke i takt med de vilde rytmer.


Bleecker Street Lounge: Slap af efter at have reddet verden!Bar - Disney Hotel New York

Beundre udsigten over Lake Disney, mens du nyder en fadøl, en sodavand, et glas økologisk vin, en kop te eller frisk kaffe. Det er det perfekte sted at slappe af efter en heroisk dag med aktiviteter i Parkerne.


Bistrot Chez Rémy: Typisk fransk spisested – set fra en rottes synspunkt - PlusBordbetjening - Traditionelle franske retter -Walt Disney Studios Park

Træk en gigantisk champagneprop op, og tag plads ved et syltetøjslåg på dette overdimensionerede spisested. Her venter drinksparaplyer, kogebøger og bestik i overstørrelse set fra en rottes perspektiv, alt sammen mens du og din lille koloni nyder Rémy's specialmenu: sæsonens salat, bøfudskæring og naturligvis ratatouille, Brie de Meaux og et stort udvalg af desserter. Bon appetit!


Captain Jack's - Restaurant des Pirates - Plus

Bordreservering - Eksotiske retter - Disneyland® Park, Adventureland

En ny restaurant fra den gamle verden. Gå ombord i et rigtigt pirat-festmåltid og svælg i fisk, skaldyr og kreolske retter i denne nyrenoverede, travle taverna, som ligger ved bredden af en fakkeloplyst lagune. Forskans dig ved bredden af en tropisk lagune og hyg dig i dette piratparadis med flag, bannere og 'wanted'-plakater fra en anden, lovløs tid. Der er noget for enhver søulk i denne ikke-så-skjulte skat, hvor tjenere i nye piratklæder serverer mættende kreolske retter, og hvor der er udsigt over Pirates of the Caribbean.


Café de la Brousse: Det perfekte sted at holde en pause med familien

Hurtige måltider - Fastfood - Disneyland® Park, Adventureland

Gør et ophold ved vandhullet i Adventureland, Disneyland Park. Vælg blandt varme og kolde drikke og endda et udvalg af is og slushice!


Café Fantasia: Elegant og rolig

Café Fantasia

Bar - Disneyland® Hotel

Tonerne strømmer lifligt gennem luften i denne fortryllende bar, der er som taget ud af den magiske verden i Disney-klassikeren Fantasia; den perfekte ramme til en afslappende drink og en hyggesnak om dagens oplevelser.


Café Hyperion præsenteres af Coca-Cola: Fremtiden for fastfood - Quickservice

Fastfood - Disneyland® Park, Discoveryland

Cruise over til det imponerende Videopolis og mad, der er hurtigt-som-lyset i den største fastfood-restaurant i Disneyland Paris. I dette hjem for visioner af fremtiden kan I nyde burgere og salater, mens I ser en film eller et liveshow i denne high-tech hangar. Gør hold til en magisk, morgenmad, inden kursen sættes mod de eventyrlige attraktioner.


Café Mickey: Lækkert italiensk køkken - Premium

Bordbetjening - Spisning med Disney-figurer - Traditionelle italienske retter - Disney Village®

Når det bliver spisetid kan du sætte kursen mod denne charmerende café og nyde de raffinerede lækkerier fra Italien med et godt udvalg af pizza, pasta og kulinariske oplevelser.


Royal Banquet: Gourmetbuffet med de kongelige 

Royal Banquet

Gourmetbuffet - Spisning med kongelige Disney-karakterer - Disneyland® Hotel

Nyd en udsøgt gourmetbuffet i en storslået festsal, som hylder berømte, kongelige Disney-familier. Her kan du få fiske- og skaldyrstallerkner, fintskåret stegt kød, veganske delikatesser, desserter med magisk tema – og der er noget for alle. Til frokost og aftensmad er der endda mulighed for at spise sammen med Mickey, Minnie og deres venner klædt på i deres kongelige gemakker.


Cape Cod: Frisk fisk tilsat et skud magi - Plus

Buffet - Internationale retter - Disney Newport Bay Club

Gå ombord på Cape Cod og alt det gode fra havet. Her er en buffet fuld af frisk fisk, salat og lækre desserter bragt til lands, og den serveres midt i en nautisk fantasi af havfruer, gyldne ankre og gigantiske konkylier.


Captain’s Quarters

Bar - Disney Newport Bay Club

Sejl over til denne nautiske temabar for at få serveret en aperitif i den elegante verden af kapsejlads og lystbåde.


Casey's Corner præsenteres af Coca-Cola: Det her er baseball - Quickservice

Fastfood - Amerikansk Diner - Disneyland® Park, Mainstreet USA

Restauranten er opkaldt efter helten i Disney's Casey at the Bat, og her bliver sulten stillet med solide hotdogs, pomfritter og forfriskende læskedrikke – og med berømte baseballminder og live ragtime-musik.


Cable Car Bake Shop: Et traditionelt amerikansk konditori

Fastfood - Snack - Disneyland® Park, Mainstreet USA

Hop på en vogn tilbage til San Francisco af i går. Her serveres velsmagende lækkerier fra ovnen, mens honky tonk-musikken og det smukke lokale leverer den gode stemning.
I bestræbelserne på hele tiden at overgå vores gæsters forventninger, er denne restaurant pt. lukket pga. renovering.


Chuck Wagon Café: Et prægtigt sted at gøre holdt for sultne rejsende - Plus

Buffet - Internationale retter - Disney Hotel Cheyenne

Før dine små opdagelsesrejsende langs sporet gennem Cheyenne og ind i denne livlige diligencestation, der er som taget direkte ud af det vilde vest. Når I er kommet ind, kan I tanke op med lækre spareribs, grillet bøf og salat, den perfekte forberedelse til at fortsætte jeres færd gennem parkerne.


Cookie Kitchen: Landets mest friske småkager

Fastfood - Snacks - Disneyland® Park, Mainstreet USA

Køb direkte ved gaden, eller spadser ind i den rigt udsmykkede Cable Car Bake Shop, og tag nogle uimodståeligt nybagte småkager og konditorkager med dig, der kan tilfredsstille selv den sødeste tand.


Cowboy Cookout Barbecue: En stor lade til den lige så store appetit - Quickservice

Fastfood - Amerikanske Tex-Mex retter - Disneyland® Park, Frontierland

Sadl op og rid ned til Cottonwood Creek Ranch, en af de største restauranter i Disneyland Paris. Langt ude i det vilde vest, som Frontierland er, finder du et sandt cowboygilde med store lunser grillstegt kød og støvletrampende dans, der kan få ladeportene til at give efter.


Crockett's Tavern: Gilde med nybyggerne - Standard


Buffet - Internationale retter - Disney Davy Crockett Ranch

Gør holdt ved Crockett's Tavern, hvor jægere, spejdere og rejsende i alle størrelser kan smage lige så meget grillet kød, fisk, salater og desserter, som de har lyst til.


Downtown Restaurant: Tag en bid af The Big Apple

Buffet - International kok - Disney Hotel New York

Sving dig afsted som Spider-man fra de kinesiske og amerikanske køkkenstationer til den italienske, over New Yorks hustage på denne kosmopolitiske og kulinariske rejse. På Downtown Restaurant kan du som i ethvert andet kvarter i New York finde retter fra hele verden. Tag fra China Town til Little Italy – det er blot nogle få skridt. Og se forventningsfuld til, mens dit lækre måltid bliver tilberedt for øjnene af dig.


Disney Blockbuster Café: Stor mad fra det store lærred - Quickservice

Fastfood - Walt Disney Studios Park, Backlot

Vi anbefaler en sund appetit i dette enorme magasin, der serverer lækre sandwich, pizza og pasta. Det hele foregår midt i en glimtende samling af Disney-kulisser og kostumer, såsom rekvisitter fra Iron Man og et sørøverligt Priates of the Caribbean-spiseområde.


Earl of Sandwich: Nye sandwich til den nye verden

Fastfood - Disney Village®

Jarlen er kommet videre siden begyndelsen med brød og kød. I dag har har han travlt med at opfinde spændende nye sandwich, specielt til dig. Med familievenlige opskrifter kan I nyde det velsmagende udvalg af kød, ost, grøntsager og dressinger, alt sammen pakket ind i et lunt og lækkert brød.


Fantasia Gelati: En smag til hver dag i ugen og lidt til

Fastfood - Is - Disneyland® Park, Fantasyland

Langt inde i den italienske del af Fantasyland gemmer sig denne fortryllende, Fantasia-inspirerede isbutik, hvor smagsløgene kan forkæles med en myriade af himmelske smage.


Fuente del Oro Restaurante

Fastfood - Amerikanske Tex-Mex retter - Disneyland® Park, Fantayland - Quickservice

Kryds prærien i Frontierland og kom frem til denne traditionelle sydvestamerikanske restaurant, hvor det godt må brænde lidt på tungen. Her kan I læne jer tilbage og indsuge den farverige, afslappede atmosfære, mens I nyder de klassiske retter med et vestligt twist.


Hunter’s Grill og Beaver Creek Tavern - Plus

Buffet - Internationale retter - Disney Sequioa Lodge

Et autentisk lokalt køkken. Sæt dig godt til rette i denne rustikke jagthytte og nyd et lækkert stykke kød eller andre retter af enhver art, der pryder dette tag-selv-bord.


Le Table de Lumiére: Udsøgt fine dining i royale omgivelser

Le Table de Lumiére

Bordbetjening - Spisning med kongelige Disney-prinser og -prinsesser - Fransk fine dining - Disneyland® Hotel

Leder du efter den fineste og mest fornemme middag i hele Disneyland® Paris, er du kommet til det rette sted. Indretningen er inspireret af Skønheden og Udyrets berømte scene i balsalen Hall of Mirros i Versailles-slottet, hvilket sætter en overdådig atmosfære i kombination med det udsøgte franske fine dining-køkken, der serveres. Her kan du også spise i selskab med royale Disney-prinser og -prinsesser.


King Ludwig's Castle: Opdag inspirationen bag Torneroseslottet

Bordbetjening - Internationale retter - Disney Village®

Tag tilbage til en mere romantisk tid, hvor storslåede slotte blev bygget som en hyldest til middelalderens musikalske mytologi. Inspireret af Kong Ludwig II af Bayern og hans smag for det storladne, er denne kongelige festsal i træ den perfekte ramme om serveringen af burgere, pølser og lækre chokoladedesserter direkte fra Tyskland. Til de voksne er der endda König Ludwig-bryg på fad.


La Cantina Indtag aftensmaden på Route 66 - Standard

Buffet - Internationale retter - Disney Hotel Santa Fe

Tank op med denne tag-selv-buffet, som er fuldt læsset med kød, fisk, grøntsager og dejlige desserter. Ikke alene får du lækkert mad, du får også et indtryk af et madmarked, som de ser ud i New Mexico langs den legendariske Route 66.


La Grange at Billy Bob’s Country Western Saloon: En vild oplevelse - Standard

Buffet - Internationale retter - Disney Village®

Et festmåltild møder det vilde vesten i denne autentiske saloon i træ fra grænsen til civilisationen. Spiritustønder, hjortegevirer og historiske fotografier fra badlands udsmykker stedet, og samtidig spiller live-musikken fra baren nedenunder. Men det er deres lækre kød, fisk, grønt, Tex Mex-specialiteter og desserter, som vil få jer til at ride tilbage efter mere.


Last Chance Café: De bed mod vest - Quickservice

Fastfood - Amerikanske Tex-Mex retter - Disneyland® Park, Frontierland

Efterlysningsplakater, sadler og aflagte revolverhylstre gør det her til en typisk yderpost fra det gamle vest. Og med service, der er hurtig på aftrækkeren og god, solid mad, er det det perfekte sted for lovløse at nappe en hurtig bid, før de fortsætter deres færd.

I bestræbelserne på hele tiden at overgå vores gæsters forventninger, er denne restaurant pt. lukket pga. renovering.


Manhattan Restaurant : Moderne mad i storbysfære - Plus

Bordbetjening - Internationale retter - Disney Hotel New York

Glæd dine smagsløg med raffinerede newyorker retter serveret i trendy, jazzinspirerede omgivelser, der giver dig fornemmelsen af at sidde ved Central Park.


Market House Deli: Portioner i storbystørrelse - Quickservice

Fastfood - Snacks - Disneyland® Park, Mainstreet USA

Saml en lækker haps op, proppet med dit favoritfyld, mens du slentrer ned ad Main Street, USA. Her kan du nyde et klassisk landgangsbrød med kød, ost og salat i omgivelser med masser af liv, hvor der både er fyldt op med friske varer og udsmykning som i 1920'erne.


McDonald's: We're Lovin' It

Fastfood - Disney Village®

Skal det være hurtig mad, så find vej til McDonald's. Med en menu, der er fyldt til randen af fastfood-favoritter, er der noget for enhver smag – det betyder mindre bøvl og mere tid til at fortsætte jeres Disney-eventyr.


New York Style Sandwiches: Gå ombord i et landgangsbrød

Fastfood - Snacks - Disney Village®

Frit valg: pasta, hotdogs, fish & chips, pizzaer, salatbar og sandwiches til at tage med eller spise på stedet, mens du lader dig imponere over de mange Broadway-souvenirs, der dækker de spejlbeklædte vægge i denne newyorkersandwichbar.


Pizzeria Bella Notte: Middag hos Tony

Fastfood - Traditionelle italienske retter - Disneyland® Park, Fantasyland - Quickservice

Find vej til denne charmerende bistro og dens traditionelle italienske pizza- og pastaretter, hvor I, præcis som Lady og Vagabonden, kan nyde et mindeværdigt øjeblik over en tallerken pasta i en rolig, romantisk atmosfære.


Planet Hollywood: Stjernespækkede omgivelser

Bordbetjening - Internationale retter - Disney Village®

Planet Hollywoods to etager med Hollywood-effekter sørger for, at øjnene også bliver forkælet, mens du spiser. Træd ind i en verden, hvor filmens magi vækkes til live til et pulserende soundtrack af popmusik. Udforsk etagerne med relikvier fra populære film og tv-serier og stjernerne, der skabte dem. Du kan se de autentiske kostumer og rekvisitter, skabninger fra King Kong til, naturligvis, Disney-figurer. Se på stjernerne, mens du nyder det traditionelle amerikanske køkken under en planetarie-lignende nattehimmel og rocker med til musikvideoerne, der bliver vist på flere skærme. Husk et minde fra din tur til 'Hollywood' med merchandise og souvenirs med filmtemaer.


Restaurant Plaza Gardens: Et smukt sted at spise - Standard

Buffet - Internationale retter - Morgenmad med Disney-figurerne - Disneyland® Park, Mainstreet USA

Find vej via springvandsstien fra Central Plaza til en tid fyldt af elegance i den ældste bygning på Main Street. Antikke møbler, porcelæn, facetslebne spejle og gardiner af fløjl, alt sammen i prægtige nuancer af lyserødt og grønt, danner rammerne mens du nyder et gavmildt udvalg af forretter, hovedretter og mundvandsfremkaldende desserter. Findes der en bedre måde at starte dagen på i magiske Disneyland Park end ved at nyde en lækker morgenmad i selskab med Disney-figurerne? I kan møde Disney-figurerne omkring en overdådig amerikansk buffet og få uforglemmelige minder! Bemærk venligst: Disney-figurerne mødes kun med gæsterne til morgenmad.


Rainforest Café Disneyland Paris: Et vildt sted at shoppe og spise

Buffet - Internationale retter - Disneyland® Park, Mainstreet USA

Mad som i det sydvestlige USA, men med et tropisk twist, venter jer i den tætte jungle med de mange dyr. Saml dit selskab af opdagelsesrejsende og bevæg jer dybt ind i Amazon-junglen, hvor I spiser i selskab med animerede dyr og til lyden af tordenskrald og pludseligt uvejr. Syngende fugle, trompeterende elefanter, gorillaer, der slår sig på brystet og stimer af fisk i klare farver byder jer velkommen til en frodig jungle med tropisk vegetation, banyan-træer, vandfald og en stjernespækket nattehimmel. Føl jer på én gang langt væk og som hjemme med liflige nye retter og velkendt mad i amerikansk stil, som hele familien vil elske. Så sving forbi butikken i Disneyland Paris Rainforest Cafe, hvor I kan købe plysdyr, tøj der viser, at I har været her, og tropiske nipsting til minde om jeres eventyr i Amazonjunglen.


Red Garter Saloon: Yihaa cowboys og cowgirls!

Bar - Disney Hotel Cheyenne

Året er 1850, og du er lige gået gennem svingdørene til en livlig bule i det vilde vest. Opkaldt efter de røde strømpebånd, som saloonpigerne bar i gamle dage, er dette stedet, hvor ryttere gør holdt og deler historierne om deres eventyr over en øl – eller noget stærkere.


Redwood Bar and Lounge: Den varmeste velkomst

Bar - Disney Sequioa Lodge

Slap af i den hyggelige bar og lounge, som er inspireret af et pausested i en amerikansk nationalpark. Bygget op omkring et imponerende ildsted i sten, er dette det perfekte sted at få noget at drikke, udveksle magiske historier og planlægge morgendagens eventyr.


Restaurant Agrabah Café: En helt ny verden - Standard

Buffet - Mellemøstlige retter - Disneyland® Park, Adventureland

Hop af dit magiske tæppe og tag plads i den gamle arabiske bazars fortryllende smøger, hvor en eventyrlig marokkansk og mellemøstlig buffet opfylder alle din maves ønsker. Hold øjnene åbne efter Aladdin, mens du suger den livlige atmosfære til dig fra landet, hvor karavanernes kameler vandrer omkring.


Restaurant des Stars: (Ka)rotter og meget mere! - Standard

Buffet - Internationale retter - Walt Disney Studio Park

Berømte ansiger fra filmens verden fylder væggene i denne stilfulde franske buffetrestaurant, der serverer traditionelle franske retter.


Restaurant en Coulisse præsenteres af Coca-Cola: Spis som en filmstjerne - Quickservice


Fastfood - Walt Disney Studio Park, Front Lot

Godt gemt bag lamper, kameraer og alt, der foregår i Disney Studio 1 ligger det perfekte sted at hente sig en burger eller en salat, hvor neonlys, rekvisitter og berømte Hollywood-adresser får dig til at føle dig som en filmstjerne.


Restaurant Hakuna Matata: Så tag det roligt, det' det bedste på bord - Quickservice

Fastfood - Internationale retter - Disneyland® Park, Adventureland

Små løver og løvinder kan have en fest med smagfulde afrikanske favoritter som kebab, salater og risretter i dette vandingshul med de lerklinede vægge og det stråtækte tag – perfekt til at mætte dem før eventyret, der venter forude.


Rio Grande Bar: Et sted fyldt med liv til en cocktail eller to

Bar - Disney Hotel Santa Fe

Følg Route 66 og kom ned i gear i denne livlige bar, der er som taget ud af det sydvestlige USA. Prøv en margarita, en mojito og mere.


Silver Spur Steakhouse: Et lækkert bøfhus med bjergudsigt - Plus


Bordbetjening - Grillspecialiteter - Disneyland® Park, Frontierland

Lad sporerne hvile, og tag plads mellem Thunder Mesas fine folk i dette vældig fine etablissement, hvor vores mesterkokke griller saftige steaks over høj varme for øjnene af dig.


Skyline Bar: Martini eller Cosmopolitan?

Bar - Disney Hotel New York

Den utrolige udsigt vil få dig til at føle, at du kigger ud over New York fra toppen af en skyskraber. Det perfekte sted at få øje på en højtflyvende superhelt! Vores bartender er de bedste i byen, når det drejer sig om at blande cocktails. Nogle vil endda sige, at de har superkræfter. Kom og smag deres kreationer. Vi er sikre på, at dine smagsløg vil få et behageligt chok.


Sports Bar

Bar - Disney Village®

Sportsentusiasterne får hvad hjertet kan begære i denne traditionelle, amerikanske sportsbar: Du kan kaste dig over burgere, sandwiches og pizzaer alt imens du overværer sportsbegivenheder på storskærmen i en hyggelig stemning.


Fleau de Lys Bar: Blomster mocktails og premium champagne

Fleau de Lys Bar

Bar – Champagne, drinks, fingermadder og afternoon tea – Disneyland® Hotel

Skal du skåle på en fantastisk dag i Disneyland-parkerne er Fleau de Lys Bar det perfekte sted at gøre det. Baren byder på alt fra børnevenlige blomster-cocktails og hotellets egen champagne til velsmagende fingermadder og eftermiddagste.


Disney Starbucks Coffee: For første gang i Europa

Kaffebar - Fastfood - Disney Village®

Slap af og kom ned i gear i Europas første miljøvenlige café, smukt opført i hjertet af Disney Village. Her brygger baristaer på de bedste bønner og teer, jorden kan byde på, så du kan nyde resultatet indenfor eller on the go. Der er også en menu med småretter, som kan stille din sult på alle tider af dagen.


The Coffee Grinder: Kaffe, kager og knas


Fastfood - Snack - Disneyland® Park, Mainstreet USA

Tilfredsstil din søde tand med en tur langs den overdådige Discovery Arcade, hvor en malerisk kiosk fremtryller smuldrende småkager og dejlige desserter, og billedet gøres komplet af kaffespecialiteter, te og varm chokolade.


The Gibson Girl Ice Cream Parlour: En hyldest til et amerikansk ideal


Fastfood - Is - Disneyland® Park, Mainstreet USA

Tag plads og forkæl dig selv med de berømte isvarianter fra Ben and Jerry's, alt imens du beundrer de ikoniske Gibson Girl-illustrationer af Charles Dana Gibson. Det her er en isforretning, som er sød, elegant og meget charmerende.


Hos The Ice Cream Company er der is og lækkerier for alle!

Fastfood - Is - Disneyland® Park, Mainstreet USA

Der er en verden af valgmuligheder i dette charmerende eventyrland for is-elskere. Serverer også andre lækkerier samt varme og kolde drikke.


Lucky Nugget Saloon: historien om Diamond Lil og den heldige guldklump - Quickservice

Fastfood - Disneyland® Park, Frontierland

Drag over til Thunder Mesa Riverboat Landing i Frontierland og opdag legenden bag dette tilholdssted. For mange år siden, da der stadig var cowboys på prærien, var den farverige Miss 'Diamond' Lil så heldig at finde en guldklump på størrelse med et brød. Efter på den måde at være tilsmilet af heldet, besluttede Lil at bygge Thunder Mesas største saloon, hvor gæster i alle størrelser kan tage en pause og blive fyldt op med gavmilde portioner af kød, ost, grøntsager og mundvandsfremkaldende desserter. Det er det perfekte stop før, efter eller lige midt i jeres Disney-ekspedition.


The Steakhouse: En menu fyldt med stor smag - Plus

Bordbetjening - Grillspecialiteter - Disney Village®

I får brug for en sund appetit på denne jazzrestaurant, der føles som et sted i hjertet af Chicago. Her vil I opleve kød grillet i amerikansk stil, alt sammen serveret på flotte tallerkener i omgivelser med temaer fra Chicagos berømte teatre og herreklubber.


Toad Hall Restaurant: En litterær nydelse - Quickservice

Fastfood - Fish and Chips - Disneyland® Park, Fantasyland

Sus over til Disney's Toad Hall og retter, man aldrig bliver træt af. Her, med Hr. Tudses familieportrætter og tegninger fra Vinden i piletræerne på væggene, serveres fish and chips, salat og søde, superlækre desserter.


Vapiano: Pasta / Pizza / Bar

Fastfood - Traditionelle italienske retter - Disney Village®

Serverer retter fra middelhavskøkkenet med vægt på det italienske køkken – tilberedt for øjnene af dig. Alt fra pasta til desserter er hjemmelavet af friske råvarer, der bliver leveret hver dag.
I en hyggelig og afslappet atmosfære, hvor det er rart at mødes med familie og venner, du kan bestille pasta, pizza og salater direkte hos kokkene og derefter spise maden ved de store egetræsborde ved siden af en væg af planter eller omkring et hundrede år gammelt oliventræ.


Walt’s – en amerikansk restaurant: Seks magiske verdener i én restaurant - Premium

Bordbetjening - Gourmetretter - Disneyland® Park, Mainstreet USA

Nyd maden på et bagtæppe af Walts største øjeblikke i rum, hvis temaer afspejler de seks verdener i Disneyland Park. Kom ind i den store lobby og bevæg dig op på første sal. På din vej op ad trapperne, tager indrammede billeder af Walts arbejde dig på en rejse fra skabelsen af Mickey Mouse til premieren på Snehvide og de syv dværge. Når du har taget plads, kan du svælge i lækre amerikanske retter og beundre omgivelserne i dit valgte værelse.


Yacht Club: Tag med på en kulinarisk rejse - Plus

Bordbetjening - Gourmetretter - Disney Newport Bay Club

Nyd en overdådig fangst med mange forskellige delikatesser i omgivelser, der er de mest fornemme kaptajner værdig. Nyd yachtklubbens New England-inspirerede specialiteter med indflydelse fra middelhavskøkkenet.


Victoria's Home-Style Restaurant

Fastfood - Snacks - Disneyland® Park, Mainstreet USA


Vi tager forbehold for lukkede restauranter samt restauranter, der er under renovering.