Book rejse
  • Ankomstdato
  • Hjemrejsedato
  • Vælg rejse
  • Voksne
  • Børn
   Barnets alder på afrejsetidspunkt
   • Alder på barn
   • Alder på barn
   • Alder på barn
   • Alder på barn
   • Alder på barn
   • Alder på barn
   • Alder på barn
   • Alder på barn
   • Alder på barn
   • Alder på barn
  • Værelser

Glæd dig til en brølende god sommer i selskab med Løvernes Konge og Junglebogen

Du kan se frem til to legendariske fortællinger, når turen går til Disneyland®Paris. De er kendte og elsket i hele Europa, men aldrig før oplevet. Hvis du elsker fest og sjov, så vil du gå helt bananas over Løvernes Konge og Jungle Festival, en helt ny svingende og dansende sæson, der fortryller parkerne fra den 30. juni til den 22. september 2019. Her får du chancen for at nynne ”oobee doo”, ryste med halefjerene og mærke de dunkende junglerytmer til dugfriske nye shows og fantastiske oplevelser sammen med alle vennerne fra Løvernes Konge og Junglebogen, herunder Timon og Pumba, Baloo og Kong Louie. Hakuna Matata!

Vi opdaterer løbende vores side med nyheder om Løvernes Konge & Jungle Festival så snart der er nyt - hakuna matata er de klogeste ord, hakuna matata kloger` end du tror, så tag det roligt
det' det bedste på jord, det' en melodi, som gør dig fri, hakuna matata ...

Løvernes Konge og Jungle Festival byder dig velkommen i Disneyland®Paris fra 30. juni til 22. september 2019.

 

To Disney-mesterværker bragt til live af Disneyland®Paris

For at citere den berygtede Scar; "Vær forberedt" på at blive begejstret af rytmerne fra den afrikanske savanne og den indiske jungle med helt nye shows, mød dine yndlingsfigurer og nyd denne fantastiske oplevelse!

Lion King: Rhythms of the Pride Lands - En original Disney-skabelse.

Historien om Løvernes Konge vil blive bragt til live i Disneyland®Paris, når berømte sange, som strækker sig over generationer, der fortæller om Simba, Nala, Rafiki, Mufasa, Scar, Timon og Pumba. Dine følelser vil uden tvivl strømme, når du ser de populære scener fra "Circle of Life", "Jeg bliver meget snart majestæt", "Føl hvordan dit liv bliver fyldt", den evigt ikoniske "Hakuna Matata" og mange flere. Sangere, dansere, akrobater og trommeslagere vil give Pride Lands et nyt liv med koreografi og originale kostumer designet af Disneyland®Paris.


 

The Jungle Book Jive med Baloo & Co.

Junglebogen vil blive fejret i hjertet af Disneyland®Paris. Forestil dig en tur gennem den indiske jungle fyldt med farver og opdagelser. Du er omringet af ”Jungle Book Jive”-showet uanset hvor du går hen. Forbered dig på at fjolle med Baloo og Kong Louie, såvel som Mickey Mouse og hans venner, der bliver til opdagelsesrejsende og skal finde vej i et mystisk land. Sammen med en række kunstnere, vil de invitere dig til at danse til rytmen af ​​junglen. Glæd dig til at blive taget tilbage til din barndom med sange som "Det rent og skært nødvendige" og "Jeg vil være som dig".

Begiv dig ud på en farverig opdagelsesrejse gennem den indiske jungle kun medbringende det nødvendigste i denne ekstravagante musical. Tror du, at du kender Junglebogen? Tro om igen, når fire fantastiske, aldrig før sete, verdener giver denne klassiske Disney-fortælling et helt nyt twist. Dans sammen med Baloo, Kong Louie og venner i deres jungledans, hjælp eventyreren Mickey og hans mandskab med at finde vej i et mystisk land og opdag et dyrerige, du ikke anede eksisterede.

Følg den hypnotiserende rytme i Timons MataDance

Rejsen stopper slet ikke der ...  Disneyland®Paris forbereder nemlig endnu flere overraskelser for at bringe dig tilbage til hjertet af disse gamle Disney klassikere.  Dans over til Adventureland og stil op sammen med Timon, Pumba og andre optrædende til en interaktiv lektion i Timons "MataDance". Luften er fuld af festvibrationer,  og  du lærer at mestre de nøje koreograferede trin, mens Pumba fortæller sine værste vittigheder. Kan du lade være med at grine, når du viser dine venner dine helt  egne   stomp-færdigheder? 

En landsby dedikeret til Løvernes Konge og Junglebogen

Lad dig overmande af en total lykkefølelse under de interaktive musikalske øjeblikke med pulserende trommeslag i en afrikansk inspireret landsby.
Det er din chance for at lære, hvordan man spiller på den traditionelle afrikanske Djembe-tromle med Djembe Academy og hoppe, snurre og svinge til de fantastiske rytmer fra Hakuna Matata. Vil du på junglesjov med Kong Louie? Eller have det sjovt sammen med Rafiki og vise dine bedste dansetrin?
Den kloge Rafiki i Løvernes Konge eller den ikoniske Kong Louie i Junglebogen er klar til at give dig en uforglemmelig oplevelse.
Derudover vil der være mange flere overraskelser til dig i "Djembe Joy" landsbyen.

Magiske minder med Disney-Figurer fra klassiske Disney-fortællinger

Hold øje med de kendte ansigter fra Løvernes Konge og Junglebogen på deres brølende vej gennem Disneyland Park. Det er din chance for nogle helt særlige øjeblikke med de elskede Disney-Figurer, hvor du f.eks. kan hilse på kloge Rafiki og skråle "oobee" med selveste "King of the Swingers", Kong Louie. De glæder sig til at møde dig!

En shopping oplevelse dedikeret til Løvernes Konge og Jungle Festival

Der er også mulighed for at købe souvenirs med hjem, når du kommer hen til Løvernes Konge og Jungle Festival-butikken. En række produkter dedikeret til "Løvernes Konge: Rhythms of the Earth", samt mode- og livsstilsvarer dedikeret til Løvernes Konge-universet er også at finde. 

 

FORKÆL EN DU HOLDER AF MED ET GAVEKORT

Ønsker du at give en rejse til Disneyland® Paris i gave til en du holder af, men kender endnu ikke detaljerne for rejsen? Så er det muligt at købe et gavekort til Magic Tours. Gavekortet kan benyttes til rejser til Disneyland® Paris eller til entrebilletter uden ophold.