Rejs med tog til Disneyland® Paris

Magic Tours tilbyder nu også nattogsrejser til Disneyland® i Paris med overnatning i behagelige sovekupéer. Du ankommer frisk og veludhvilet frem til Disneylands egen togstation, klar til at opleve magien og eventyrene.

Disney togrejse

Behageligt, billigt og bæredygtigt:

At rejse med tog til Disneyland er en behagelig og ustresset oplevelse. Du sidder i et komfortabelt sæde, sover i en velindrettet sovekupé, har gode toiletforhold og kan strække benene, når du har lyst. I de fleste tilfælde er det også billigere, end at flyve eller køre selv. Endelig er toget en meget bæredygtig transportform, som tager hensyn til miljøet.

Et eventyr på skinner for hele familien:

At tage toget til Disneyland er ikke blot transport, som skal overstås hurtigst muligt. I modsætning til motorvejen, så kører toget nemlig forbi smuk natur, gennem charmerende storbyer og landsbyer, og over bjerge og viadukter. Fra de store vinduer kan du nyde de skiftende landskaber, og i de behagelige sovekupéer kan du slappe af og nyde kvalitetstid med rejsefælder og familien.

Det er billigt at rejse med tog til Disneyland Paris:

Udover at være behageligt, så er det også billigt at rejse med tog til Disneyland i Paris. 2 voksne og 2 børn u. 12 år rejse tur/retur fra kun 2.140,- pr. person. 1 voksen og 2 børn u. 12 år rejser tur/retur fra kun 1.738,- pr. person.

Priseksempel 2 voksne + 2 børn u. 12 år:

2 voksne á kr. 3.345,- kr. 6.690,-
2 børn á kr. 934,- kr. 1.868,-
Total kr. 8.558,- (2.140,- pr. person)

Priseksempel 1 voksen + 2 børn u. 12 år:

1 voksen á kr. 3.045,- kr. 3.345,-
2 børn á kr. 934,- kr. 1.868,-
Total kr. 5.213,- (1.738,- pr. person)

Børnepriser er baseret på max. 2 børn u. 12 år pr. 1 voksen og bestilling 5 måneder inden afrejse. Tillæg grundet højsæson eller forøget efterspørgsel kan forekomme.

 

Hvordan kommer jeg billigst til Paris?:

Fra Århus til Disneyland® Paris er der ca. 2.450 km. tur/retur. Én kørt km. koster ca. 3,50,-. Det koster altså 8.575,- at køre fra Århus til Disneyland tur/retur.
Gennemsnitsprisen på en flybillet fra Billund til Paris tur/retur er ca. 2.850,- inkl. bagage.  

Er I 2 voksne og 2 børn u. 12 år ser regnestykket således ud:

Fly: 11.400,- total (+ evt. transport mellem lufthavn og Disneyland)
Bil: 8.575,- total (+ evt. overnatning undervejs)
Tog: 8.558,- total

Liggekupé til 4 personer Morgenmad Liggekupé til 6 personer

Afrejse fra hele Danmark:

Du kan rejse til Paris fra alle danske togstationer. Pladsreservationer gælder dog ikke på evt. tilslutningstog.

Togskift uden stress: 

Togrejsen er med et par skift undervejs. Der er god tid mellem togene, så du har tid til at strække benene, få lidt at spise, eller købe snacks til resten af turen. På alle dagstog har du pladsreservationer, så du i ro og mag kan nyde rejsen.

5 gode grunde til tage nattoget til Disneyland® Paris:

  • Du slipper for kø på autobahn og stress i lufthavnen
  • Du sparer penge i forhold til at flyve eller køre selv
  • Du oplever smuk natur og hyggelige byer undervejs
  • Du får kvalitetstid med din familie og rejsefælder
  • Du rejser bæredygtigt!

Køreplan-eksempel:

Danmark-Paris

København H. 14:05 Siddeplads med pladsreservation
Fredericia St. 16:06
Fredericia St. 16:45 Siddeplads med pladsreservation
Hamburg Hbf. 20:02  
Hamburg Hbf. 22:07 Sovekupé + morgenbakke
Offenburg 06:37
Offenburg 07:46 Siddeplads med pladsreservation
Marne la Vallée-Chesssy (Disney) 10:15

Paris-Danmark

Marne la Vallée-Chesssy (Disney) 18:28 Siddeplads med pladsreservation
Strasbourg 21:04
Strasbourg 21:50 Siddeplads med pladsreservation
Offenburg 22:22
Offenburg 23:33 Sovekupé + morgenbakke
Hamburg Hbf. 07:54
Hamburg Hbf. 08:56 Siddeplads med pladsreservation
Fredericia St. 12:14
Fredericia St. 12:26 Siddeplads med pladsreservation
København H. 14:06

Dette er et eksempel på køreplan og afvigelser kan forekomme. Mange spor fører til Paris.

VÆLG DIT HOTEL OG BOOK FERIEN HER!

Disney Newport Bay Club®

Disney Newport Bay Club®

Beliggende lige ved bredden af rolige Lake Disney finder du det dejlige, 4-stjernede Disney’s Newport Bay Club Hotel, hvor luksus og maritim charme er i højsædet. Hotellet er bygget i klassisk seaside-stil fra 1920’erne og er et af de største i Europa. Besøg nogle af hotellets fantastiske restauranter med maritime temaer: Cape Cod, Yacht Club og Captain's Quarters. Hver restaurant byder på forskellige middelhavsbuffeter, hvor smagene spænder fra den gamle til den nye verden. Her får du et fantastisk familiehotel med noget for enhver smag.

Disney Hotel New York® – The Art of Marvel

Disney's Hotel New York

Lev som en vaskeægte superhelt på det nye Disney's Hotel New York – The Art of Marvel. Du bor i bedste New Yorker-stil omgivet af flotte Marvel-reproduktioner og får lov til at hænge ud med Iron Man, Spiderman og Thor. Det gennemrenoverede og luksuriøse hotel blander førsteklasses komfort og service med verdens største samling af Marvel-kunstværker. Hotellet ligger lige ved Lake Disney i Disneyland® Paris og er kun få minutters gang fra de mange spændende forlystelser. Helt perfekt, hvis du trænger til en rolig pause mellem de eventyrlige oplevelser.

Disney Hotel Cheyenne®

Disney's Hotel Cheyenne

Howdy Partner! Dette skønne Disney-hotel ligger i den stemningsfyldte cowboyby og giver dig følelsen af at være med i en gammel Hollywood westernfilm. Et ophold på Disney's Hotel Cheyenne er lig med en rejse ind i det vilde vestens fascinerende verden. Her vil du opleve atmosfæren i en cowboy-inspireret nybyggerby med farverige bygningsfacader, festlige saloons og knirkende træfortove. På hotellet bor du på værelser, som alle er udsmykket i temaer fra kendte Disneyfilm, heriblandt din yndlingssherif Woody fra Toy Story.

Disney Hotel Santa Fe®

Disney's hotel Santa Fe

''Ka-chow!'' - Bo som Lynet Mcqueen og Bumle ved dette Disney Hotel inspireret af den legendariske Route 66. I de magiske temaomgivelser kan du mærke varmen fra det sydvestlige USA og bo på farverige værelser som taget ud af Disney-Pixars filmen Biler. Hotellet er beliggende tæt ved bredden af floden Rio Grande i Disneyland® Paris. Der er ca. 15 minutters gang i bilfrit område eller 5 minutters gratis buskørsel til Disney-parkerne. Et ophold på Disney's Hotel Santa Fe er som et eventyr i New Mexicos hemmelighedsfulde landskaber. Hvis du kan lide kaktusser, smagfuld mad og glade farver, så er dette hotel noget for dig.

Disney Sequoia Lodge®

Disney's Hotel Sequoia Lodge

På Disney's Sequoia Lodge vil du opleve en autentisk atmosfære med inspiration fra de amerikanske skove og bjerge. Hotellet er opført i rustikke materialer af træ og sten, som virkelig oser af den amerikanske naturcharme. Hotellet er beliggende ved kanten af Lake Disney® blot 10 minutters gang fra Disney-parkerne i et bilfrit område eller 5 minutters kørsel i gratis shuttlebus. Når du ikke tilbringer tid i en af forlystelsesparkerne, er der massere at give sig i kast med på hotellet. Her finder du et indendørs og udendørs poolområde, hvor der er et vandfald, rutsjebaner, jacuzzi, dampbad og en sauna. Det vil med garanti underholde både de små og store i familien. 

Har du spørgsmål inden du booker? Så kontakt os her: