Din transport til Disneyland®

Læs mere om de forskellige transportformer herunder

  Kør selv 

Foretrækker du selv at bestemme, hvornår du skal tage afsted, holde pauser, hvor og hvad du vil spise undervejs og eventuelt overnatte på vejen til Disneyland® Paris, anbefaler vi dig en kør selv rejse.

Afstanden er ikke længere end 10-11 timers kørsel fra det øjeblik i krydser den dansk/tyske grænse, og hele turen er på glimrende motorveje gennem fx Tyskland og Belgien.

Magic Tours klarer naturligvis alle reservationer af hotel, adgangsbilletter, shows m.m. i Disneyland® Paris.

Find til Disneyland® Paris 

  • For at komme til Disneyland® hoteller og parkerne køres mod Avenue Robert Schumen, 77700.
  • For at komme til Disney's Davy Crockett Ranch® køres mod Route de Villeneuve, Bailly Romainvilliers , 77700. 
  • For at komme til Village Nature Paris køres mod Route de Villeneuve, Bailly-Romainvilliers, 77700. 

  

  Med fly til Disneyland® Paris

Den hurtigste vej til Disneyland® Paris er luftvejen. Magic Tours tilbyder flere daglige afgange fra lufthavne i Danmark og Hamborg, med mulighed for at lande i enten Aeroport Roissy Charles de Gaulle eller Orly. Flyvetiden fra Danmark er kun ca. 2 timer, og Magic Tours prioriterer altid at få vores gæster med fly ud om morgenen eller formiddagen, og retur hjem fra Paris sidst på eftermiddagen eller til aften. Dermed har I masser af tid til at opleve Disney's magiske univers, også på rejsedagene. 

  

Lufthavnsbus / Magical Shuttle

Mellem lufthavnene Aeroport Roissy Charles de Gaulle eller Orly og Disneyland® Paris er der indsat særlige shuttlebusser til at transportere gæster til og fra lufthavnen. Det er en fordel at bestille billet til disse hjemmefra. 

Busserne afleverer jer direkte ved jeres bestilte Disney hotel* eller på busstationen, lige ved indgangen til Disneyland® Paris. 
*Undtagen Disney's Davy Crockett Ranch® og Village Nature Paris.

Billetterne kan bookes sammen med rejsen eller tilføjes efterfølgende.

Sammen med billetterne fremsender Magic Tours en busplan, således der individuelt kan vurderes, hvilke busser man kan nå osv. Busserne kører alle dage, i tidsrummet 09.00 til 19.30. Vær opmærksom på, at busturen tager ca. 45-55 minutter.

  

  Rejs med bus

Bestil plads på en af vores busrejser til Disneyland® Paris, hvor ferien starter allerede fra det øjeblik du står på bussen i Danmark.

Deltag i Magic Tours' børnevenlige busrejser og få et ophold på et magisk temahotel i Disneyland® Paris.

Vores busrejser er nemme, bekvemme og børnevenlige dør-til-dør-ture i veludstyrede langtursbusser med komfortable sæder. Der er indlagt spisepauser på udrejsen, der er film på skærmene og hyggelige rejsefæller med samme mål. En del af turen køres om natten, og da det ikke er tilladt at benytte sovebusser gennem Tyskland, kører vi hos Magic Tours med nyere langtursbusser, forsynet med sikkerhedsseler, toilet og komfortable sæder, hvor der er gode muligheder for både at få et hvil eller sove, så man er udhvilet ved ankomst til Paris og Disneyland® Paris. På både ud- og hjemrejsen holdes ind for morgenmad på morgenmadsrestaurant langs motorvejen (ikke inkluderet i prisen).

Busrejserne køres på udvalgte datoer, for det meste omkring skolernes ferieperioder. Ankomsten til Disneyland® Paris er ca. kl. 09:30, og hjemrejsen mellem kl. 18:00 - 19:00 således, at både ankomst- og hjemrejsedagen kan bruges til masser af magiske oplevelser. Bussen kører til og fra alle Disney hotellerne, hvor man får information om indkvarteringen. Busrejserne er derfor velegnede til dig, som ønsker lidt ekstra service undervejs og vil have ferien og transporten planlagt.

Bustransporten gennemføres ved en minimumstilmelding på 30 personer.  

  

Opsamlingsplan på vores busrejser

Opsamling Afrejse Hjemkomst
Aalborg, afk. 26, P-plads Th. Saursvej 13.30 13.00
Haverslev, afk. 33, V/Shell 14.00 12.30
Randers, P.Plads OK Truck stop afk 43 14.30 12.00
Aarhus, ved musikhuset 15.15 11.15
Skanderborg, Banegården 15.35 10.45
Horsens, Afk. 56, Q8 tank V/rundkørsel 16.00 10.30
Vejle, Papuga Bus, Lundahl Nielsensvej 1 16.30 10.00
Fredericia, Banegården V/Indgang VEST 17.00 09.30
Kolding, Q8 tank V/Bramdrupdam 17.30 09.00
Rødekro, Afk 70 V/Shell tank 18.00 08.30
Padborg, OK Truckcenter, Lejrvejen 12 18.30 08.00
Otto Duborg, Grænsekiosken 19.30 07.00

Ændringer i tidsplanen kan forekomme