Det sker i Disneyland® Paris 2023 og 2024

Er du også i tvivl om, hvornår du skal planlægge din næste rejse til Disneyland® Paris?

Fortvivl ej - Vi har samlet et overblik over alle Disneys arrangementer i 2024 til dig. Disneyland® Paris har sørget for, at dine drømme går i opfyldelse og byder det nye år velkommen med et fantastisk program. 

Together: Et musikalsk Pixar-eventyr

Tag med på en musikalsk live-oplevelse sammen med dine Pixar-favoritter! Oplev denne unikke, fordybende nye forestilling i Walt Disney Studios Park, der fører dig på en rejse gennem de fantastiske universer fra Toy Story, Monsters Inc., Find Nemo og mange flere. Forestillingen åbner den 15. juli 2023. 

Bemærk, forestillingen har en planlagt pause fra den 6. november til den 15. december 2023.

Together Pixar Musical

Disney Symphony of Colors – et fortryllende lysshow

I begyndelsen af 2024 løfter Disneyland Paris den grå vinterstemning med farver, musik og en god portion magi, når det nye koncept 'Disney Symphony of Colors' åbner med en række af fantastiske oplevelser.

Fra den 8. januar til september 2024 kan du opleve det fortryllende lysshow, der vil transformere vinterens grå nuancer med et fantastisk droneshow. Lad dig fortrylle, når nattehimlen over Disneyland Park oplyses af strålende farver som aldrig før.

Men det bliver endnu bedre! Fra den 10. februar til september kan du også glæde dig til et helt nyt dagshow, hvor elskede sange og tidløse historier kommer til live med Disney- og Pixar-figurer, der træder ud af eventyrlandet og ind i virkeligheden.

Og vent, der er mere magi på vej! Fra den 8. februar til den 5. maj 2024 forvandler Klokkeblomst og hendes tvillingesøster Main Street U.S.A. til en levende og lysende festival, der vil fortrylle dit hjerte med imponerende dekorationer.

Disney Symphony of Colors Disney Symphony of Colors

Disneyland® Hotel genåbner i 2024

I et ikke så langt væk kongerige vil Disneyland® Paris genåbne dørene til sit mest royale og luksuriøse hotel, Disneyland® Hotel, den 25. januar 2024 og invitere alle gæster - især børn - til at opleve en fordybende rejse ind i Disneys kongehistorier kombineret med enestående gæstfrihed, fine spisesteder og unik Disney-underholdning.

Hver centimeter af interiøret har gennemgået en komplet forvandling, fra den spektakulære, storslåede lobby til de rummelige værelser og suiter, for at tilbyde sine fremtidige gæster et nyt luksuskoncept kombineret med elskede kongelige Disney-karakterer, både klassiske og nye.

Disneyland Hotel - lobby Disneyland Hotel - Crystal pool

Bliv en del af MARVEL-universet

Kalder alle helte! Gør dig klar til at møde op på Avengers Campus, et imponerende nyt landområde, der åbnede i Disneyland Paris i sommeren 2022. Som ny rekrut skal du følge med helte som Avengers på de største MARVEL-missioner. Oplev episke attraktioner, oplevelser og dine yndlings Marvel superhelte i dag!

Læs mere om Marvel Avengers Campus her.

Avengers Assemble Flight Force Spiderman

___________________________________________________________________________________________________________________

Er du til en magisk ferie med de superseje legender fra Star Wars, de lynhurtige biler fra Cars, eller mere til frostfest med de fortryllende prinsesser, Elsa og Anna? Eller skal dig og din familie måske deltage i et af Disneyland® Paris' fantastiske løb for hele familien? 

Med arrangementer og temaer for enhver smag, er du sikret dig at planlægge din næste rejse, så den passer lige til jer. 

Glæd dig til magiske oplevelser, du sent vil glemme!

30-års jubilæum