Disney Hotel New York – The Art of Marvel ★★★★

Velkommen til New York: Byen hvor superheltene holder til

Dette gennemrenoverede og helt nytænkte 4-stjernede hotel er et af Disneyland® Paris’ absolut bedste. Hotellet udstråler moderne New Yorker-stil og er samtidig spækket med imponerende Marvel-kunst.

In stock
Travel Code
D-DNY-001
Rejsens højdepunkter
blue encircled check Lev dig ind i Marvel-universet på Disney Hotel New York
blue encircled check Kun 10 minutters gang fra parkerne
blue encircled check Mød dine yndlingssuperhelte, og slap af i luksuriøse omgivelser
calendar iconIndividuel afrejsedag
transport_icon/images/i/c/ico_plane.png Kør selv, bus eller fly
clock iconFra 1 nætter

Det kan du glæde dig til

down v arrow

Bliv opslugt af Disneys univers, hvor de gode historier, imponerende shows og mere end 50 forlystelser sikrer dig uforglemmelige oplevelser. Glæd dig til en fortryllende ferie i Europas største og mest populære forlystelsespark.

Disney Hotel New York fremstår som et kunstgalleri med dets mere end 300 stykker Marvel-kunst af mere end 50 forskellige kunstnere. Når du ikke står og beundrer kunsten, kan du være heldig at møde superhelte som Iron Man, Hulk, Captain America, Spider-Man, Black Widow og Thor. Hotellet er beliggende lige ved Lake Disney® og er desuden meget tæt på Disney-parkerne og Disney Village®. Hvis du vil undgå de 10 minutters gang til forlystelsesparkerne, kan du sagtens hoppe på en gratis shuttlebus.

Et ophold på Disney Hotel New York er som at træde direkte ind i en amerikansk film. Med de tilhørende faciliteter vil du aldrig kede dig, og du kan roligt glæde dig til at besøge de formidable, gennemførte restauranter i Manhatten- og Downtown-tema, hvor du kan smage autentiske retter og cocktails fra disse dele af den verdenskendte metropol. Hvis du trænger en kort pause fra parkernes magi og har brug for en afslappende hviledag, kan du gøre brug af hotellets mange aktivitetsmuligheder. Hvis de yngste simpelthen ikke kan få nok af superhelte, har de mulighed for at møde deres yndlingshelte og få foreviget det store øjeblik ved hotellets Superhelte-station. Hvis I derimod har brug for lidt ekstra afslapning, kan I også gøre brug af hotellets pool, sauna eller dampbad – sikre vindere der nok skal hjælpe til at restituere både krop og sind til de mange oplevelser, resten af ferien vil bringe.  

Indkvartering

down v arrow

Hotellets reception har åbent 24 timer i døgnet. På hotellet finder du sauna og dampbad, fitnesscenter, udendørs fitnesspark, et poolkompleks med både opvarmede indendørs og udendørs pools og New York Boutique, der helt sikkert vil friste Marvel- og Disneyfans. Hotellet har to restauranter: Manhatten Restaurant og Downtown Restaurant. Manhattan Restaurant er et eksklusivt familie-trattoria, hvor du kan nyde fin service og overdådige hjemmelavede retter. På Downtown Restaurant oplever du stemningen fra Spider-Mans fødeby, og her finder du en imponerende buffet serveret i Art Deco-stil. Efter maden er det oplagt med en drink i den hyggelige Skyline Bar.
 

Faciliteter:

 • Wi-fi
 • Restaurant
 • Bar
 • Indendørs pool
 • Fitnessrum
 • Disney-butik


Værelser:
Alle hotellets værelser er udstyret med bl.a. aircondition, sikkerhedsboks, minikøleskab, te- og espressomaskine, wi-fi, radio og TV med diverse internationale kanaler samt Disneyland® Paris’ egen kanal.

  
Andre hoteller:
Hvis du kunne tænke dig at læse lidt mere om de andre hoteller, Disneyland® Paris tilbyder, er det også en mulighed. Du kan eksempelvis læse om Disneyland® Hotel eller Disney Newport Bay Club, som er de to hoteller, der minder mest om Disney Hotel New York. Det victoriansk-inspirerede Disneyland® Hotel er mest fornemme af parkens hoteller. Her kan du forvente et fantastisk victoriansk udtryk, som vil tage dig direkte tilbage til 1880'erne. Deruover ligger hotellet lige ved indgangen til parkerne. Disney Newport Bay Club er også en helt enestående oplevelse. Hotellet er utroligt flot og har en fantastisk beliggenhed lige ved bredden af den smukke Lake Disney®. Hotellet har et maritimt tema, så hvis du er interesseret i sejlsport, vil dette højest sandsynligt passe godt til dig. Hvis du derimod søger noget helt anderledes, hvor du bor tættere på naturen, kan du også læse om Disney Davy Crockett Ranch, Disney Sequoia Lodge eller Villages Nature® Paris by Center Parcs. Alle disse hoteller har deres egne temaer, men fælles for dem alle er deres beliggenhed i flotte, naturrige områder. Uanset hvad du søger, vil vi glædeligt hjælpe dig med at finde lige præcis det hotel, der passer perfekt til dig!

Bestil

Antal rejsende
Vælg antal af rejsende
Startdato
Slutdato

Start
Slut
down v arrow

Praktiske informationer

down v arrow

Prisen inkluderer:

 • Entré til parkerne
 • Parkering
 • Ophold på valgte hotel

Ikke inkluderet i prisen:

 • Forplejning (medmindre dette er indikeret udtrykkeligt ifm. med specielle tilbud)
 • Transport

Transport:
Du kan både vælge at rejse med bil, bus eller fly.

Bemærkninger:
Det er muligt at tilkøbe morgenmad, halv- og helpension. Pensionstypen ”Plus” kan tilkøbes på dette hotel.

Agentforbehold:
Magic Tours er agent og formidler for denne rejse. Arrangør er Disneyland® Paris, og rejsen sker i henhold til arrangørens betingelser. Se betingelser og læs om Disneyland® Paris her. Din rejse er stadig dækket af Magic Tours’ medlemskab af rejsegarantifonden, medl. nr. 206. Magic Tours har prisgaranti, så vi matcher prisen, hvis den findes billigere hos en anden udbyder på bestillingstidspunktet.  

Ofte stillede spørgsmål
Hvor langt er der fra Disneyland® Paris til selve Paris by?

Hvis du ønsker at besøge Paris, mens du er indkvarteret på et Disneyland®-hotel, kan du eksempelvis tage toget fra Marne-la-vallée Chessy-stationen, som er beliggende mellem Disneyland-parkerne og Disney Village®. Her vil der være en 37-minutters togtur ind til Paris. Alternativt kan du også køre i egen bil, hvilket tager cirka en time.

Hvilket tema er Hotel New York i?

Disney® Hotel New York er et helt gennemrenoveret hotel, hvor stilen er lavet ud fra Marvel-universet med diverse superhelte såsom Spider-Man, Captain America, Iron Man og mange, mange flere!

Hvor langt er der fra Disney Hotel New York til parkerne?

Fra Disney Hotel New York er der ikke længere end 10 minutters gang til parkerne, men hvis du gerne vil undgå at gå, er der også mulighed for at tage en shuttlebus.

Hvornår blev Disney Hotel New York sidst renoveret?

Hotel New York åbnede op efter en større renovering i sommeren 2021, hvilket betyder, at hotellet fremstår som næsten helt nyt med masser af moderne aspekter og oplevelser.

Hvad kan jeg opleve i Disneyland© Paris?

Disneyland® Paris byder på en masse forskellige muligheder for fortryllende oplevelser. Her vil du møde to store parker med dertilhørende afdelinger med hvert deres tema. Oplev også Disney Village®, hvor du kan få stillet din shoppelyst eller nyde et lækkert måtid. Du kommer ikke til at kede dig i Disneyland® Paris!

Gå til toppen af siden