Disney Sequoia Lodge ★★★

Slap af i skovlodgens varme atmosfære

Hvis du elsker naturen, er dette hotel med et strøg af Bambi-magi lige sagen. Her får du følelsen af at være midt i en amerikansk nationalpark med fyrretræer, bjerge og en bæversø.

In stock
Travel Code
D-DSL-001
Rejsens højdepunkter
blue encircled check Bo i autentisk atmosfære med inspiration fra amerikanske skove
blue encircled check Kun 15 minutters gang i bilfrit område fra parkerne
blue encircled check Hyggelige faciliteter med indendørs og udendørs pool
calendar iconIndividuel afrejsedag
transport_icon/images/i/c/ico_plane.png Kør selv, bus eller fly
clock iconFra 1 nætter

Det kan du glæde dig til

down v arrow

Bliv opslugt af Disneys univers, hvor de gode historier, imponerende shows og mere end 50 forlystelser sikrer dig uforglemmelige oplevelser. Glæd dig til en fortryllende ferie i Europas største og mest populære forlystelsespark.

På Disney Sequoia Lodge vil du opleve en autentisk atmosfære med inspiration fra de amerikanske skove og bjerge. Hotellet er opført i smukke, rustikke materialer af træ og sten, som virkelig oser af den amerikanske naturcharme. Hotellet består af forskellige pavilloner samt en hovedbygning med restauranter, reception og et hyggeligt opholdsrum med en stor pejs. Hotellet er beliggende ved kanten af Lake Disney® blot 15 minutters gang fra Disneyland® forlystelsesparkerne i et bilfrit område eller 5 minutters kørsel i gratis shuttlebus.

Det er næsten umuligt at kede sig på et ophold ved Disney Sequoia Lodge. Når du ikke tilbringer tid i Disneyland® Park, Walt Disney Studios® Park eller Disney Village®, kan du vælge at besøge en Disney-butik, et fitnesscenter eller det indendørs og udendørs poolområde, som er forbeholdt hotellets gæster. Her vil du finde et vandfald, rutsjebaner, jacuzzi, et dampbad og en sauna. Poolområdet er opbygget i samme tema som selve hotellet med rå, naturlige materialer, og det vil med garanti underholde både de små og deres forældre. 

Hotellets beliggenhed

down v arrow

Oversigtskort over Disney's Sequoia Lodge

Indkvartering

down v arrow

Hotellets reception har åbent 24 timer i døgnet. Beaver Creek Tavern og Hunter’s Grill sørger for, at du kan få stillet sulten med god, solid mad i en hyggelig atmosfære – der er tag-selv-bord, som byder på lidt af hvert. I Redwood Bar & Lounge kan du nyde en cocktail eller sodavand foran den enorme pejs.

På hotellet finder du bl.a. en Disney-butik, fitnesscenter samt et indendørs og udendørs poolområde forbeholdt hotellets gæster. Poolområdet er opbygget i natursten og indeholder vandfald, rutsjebane, jacuzzi, dampbad og sauna. Bemærk at poolen kan være lukket i visse perioder.

Faciliteter:

 • Wi-fi
 • Restaurant
 • Bar
 • Indendørs pool
 • Udendørs pool
 • Fitnessrum
 • Disney-butik

Værelser:
Bambi og hans venner har været forbi hotellets værelser og givet dem et pift af natur. Værelserne er komfortable og hyggelige og har quiltede sengetæpper, naturbilleder på væggene og plads til op til fire personer i to dobbeltsenge. Alle værelser har eget badeværelse med badekar og brus. Desuden er alle værelser udstyret med aircondition, wi-fi og TV med diverse internationale kanaler samt Disneyland® Paris’ egen kanal.

Ønsker du et værelse med garanteret beliggenhed i hovedbygningen på Disney Sequoia Lodge, anbefaler Magic Tours, at du vælger et Montana-værelse. Det er også muligt at bestille et ophold i de nye Golden Forrest Rooms, der er beliggende på de øverste etager i hotellets hovedbygning.

Andre hoteller:
Hvis du er interesseret i at bo i naturskønne områder og gerne vil høre mere om de forskellige hoteller, kan du eksempeltvis læse lidt om Disney Davy Crockett Ranch. Dette hotel har beliggenhed i et grønt skovområde, hvor gæsterne bor i fuldt udstyrede bungalows i den bedste nybyggerstil. Skulle du være mere interesseret i at udforske de lidt mere luksuriøse muligheder, Disneyland® Paris tilbyder, så bør du tage et kig på det traditionelle Disneyland® Hotel. Dette femstjernede og victoriansk-inspirerede hotel er blandt de mest fornemme af Disneyland® Paris’ hoteller og har beliggenhed lige ved indgangen til parkerne. Så hvis du søger et mere luksuriøst hotelophold, så er dette måske lige noget for dig. Hvis du derimod vil have en helt anderledes oplevelse, kan du tage et kig på Disney Hotel New York - The Art of Marvel. Som pendant til de førnævnte hoteller har dette et aldeles anderledes udtryk, det er nemlig bygget i en moderne New Yorker-stil. Her vil du finde et kunstgalleri med mere end 300 stykker Marvel-kunst, og hvis du er heldig, kan du også møde din yndlingssuperhelt her.

Bestil

Antal rejsende
Vælg antal af rejsende
Startdato
Slutdato

Start
Slut
down v arrow

Praktiske informationer

down v arrow

Prisen inkluderer:

 • Entré til parkerne
 • Parkering
 • Shuttlebus mellem hotel og parkerne
 • Ophold på valgte hotel

Ikke inkluderet i prisen:

 • Forplejning (medmindre dette er indikeret udtrykkeligt ifm. med specielle tilbud)
 • Transport

Transport:
Du kan både vælge at rejse med bil, bus eller fly.

Bemærkninger:
Det er muligt at tilkøbe morgenmad, halv- og helpension. Pensionstypen ”Plus” kan tilkøbes på dette hotel.

Agentforbehold:
Magic Tours er agent og formidler for denne rejse. Arrangør er Disneyland® Paris, og rejsen sker i henhold til arrangørens betingelser. Se betingelser og læs om Disneyland® Paris her. Din rejse er stadig dækket af Magic Tours’ medlemskab af rejsegarantifonden, medl. nr. 206. Magic Tours har prisgaranti, så vi matcher prisen, hvis den findes billigere hos en anden udbyder på bestillingstidspunktet.  

Ofte stillede spørgsmål
Hvor langt er der fra Disneyland® Paris til selve Paris by?

Hvis du ønsker at besøge Paris, mens du er indkvarteret på et Disneyland®-hotel, kan du eksempelvis tage toget fra Marne-la-vallée Chessy-stationen, som er beliggende mellem Disneyland-parkerne og Disney Village®. Her vil der være en 37-minutters togtur ind til Paris. Alternativt kan du også køre i egen bil, hvilket tager cirka en time.

Er Hotel Sequoia Lodge placeret langt væk fra parkerne?

Selvom de naturskønne omgivelser og den skov-agtige atmosfære måske viser et andet billede, så er Hotel Sequoia Lodge altså blot 10 minutters gang eller 5 minutters kørsel i shuttlebus fra Disneyland® parkerne. Hotellet er nemlig placeret lige ved bredden af Lake Disney® sammen med de to andre hoteller Hotel Newport Bay Club og Hotel New York.

Hvordan er værelserne på Hotel Sequoia Lodge udsmykket?

Værelserne på Hotel Sequoia Lodge er indrettet således, at du føler, at du bor i en skovhytte i stedet for på et hotel. Værelserne fremstår ligesom hotellet naturskønne, og der er blevet taget brug af autentisk træ, quiltede sengetæpper og hygge for alle pengene.

Hvorfor skal jeg bruge min Disney-ferie på Hotel Sequoia Lodge?

Er du glad for naturskønne omgivelser og bekvemmelig placering, så er Hotel Sequoia Lodge lige noget for dig. Som et af de tre hoteller langs Lake Disney® er det ideelt placeret i forhold til parkerne. Du kommer til at føle, du bor i en amerikansk redwood-skov.

Hvad kan jeg opleve i Disneyland© Paris?

Disneyland® Paris byder på en masse forskellige muligheder for fortryllende oplevelser. Her vil du møde to store parker med dertilhørende afdelinger med hvert deres tema. Oplev også Disney Village®, hvor du kan få stillet din shoppelyst eller nyde et lækkert måtid. Du kommer ikke til at kede dig i Disneyland® Paris!

Gå til toppen af siden