FAQ

Vi har herunder samlet en række spørgsmål, som vi jævnligt bliver stillet. Finder du ikke svar på dit spørgsmål herunder, er du velkommen til at kontakte os.

Parkerne

Hvor mange parker er der i Disneyland® Paris?
I Disneyland® Paris findes to forlystelsesparker, Disneyland® Park og Walt Disney Studios®

Hvad koster entré til parkerne?
Når der bestilles et ophold hos Magic Tours, er entré til parkerne inkluderet. I har adgang til parkerne, fra de åbner på ankomstdagen, til de lukker på hjemrejsedagen.

Hvad koster det at prøve forlystelserne?
Når entré til parkerne er betalt, er forlystelserne gratis (enkelte steder fx spillearkade er mod betaling)

Hvad er Premier Access?
Med Premier Access kan du nå endnu flere ture i dine yndlingsforlystelser. Hvis det skal gå ekstra stærkt, er den betalte service Premier Access som skabt for dig. Du skal downloade den officielle Disneyland® Paris app for at få adgang til et Standby-pas eller Premier Access.

Må vi selv medbringe madpakker i parkerne?
Det er ikke tilladt at medbringe egen mad i parkerne. Der er dog mulighed for at købe alt fra fastfood til gourmetmad i Disneyland® Park, Walt Disney Studios® og Disney Village®.

Må vi medbringe en klapvogn i parkerne?
Det er tilladt at medbringe egen klapvogn såvel som kørestol. Har man brug for at leje en klapvogn eller kørestol, kan dette lade sig gøre i Disneyland® Park eller Walt Disney Studios® mod betaling.

Hvornår er der færrest forlystelser lukket i parkerne?
Disneyland® Paris har åbent 365 dage om året. Det betyder, at det er nødvendigt at lukke forlystelser løbende for renovering og vedligeholdelse. Disse planlagte lukninger er fordelt ligeligt ud over året. Udover de planlagte lukninger kan der være forlystelser, som det er nødvendigt at lukke i perioder af andre årsager.

Ophold

Hvor mange personer kan der være på et værelse?
Langt de fleste værelser i Disneyland® Paris kan rumme fire personer plus et barn under 3 år. Hytter på Davy Crockett Ranch kan rumme seks personer plus et barn under 3 år. Enkelte hoteller har værelser med plads til fem eller seks personer. For mere info kontakt en rejsekonsulent på 70130330.

Vores barn sover altid i vores seng derhjemme, kan vi ikke gøre det samme på Disneyland® Paris hoteller, så vi kan være fem personer på værelset?
Værelserne i Disneyland® Paris er i de fleste tilfælde lavet til fire personer. På disse værelser kan der kun være fem personer, hvis det ene barn er under 3 år. Skal I som familie bruge to værelser, kan vi forespørge på værelser med dør imellem. Dette kan dog ikke garanteres.

Er der Wi-Fi på værelserne?
På Disneyland® Hotel, Hotel New York - The Art of Marvel ®, Newport Bay Club® og Sequoia Lodge® findes gratis Wi-Fi på værelserne. På hotellerne Santa Fe®, Cheyenne® og Davy Crockett Ranch findes gratis Wi-Fi i nogle fællesområder.

Er der morgenmad på hotellerne?
Det er muligt at tilkøbe morgenmad på alle hotellerne i Disneyland® Paris. Morgenmaden er dog inkluderet ved køb af ophold på Algonquin's Explorers Hotel.

Kan vi medbringe hund til Disneyland Paris?
På Disney Davy Crockett Ranch findes enkelte hytter, hvor hunde kan medbringes mod en merpris. For mere information om priser, og andre krav kontakt en rejsekonsulent på 70130330.

Pension

Hvad er fordelen ved at bestille pension hjemmefra?
Når du bestiller din pension hjemmefra, sparer du penge i forhold til at betale for de samme måltider direkte på restauranterne i Disneyland® Paris.

Vi planlægger en dag i Paris og har derfor kun behov for pension på nogle dage, hvad gør vi?
Pension skal som udgangspunkt følge det antal nætter i har. Det betyder, at har I tre nætter, skal i købe tre dages pension. Ved I på forhånd, at i ikke kommer til at spise i Disneyland® Paris alle dage, anbefaler vi en Halvpension i stedet for en Helpension. Med en Halvpension, kan I benytte to madbilletter på en dag, og har dermed en dag uden billetter.

Vi har et lille barn med, som ikke spiser så meget. Kan vi undlade at bestille pension til barnet?
Børn under tre år kan ikke bestille pension hjemmefra. På nogle restauranter spiser børn under tre år gratis, på andre betaler de, for det de spiser. Børn over tre år skal betale for pension hjemmefra, hvis andre på rejsen også ønsker pension.

Er det nødvendigt at lave en bordreservation, når vi har bestilt pension hjemmefra?
Bordbestilling kan foretages op til 12 måneder før ankomst i Disneyland Paris appen eller på telefon +33 160 30 40 50 (engelsktalende personale). I kan også bestille bord ved conciergen på hotellet, når I ankommer.

Fødevareallergi og særlige kostbehov
De fleste restauranter i Disneyland Paris tilbyder et udvalg af muligheder til dem med fødevareallergier og særlige kostbehov, ligesom også Disney-hotellerne tilbyder et udvalg af særlige morgenmadsprodukter. Disse produkter er dog ikke en del af den gængse buffet, hvorfor det er vigtigt, at restaurantens bestyrer på hotellet får besked om dine særlige kostbehov inden ankomst.

Nedenfor kan du se en liste over de restauranterne i parkerne der tilbyder mad til dem med fødevareallergi og særlige kostbehov:

Disneyland® Park

Captain Jack's - Restaurant des Pirates
Silver Spur Steakhouse
Walt's - an American Restaurant
Auberge de Cendrillon
Plaza Gardens Restaurant
Restaurant Agrabah Café
Buzz Lightyear's Pizza Planet Restaurant
Colonel Hathi's Pizza Outpost
Restaurant Hakuna Matata

Frontierland®

Fuente del Oro Restaurante
Last Chance Café
Cowboy Cookout Barbecue
The Lucky Nugget Saloon

Main Street, U.S.A®

Casey's Corner
Market House Deli
Victoria's Home-Style Restaurant

Fantasyland®

Au Chalet de la Marionnette
Pizzeria Bella Notte
Toad Hall Restaurant

Discoveryland®

Café Hyperion

Walt Disney Studios®Park

Restaurant des stars
Bistrot chez Remy
Restaurant En Coulisse
Disney Blockbuster Café
Café des Cascadeurs

Disney Village®

La Grange at Billy Bob's Country Western Saloon (buffetservice)
Annette's Diner
The Steakhouse Restaurant
Café Mickey
New York Style Sandwiches

Transport

Hvordan kommer vi lettest fra lufthavnen til Disneyland® Paris?
Magic Tours tilbyder i samarbejde med Magical Shuttle og Disneyland® Paris lufthavnstransfer fra lufthavnene Orly og Charles De Gaulle til Disneyland® Paris. Busserne kører i tidsrummet ca. kl. 9.00 - 19.00 (med forbehold for ændringer). Er du i tvivl om du kan nå bussen, er du velkommen til at kontakte en rejsekonsulent på 70130330.

Hvordan besøger vi lettest Paris, når vi bor i Disneyland® Paris?
Vi anbefaler normalt, at man tager toget til Paris. Toget kører fra indgangen til parkerne og direkte til Paris. På togstationen kan personalet guide jer til, hvilken billet I har brug for. Togturen tager ca. 45 minutter. Det er også muligt at køre til Paris. Transporttiden er ca. den samme, men mange synes det kan være ubehageligt at køre i bil i Paris by.

Hvordan kommer vi fra hotellet til Disneyland® Park og Walt Disney Studios®?
Fra Disneys hoteller (på nær Davy Crockett Ranch) samt fra Disneys samarbejdshoteller kører der gratis shuttlebusser, som kan transportere jer til parkerne, hvis I har brug for det. Vi anbefaler dog, at man går turen, hvis man bor på Disneys egne hoteller, da det mange gange er ligeså hurtigt. På Villages Nature® Paris kan du komme ind til parkerne med en offentlig bustur, på omkring 25 minutters kørsel, mod betaling - Vi anbefaler dog, at man har egen bil til rådighed.