Disney Halloween Festival

Frygtindgydende fantastisk Halloween i Disneyland® Paris!

Til Halloween stjæler Disneys mest kendte skurke rampelyset under vores 30-års jubilæum! Glæd dig til at mærke hårene rejse sig på armene og få kuldegysninger i den den (u)hyggelige atmosfære med tryllebindende møder, forfærdeligt hyggelige aktiviteter, skræmmende sjove attraktioner og flere forbløffende overraskelser.

Disney Halloween Festival

Omfavn uhyggen, når årets Halloween Festival løber af stablen!

Det bliver tænderklaprende sjovt for både gamle og unge sjæle. Parkerne bliver fyldt med grinende græskar, dødsjove dekorationer, knogleraslende skeletter og de mest bedårende spøgelser der spreder halloween-stemning over det hele.

Begynder din mave at knurre, er der er noget godt at spise for alle drilleånder fra snacks inspireret af disney-skurkene til åndeløse fine middage.
Vores butikker er fyldt fra gulv til loft med fristelser for hele familien, og i vores restauranter kan man få stillet selv den største monstersult. De særlige drikke på drinkskortet, vil slukke selv en djævelsk tørst!

Når mørket falder på træder Disneys skurke rigtigt i karakter og forhekser Torneroseslottet i et spektakulært skræmmende lysshow med vandfontæner og magisk musik. 

Disney Halloween Festival Disney Halloween Festival Disney Halloween Festival

Udfyld kontaktformlen herunder og kom med til Halloween Festival i Disneyland® Paris!