Hjælp til at udfylde interrailkort

Første step:

Du har fået tilsendt et interrail kort der ser sådan ud:


Tjek at oplysningerne i øverste højre hjørne er korrekte. Her bør dit navn, din fødselsdato og dit pasnummer fremgå. Hvis en eller flere af delene ikke er korrekt, skal du straks rette henvendelse til Ruby Rejser ellers er passet ugyldig. Tjek også at gyldighedsperioden (Valid on) svarer til den periode, du skal bruge billetten.

Andet step:
Det er meget vigtigt, at du udfylder med blå eller sort kuglepen (blyant ikke tilladt). Har man ikke har udfyldt passet, kan det resultere i en bøde på op til 200 EUR i lokal valuta. Det første sted du skal udfylde, ser sådan ud:

Du skal udfylde felterne DAY og MONTH. Du skal IKKE udfylde alle dato-felterne på forhånd. Du skal i stedet nøjes med at skrive datoerne ind efterhånden som du skal bruge dem. HVIS et tog bliver forsinket, eller der sker andre ændringer, kan du komme ud for, at der skal stå noget andet, end planlagt. Det er derfor VIGTIGT, at du først udfylder passet ca. 5-10 minutter inden afgang, når du ved, at toget kører som planlagt.

Ovenfor er et eksempel på et interrail pass der allerede er brugt på datoerne 09.06, 10.06 og 17.06 – der er med andre ord et enkelt datofelt tillbage, som først skal udfyldes når togrejsen den pågældende dato påbegyndes.

Tredje step:
Det andet sted du skal udfylde data er i rejsenplanen ”My Trip”, der ser sådan ud:

Her skal du udfylde hvilke strækninger du skal rejse på hvilke dage. En strækning er en sammenhængende rejse, dvs. at hver gang du skifter tog, skal det noteres.Du skal heller ikke udfylde rejseplanen (My Trip) på forhånd, også denne del skal først udfyldes i takt med at rejsen skrider frem. Du må nemlig ikke efterfølgende strege ud eller ændre i teksten, da ændringer i billetten kan risikere at gøre din billet ugyldig.
Du kan udfylde My Trip på en af to metoder:
- Enten kan du downloade en app (Rail Planner). Hvis du bruger appen, skal du ikke samtidig udfylde papirversionen.
- Eller du kan vælge at udfylde papirversionen nederst på billet-omslaget. Hvis du benytter denne løsning, skal du udfylde planen med alle stationer på din rejseplan. Det er ikke nok at skrive f.eks. København – München. I stedet skal der stå: København – Hamburg, Hamburg – München, idet der er togskift i Hamburg.

Eksempel:
Hvis du d. 21. april kl. 08.00 skal rejse fra Aarhus til Bad Paris, men skal skifte tog i Hamborg, skal du skrive det således:
21.04. 08:00 Aarhus – Hamborg (husk at sætte kryds i tog boksen)
21.04 12:30 Hamborg – Paris (husk at sætte kryds i tog boksen)

Hvis du har spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte os hos Magic Tours