Disneyland® Paris run weekend

 

Disneyland® Paris Run Weekend er et løbeeventyr gennem fantasiens verden og en rejse, du aldrig vil glemme. Hvis du før har fået kuldegysninger af et jublende publikum, så bliver det helt specielt i Disneyland® Paris, når selveste Mickey Mouse, Fedtmule, Anders And og alle de andre elskede figurer hepper dig frem sammen med publikum. Og vi tør godt garantere, at du kommer til at glemme alt om ømme ben og trætte fødder.

Børneløb: 5 km, 10 km og 21 km

Uanset om du ser dig selv som rutineret løber eller lige er begyndt at løbe, er der noget for de fleste, når det gælder Disneyland® Paris Run Weekend.

For eksempel kan de mindste børn (1 til 12 år) deltage i et spektakulært børneløb (enten 100 meter for de 1-3 årige, 200 meter for de 4-7 årige eller 1 km for de 8-12 årige), der finder sted ved den smukke Lake Disney. En stor oplevelse for de små - men også for forældrene, som står på sidelinjen og hepper.

Derudover kan du prøve kræfter med det populære 5 km løb i Walt Disney Studios® Park, hvor hele familien kan deltage (fra 5 år) og som med garanti vil give permante smilerynker. Alle børn mellem 5 og 12 år skal være i følgeskab med en voksen. Der er også mulighed for at deltage i et fantastisk 10 km løb rundt i parkerne i Disneyland® Paris (fra 14 år), før startskuddet til det store løb, nemlig Disneyland® Paris Half Marathon, lyder.

Sidst men ikke mindst er der mulighed for at deltage i Disneyland® Paris Half Marathon. Løbet byder på 21,1 fantastiske kilometer i og udenfor parkerne. Efter fransk lov er det et krav der udfyldes en lægeerklæring, der sendes fra os.

Herudover er der mulighed for at tilmelde sig to Challenges - hhv. 31K Challenge og 36K Challenge. Her skal du udfordre dig selv med enten 10 km-løbet efterfulgt af det store halvmaraton (31 K Challenge) eller tage den ultimative udfordring op med både 5 km-løbet + 10 km-løbet og det afsluttende halvmaraton.

Alle løb er desværre aflyst i 2023

Priser og tidspunkter

Startnumre til Disneyland® Paris Run Weekend udbydes i begrænset antal. Der tages forbehold for udsolgte numre.

Løb Tidspunkt Pris
Halvmarathon 21 KM (over 18 år) - -
Disneyland® Paris 10 KM (over 14 år) - -
Disneyland® Paris 5 KM (over 5 år) - -
Børneløb - 100m, 200m og 1 kilometer (1-12 år) - -
DLP 36K Challenge - -
DLP 31K Challenge - -

 

Pasta Dinner

Tag familien med og nyd en lørdag aften med Pasta Party på Hotel Newport Bay Club. Få tanket depoterne op før det store løb og nyd den store pastabuffet med stille musik i baggrunden.

RunDisney Health & Fitness Expo

Startnumre til løbene kan hentes allerede fra torsdagen før løbsweekenden i Disneyland® Paris, og det er en rigtig god idé at give sig god tid til at kigge indenfor på Expoen, som er fyldt med enestående Disney-merchandise. Her kan man sagtens få nogle timer til at gå, og der er garanti for at komme i løbestemning.

Åbningstider Expo

Torsdag 15.00 - 20.00
Fredag 10.00 - 20.00
Lørdag 09.00 - 19.00

 

Oplev magien som aldrig før

En løbeweekend i Disneyland® Paris er selvfølgelig ikke bare et løb. Der er også alt det andet. Magiske parader, imponerende shows, forlystelser, der tager pusten fra dig og en udsmykning, du aldrig bliver færdig med at kigge på. Under hele opholdet bor du og familien på et af Disneyland® Paris’ fantastiske temahoteller og kan gå til og fra parkerne, som I vil. Glæd dig til en magisk rejse, som du aldrig nogensinde vil glemme.

Professionelle arrangører

Disneyland® Paris Magic Run Weekend udbydes eksklusivt af Magic Tours, der lige siden Disneyland® Paris åbnede har været autoriseret turoperatør - i tæt samarbejde med vores selskab Marathon Travel Club, der er Danmarks største, mest erfarne og specialiserede arrangør af rejser til løb over hele verden. Så du er i de allerbedste hænder.

Vi ses på startlinjen!