Marvel Avengers Campus

Oplev dine yndlingssuperhelte helt tæt på i det nye Marvel Avengers Campus!

Få den ultimative Avengers-oplevelse i Disneyland® Paris!

I Marvel Avengers Campus har du muligheden for at tage en aktiv rolle sammen med jordens mægtigste helte og udleve din egen heroiske historie.

Avengers Campus

Marvel Avengers Campus er et helt nytænkt univers dedikeret til at opdage, rekruttere og træne den næste generation af helte, lige her, lige nu i Disneyland® Paris. Alle er inviteret til at deltage i alt den action, der venter: Slå dig sammen med Avengers og deres allierede i hele landet, skyd dit spind som Spider-Man, flyv ud i rummet med Iron Man og Captain Marvel og klæd dig ud og tank op på ægte superhelte-manér.

Walt Disney Imagineering-teams i Paris og rundt om i verden har arbejdet side om side med det hold, der bragte Avengers-film, tv-serier og tegneserier til live. Sammen har de designet og skabt et helt nyt sted i Marvel-multiverset, der kæmper for den indre superhelt, der bor i os alle. Hvad enten du er er hardcore Marvel-fan eller er ny i hele superhelteuniverset, så bliver du overvældet af den vilde rejse, du kommer på igennem Marvel Avengers Campus!

Med Marvel Avengers Campus og Disney Hotel New York – The Art of Marvel er Disneyland® Paris den ULTIMATIVE destination for Marvel-fans til at få en fortryllende oplevelse sammen med dine yndlingssuperhelte.

Spiderman web adventure Marvel Avengers Campus Disneyland Paris Avengers Assemble Flight Force

På Avengers Campus får du en helt ny oplevelse. Her er DU nemlig hovedpersonen, og du bliver trænet, udfordret og overrasket, når du selv tager en aktiv rolle sammen med Avengers.

Forestil dig at hjælpe Spider-Man på en mission, hvor du kan skyde edderkoppespind ud fra dine håndled, redde universet i høj fart sammen med Iron Man og Captain Marvel, træne med Okoye og Dora Milaje fra Black Panther, se Black Widow kæmpe mod onde kræfter, danse med Guardians of the Galaxy... Og meget, meget mere.