Adventureland

Du er midt i en verden af action. Kravl op i Robinsonfamiliens træ, gå over brusende vandfald på svingende hængebroer eller rejs på det oprørte hav midt i et piratangreb. Hvad enten du er i orienten eller Caribien, så er oplevelserne garanteret, og midt i det hele ligger Kaptajns klo's sørøverskib.

 

Forlystelser

Adventure Isle

Sjov for familien, ohøj! Vær modig, og gå på opdagelse i det mystiske land, og se, om du kan finde hemmelighederne bag Skull Rock.

Gør dine små skattejægere klar til en tur, de aldrig vil glemme. Fra det skumle syn af Skull Rock til det overraskende landskab på Spyglass Hill, vil der være hemmeligheder og historier, som skal findes og opleves i hver en krog. På Adventure Isle skal du holde godt øje med, hvad der er foran dig, da der lurer farer under de krydsende hængebroer, ved siden af smalle stier og inde i uhyggelige grotter. Følg kortet på Adventure Isle, og hvis du kan finde smuglernes flugtveje, belønnes du med et flot syn ud over hele området om dagen. Og når natten er faldet på, giver lanterner dig en helt anden oplevelse.

 

Indiana Jones™ and the Temple of Peril

Hold godt fast, da denne løbske vogn fører dig ind og ud af mørket og gennem mystiske ruiner i jungle.

Du er sendt ud for at undersøge, hvad der skete med en tidligere ekspedition. Du finder hurtigt ud af, at der er noget, der ikke er, som det skal være i Temple of Peril. Lejren er forladt af mennesker, men er stadig fuld af deres tøj, mad og udstyr. Det ser ud, som om de er flygtet fra noget. Men hvorfor?
Mens du bugter dig gennem tæt underskov, springer slangestensskulpturer (ja, slanger!) ud og stirrer faretruende på dig. En svag rumlen og skrig høres på afstand.
Eftersøgningen tager fart!

Efter du er klatret op til indgangen til Temple of Peril, stiger du på en skinnevogn i håbet om, at den vil føre dig til den savnede ekspedition. Den vakkelvorne vogn trækkes med en kædelift op til toppen af udgravningen. Du søger efter tegn på liv, men før du når at trække vejret, sender en mystisk kraft vognen ind i en løbsk spiral, der drejer og snor sig gennem de mørkeste afkroge i den forbandede ruin. Glem alt om at finde dine venner. Du bliver nødt til at bruge alt dit mod som Indiana Jones for overhovedet at komme ud i live!

 

La Cabane des Robinson

Klatr højt op i det storslåede træhus, som familien Robinson kalder deres hjem. Her kan du gå op ad snirklede gangbroer og trin, der fører til en række smukt dekorerede rum, inklusive køkken, bibliotek og nogle soveværelser - alle dekoreret med ting, der er bjærget. Og når du kommer op til udkigsområdet, så tag et teleskop, og nyd det fantastiske syn af øen under dig. Træhuset fra Disney's Den schweiziske familie Robinson er virkelig toppen af god livsstil!

 

Le Passage Enchanté d'Aladdin

Se de vidunderlige miniaturescener fra byen Agrabah, og følg historien om Aladdin, som du aldrig har oplevet den før.

Træd indenfor på de snoede stenpassager i Agrabah, og få dine egne ønsker opfyldt. Rejs gennem 'le Passage Enchanté d'Aladdin' i dit eget tempo, mens du går forbi magiske genopsætninger med berømte scener fra filmen.

 

Pirate Galleon

Hop ombord på denne berømte galleon, hvor Jolly Roger vajer for vinden, og få et brag af en piratoplevelse med 'alle mand på dæk'. Arrr!

Mand jer op, små slubberter, gå på dæk, og indtag Disney Pirate Galleon. Unge plyndringsfolk kan flygte fra havnen til styrbord og inspicere kanonerne. Men de skal hele tiden være på vagt, da forbistrede pirater hurtigt vil have dem til at gå planken ud!

 

Pirates' Beach

Ohøj der! Grib en huggert, og hug dig frygtløst gennem denne legeplads for sørøveriske drenge og piger.

Gå på togt dybt inde i Adventureland® gennem mørke grotter og forbi Davy Jones' Locker til Kranieklippen. Når du er kommet frem til Disney Pirates' Beach, afsløres to piratlegepladser, der er fyldt med rebstiger, rutsjebaner og endda en planke, der sørger for at holde små slubberter beskæftiget.

 

Pirates of the Caribbean

Gå planken ud i denne frygtindgydende piratplyndring, nu med Kaptajn Jack Sparrow og hans berygtede slæng ombord.

Tag dine små slubberter med og flygt til en månebelyst lagune, gå ombord på din skude og sæt sejl mod en ny og frisk rejse igennem en legendarisk tid. Musketild og eksplosioner fylder luften, når du tager med Kaptajn Jack Sparrow på hans rejse, som ikke er uden forhindringer, ud for at finde skjulte skatte. Der venter dig et møde med faldne, skeletagtige fjender. Men pas på, for den hævngerrige Kaptajn Barbossa konfronterer dem, der har bedraget ham, og månelyset gør ham til en frygtelig zoombie lige for øjnene af dig.


Meet 'n' Greet

Meet 'n' Greet with Aladdin or friends

Stil dig ved siden af Aladdin eller hans venner, og skab magiske øjeblikke.
Sted: Lige ved Restaurant Agrabah Café - Adventureland.
Se tidsplanen i parkens program.

 

Meet 'n' Greet with Baloo or friends

Stil dig ved siden af Baloo eller hans venner, og skab magiske øjeblikke.
Sted: Lige ved Restaurant Hakuna Matata - Adventureland.
Se tidsplanen i parkens program.

 

Meet 'n' Greet with Peter Pan or friends

Stil dig ved siden af Peter Paneller hans venner, og skab magiske øjeblikke.
Sted: Vendt mod Pirates' Beach - Adventureland.
Se tidsplanen i parkens program. 

 

Meet 'n' Greet with Pluto or friends

Stil dig ved siden af Pluto eller hans venner, og skab magiske øjeblikke.
Sted: Lige ved Restaurant Colonel Hathi's Pizza Outpost - Adventureland.
Se tidsplanen i parkens program. 


Restauranter

I adventureland er der masser af forskellige magiske madmuligheder.

Restaurant Agrabah Cafe

Farvestrålende restaurant med lækre og velduftende specialiteter fra Middelhavslandene og Afrika.

  • All you can eat-buffet

 

Captain Jack's - Restaurant des Pirates

I måneskæret fra den tropiske nat kan du nyde fiskespecialiteter og mad fra det creolske køkken i restauranten, som er beliggende inde i selve attraktionen: "Pirates of Caribbean".

  • Bordservering

 

Colonel Hathi's Pizza Outpost

Flere af figurerne fra Junglebogen hænger ud i denne gamle klub for opdagelsesrejsende. Her kan du nyde pasta, lasagne og pizza.

  • Mad på farten

 

Restaurant Hakuna Matata

Her kan alle små løver og løvinder få sig et dejligt måltid mad inden eventyret i parkerne fortsættes. Nyd kebab, salater og risretter.

  • Mad på farten

 

Café de la Brousse

Koppla av och njut av ett mellanmål i skuggan av dessa afrikanska hyddor på stranden av en oas.

  • Tag med