Discoveryland

Spænd sikkerhedsselen - du er nu på vej ind i fremtiden! Her kan du rejse i tiden, deltage i stjernekrigen og foretage en rejse fra jorden til månen skudt ud af en kæmpekanon. Du befinder dig i et højteknologisk univers, hvor grænserne går langt ud over din vildeste fantasi.

 

Forlystelser

Autopia

Spring ind på førersædet, og drøn rundt i det farverige sceneri i din helt egen bil. 

Tag plads i en fremtidsbil, som den blev tænkt af opfindere i 1950'erne, og træd på speederen for at komme på en både snoet og malerisk tur. Spænd selen, mens du suser rundt eller driver afsted på en afslappet tur på landet, mens vi fejrer automobilens utopia.

 

Buzz Lightyear Laser Blast

Storm ud i rummet, og hjælp Buzz med at kæmpe mod Zurg på laserskydebanen. 

Den onde Kejser Zurg stjæler batterier fra hjælpeløst legetøj, så han kan bygge et nyt våben til ødelæggelse — og Buzz Lightyear har brug for din hjælp! Som Junior Space Ranger er det op til dig at styre et XP-40-rumskib gennem den dunkle Gammakvadrant og affyre lasere fra den kanon, der er ombord, for at standse Zurg og score point.

 

 

Les Mystères du Nautilus

Fortsæt din søgen gennem Discoveryland®, og før dit hold til Jules Vernes' Nautilus for at tage en tur med en ottearmet overraskelse.

Dyk ned i Jules Vernes' fantasi ombord på Kaptajn Nemos historiske undervandsbåd. Mens du vandrer i korridorerne, opdager du nogle af de søfarendes hemmeligheder. Men tag ikke fejl af det stille vand under havets overflade, da der lurer farer under den mørke overflade.

  

Orbitron®

Prøv dit helt eget rumskib højt oppe på himlen over Discoveryland® blandt et skinnende univers af planeter i kredsløb. 

Gør dig klar til at blive skudt ud til de fjerneste steder i rummet i denne retro-Orbitron-tur, der er inspireret af Leonardo da Vincis visionære tegninger af solsystemet. Det er hurtigt, det er futuristisk, og det er dig, der er kaptajnen, når du styrer fartøjets højde, mens det stryger rundt om en galakse af planeter højt over forlystelserne og lydene i Discoveryland.

 

Star Tours: The Adventures Continue*

Mærk Kraften, når trykbølgen rammer i Star Wars. 

Gør dig klar til endnu mere intergalaktisk spænding med Star Tours: The Adventures Continue* i Discoveryland®. Rebeller i alle aldre stiger ombord på en Starspeeder 1000 for at tage på en spændende rejse i 3D til imponerende stjernesystemer og krigshærgede verdener fra Jakku og Hoth til Tatooine og endda til Dødsstjernen.
Med den avancerede teknologi og de over 60 missionskombinationer, er dette en oplevelse, der vil overraske selv den mest trofaste Jedi i galaksen.

  

Star Wars Hyperspace Mountain

Kast dig ud i det, og kæmp imod det onde Imperium i denne episke erobring af en klassisk forlystelse. 

Flyv ud i Star Wars Hyperspace Mountain for at deltage i en spændende erobring af en klassisk forlystelse. Meld dig hos rebellerne, og bliv briefet af Admiral Ackbar. Din mission er at flyve et rekognosceringsfartøj og spionere Imperiets Star Destroyer.
Det er en fælde!
Til Admiralens fortvivlelse venter Imperiet på dig og byder dig velkommen - i fuld oprustning! Nu er det op til dig og din X-wing eskorte at bane vejen frem gennem en sværm af dødbringende TIE fighters for at sprænge den truende Star Destroyer i luften. Vil Kraften være med dig hele vejen?
Med den vanvittige røde og grønne ildstorm, den onde summen af TIE fighters og den imponerende Star Wars™underlægningsmusik er Star Wars Hyperspace Mountainintet mindre end en fantastisk oplevelse for de mest trofaste følgere af Kraften.

 

Star Wars: Path of the Jedi

Oplev ikoniske filmøjeblikke fra Star Wars-universet - med blockbuster-spænding fra filmene, inklusive den sidste episode af sagaen, Star Wars: The Force Awakens! 

Gå ikke glip af noget, når Luke Skywalkers heltefortælling bringes til live via denne Star Wars samling af kortfilm!
Da Luke voksede op på ørkenplaneten Tatooine, drømte han om spændende eventyr i stjernerne. Han øvede sig i at kontrollere Kraften uvidende om, at rejsen, der lå forude, nødvendigvis ville få disse drømme til at gå i opfyldelse! 
Den unge bondedreng, der snart skulle blive en ægte Jedi Master, tager ud for at redde prinsesse Leia Organa fra det onde Galaktiske Imperium. Med hjælp fra en charmerende skurk ved navn Han Solo, redder Luke den frygtløse Leia, som skulle vise sig at være hans søster. 
Den modige trio går i spidsen for Rebellerne i deres mission for at besejre Darth Vader, udslette den mørke side og genoprette Republikken. Derefter vender de tilbage med nye modige helte og usle skurke i den sidste episode, Star Wars: The Force Awakens.

  

Velkommen til Starport: Mød en figur fra Star Wars

Glæd dig til et intergalaktisk møde med et af de kendte ansigter fra den berømte saga, såsom den frygtindgydende Sith-fyrste Darth Vader i egen høje person.

Mød op ved Starporten i Discoveryland og glæd dig til et uforglemmeligt møde med figurene fra Star Wars™. Vær klar til et møde med de mørke kræfters verden, da Darth Vader jævnligt vandrer rundt i denne del af parken. Men frygt ikke. Når den dystre Sith-fyrste er ude at rejse og forsvare riget, afløses han altid af en af de andre helte fra Star Wars-sagaen.


 

Restauranter og butikker

I Discoveryland er der masser af forskellige magiske madmuligheder.

Buzz Lightyear's Pizza Planet Restaurant
Efter en lang dag i Disneyland® Park står Buzz Lightyear klar med en buffet af galaktiske dimensioner. Her kan i spise pizza og pasta til i revner.

  • All you can eat buffet

 

Café Hyperion
Besøg Disneyland® Paris største fastfood restaurant i en kæmpe high-tech hangar og spis burgere mens i ser film eller liveshow om luftskibet Hyperion.

  • Mad på farten

Andet

An Encounter with Darth Vader

Kom og mærk den fænomenale kraft, der udspringer, når du møder en figur fra Star WarsTM, såsom den frygtindgydende Sith-fyrste Darth Vader i egen høje person, i en galakse langt langt væk.
Sted: Starport – Discoveryland.
Se åbningstiderne i parkens program.

 

Mickey’s PhilharMagic: Disneyland Paris Edition

Fra den 1. oktober 2018: Fødselsdage skal fejres med venner, og Mickeys bedste ven Anders And har forberedt et overraskelsesshow, hvor du kan opleve de mest uforglemmelige Disney-sange og -historier. Gør dig klar til at blive opslugt af magien i Disneys animationer i denne 4D-oplevelse med Mickey Mouse, Anders And og mange andre elskede Disney-Figurer. 

En koncert for øjnene og ørerne:
Disney-magi møder Disney-musik i dette spektakulære 4D-fantasy-adventure med Anders And.
Tag med Anders And på en hæsblæsende rundtur blandt nogle af de mest mindeværdige sange i Disneys tegnefilmshistorie, bl.a.: