Fantasyland

 
Med det prægtige Torneroseslot som midtpunkt er du nu i selve eventyrland, hvor "der var engang" pludselig er nu, og du er omgivet af alle hovedpersonerne fra din barndoms eventyr f.eks. Peter Pan, Pinocchio, Askepot og den flyvende elefant Dumbo.
 

  

Forlystelser

Alice's Curious Labyrinth

Gå gennem labyrinten i Eventyrland, hvor et smil fra Filurkatten venter dig rundt om hvert hjørne. 
Tag på en fantastisk rejse ind i White Rabbit's Hole og ud på den anden side via Tulgey Wood og døre i forskellig størrelse i Alice i Eventyrland. Oplev berømte og magiske skabninger, find fejlvisende skilte, mød Filurkatten og drag ind i Hjerter Dames skræmmende labyrint, hvor kortsoldater dukker op og skriger 'Af med deres hoved'. Og når du er nået helskindet frem til Torneroseslottet, så nyd belønningen — et smukt syn ud over Fantasyland® og Alice i Eventyrland.

 

Blanche-Neige et les Sept Nains®

Tag en tur på en minevogn gennem Snehvides magiske land, og opdag, hvordan de 7 små dværge hjalp hende med at klare den onde dronning. 

Hej-ho! Hej-ho! Med Blanche-Neige et les Sept Nains oplever du historien om Snehvide som aldrig før, mens du med dine små børn triller gennem det fortryllede land. Kom endnu tættere på det berømte eventyr, når du ser ind i den onde dronnings spejl, går gennem den hjemsøgte skov og kigger ind i hytten hos de syv dværge.

 

Casey Jr. – le Petit Train du Cirque

Tag med cirkus, og hop ombord på det glade lille tog fra Dumbo, og få en hyggelig tur op, ned og rundt om den lille vidunderlige miniature af Storybook Land. 
Hop ind i et muntert dyrebur eller en overpyntet slæde, og følg det brave tog, Casey Jr.— le Petit Train du Cirque fra den animerede klassiske Disney-film Dumbo—på en tur gennem Storybook Land. Mens du graciøst bevæger dig gennem bjerge og dale, skal du se de smukke vægtæpper med velkendte omgivelser fra klassiske Disney-film, utroligt forarbejdet i miniature.

 
 

Dumbo the Flying Elephant

Flyv op i himlen med alles kæledægge, den flyvende elefant, og oplev et fantastisk syn af magien under dig.

Hop op på Dumbo, og flyv ud i luften på en lystig tur midt i de jublende lyde fra karnevalsmusikken. Forlystelsen, der er baseret på Disneys tegnede klassiker fra 1941, inviterer dig til at følge alles kæledægge, cirkuselefanten, mens den finder ud af, at den kan flyve.
Dumbos trofaste ven, Timothy Q. Mouse, byder dig velkommen fra den buede indgang, og dirigerer handlingen med hjælp fra sin ''magiske'' fjer. Da en munter orgelmelodi lyder fra markedspladsen, begynder Dumbo Den Flyvende Elefant graciøst at løfte sig fra jorden, og på magisk vis begynder den at flyve rundt og rundt.

  

'it's a small world'

Sæt sejlene til en finurlig tur rundt i verden, mens dukker fra hele kloden synger og danser til melodien fra 'it's a small world'.

Syng med på den klassiske melodi om fred i verden, mens børn fra hele verden fører dig rundt på en herlig musikalsk tur. Fra en farverig havn går du ombord på en hyggelig båd og sætter sejl til en 10-minutters rejse på Seven Seaways Waterway.
Mens du ser på et pulserende bagtæppe, der består af omhyggeligt fremstillet papmaché, glitter og stof, synger knapt 300 dukker i folkedragter fra det meste af verden en enkel melodi på deres lokale sprog, der handler om fred i verden. Rejs til alle 7 kontinenter, og når rejsen slutter, kan du se, at det i sandhed er en lille verden, vi lever i.

  

La Galerie de la Belle au Bois Dormant

Oplev historien om Tornerose i den mest fortryllende opsætning.

Bestig trinnene i sten i Torneroseslottet, og nyd genfortællingen af det berømte eventyr i rigt illustrerede bøger, flotte vægtæpper og majestætiske vinduer med glasmosaik.

  

La Tanière du Dragon

Vov dig ind dybt ind under det fortryllende Torneroseslot for at møde et mytisk bæst. 

Gå på tåspidserne ind gennem den mørke fangekælder 'La Tanière du Dragon' neden under Torneroseslottet, hvor en frygtindgydende fange ligger på lur. Engang var den himlens hersker, nu ligger den slagne drage lænket til skarpe klippesten. Det kan være, at den småsover lidt, men træd varsomt, da et forkert skridt vil føre til en varm og buldrende overraskelse.

  

Le Carrousel de Lancelot

Tag fat i tøjlerne, og tag på en fortryllende tur på Sir Lancelots helt egen karrusel.

Unge riddere sætter sig op på håndlavede ædle gangere på Disneys karrusel, før de drager ud i et pudsigt, eventyrligt ridt, de aldrig vil glemme.

  

Le Pays des Contes de Fées

Tag på rejse til magiske miniaturelande, hvor litteraturens klassiske værker og uforglemmelige Disney-øjeblikke bringes til live. 

Hop ombord på en farverig 15-personers båd til en stille tur gennem den fortryllende verden i Disney's Storybook Land. Mens du graciøst bevæger dig gennem bjerge og dale, skal du holde øje med smukke vægtæpper med velkendte opsætninger fra klassiske Disney-film, utroligt forarbejdet i miniature.

  

Les Voyages de Pinocchio

Følg Pinocchio og hans ven Jesper Fårekylling, der på sin utrolige rejse bliver til en rigtig dreng i et eventyr, hvor der ikke bliver lagt bånd på følelserne. 

Træd ind i en vogn af træ, se Strombolis marionetshow, og oplev Pinocchio danse sammen med to marionetdukker. Stromboli låser Pinocchio inde i et bur, Jesper Fårekylling råber 'Pas på!', og eventyret fra fjerne lande folder sig ud.
Hold øje med fjender, som f.eks. Kusken, og glæd dig til, at instrumentalversionen af 'Når du ser et stjerneskud' begynder at spille. Det er nemlig det øjeblik, hvor Pinocchio bliver til en rigtig dreng, og Geppettos værksted bliver levende, og Disney-nostalgi fylder luften.

  

Mad Hatter's Tea Cups

Tag til Eventyrland, og gå ombord i en farverig tekop til en vanvittig snurretur rundt om en gigantisk tepotte. !

Hver dag er en meget munter ikke-fødselsdag for Mad Hatter. Og han har inviteret dig ind i en af sine tekopper i overstørrelse til en pudsig snurretur ledsaget af festlig musik.

For rundtosset for mig?

Hver tekop er forsynet med et hjul i midten, hvor du kan styre retning og hastighed på snurreturen. Hvis du beslutter dig for en vild tur, så skal du blot dreje hjulet hurtigt og holde fast. Hvis du vil have en mere rolig tur, kan du vælge ikke at røre hjulet overhovedet.
Du skal dog være opmærksom på, at selvom du kan styre drejningerne, kan tekoppen automatisk dreje og svinge rundt på platformens dæk.

  

Meet Mickey Mouse

Gå bag scenen, og mød tryllekunstneren Mickey mellem shows, tag et billede, og få nogle rigtig magiske Disney-tricks og -hemmeligheder. 

Det er ingen illusion. Tryllekunstneren Mickey Mouse har inviteret dig hen til sin garderobe til en snak og for at vise dig sine foretrukne tryllerier, kostumer og rekvisitter. Du oplever kragefjeren, der fik Dumbo til at flyve, Mickeys hat fra Fantasia og en samling ting, der har været brugt til de dristigste eskapader. Det er muligt, at Mickey viser dig nogle korttricks, før han stiller op til fotografering af det mest magiske øjeblik af alle — et billede med dine egne små stjerner.

   

Peter Pan's Flight

Sus over himlen i en magisk galeon over det stjerneoplyste London, før du suser gennem Ønskeøen, hvor havfruer, indianere og pirater venter. 

Sejl ind på den måneoplyste himmel med Peter Pan'sFlight. Gå ombord på en farverig galeon, og ved hjælp af lidt alfestøv og glade tanker kommer du ud på et højtflyvende eventyr gennem mange af de uforglemmelige omgivelser og berømte scener, der er kendt fra Disneys animationsfilm Peter Pan.
Tilbage til Ønskeøen. Rejs til Darling-børnenes værelse, og oplev det første møde med Wendy, Michael, John og Peter Pan. Svæv gennem nattehimlen over London, hvor du ser berømte steder, som f.eks. Big Ben og Tower Bridge blande sig med en samling strålende lys. Og tag derefter hen på Ønskeøen, hjemstedet for vulkaner og sprudlende vandfald. Når du er, her kan du få et glimt af De glemte Drenge og Havfruelagunen og sejle forbi Kranieklippen. Sus ind i Piratbugten, hjem for et kæmpe piratskib, og oplev Peter Pan i en forrygende duel med Kaptajn Klo. Til sidst tager du tilbage til London, idet du efterlader den nedkæmpede Kaptajn Klo bag dig.

 

Princess Pavilion

Føl dig som en rigtig eventyrprinsesse, og oplev et uforglemmeligt øjeblik sammen med en Disney-prinsesse i de mest fortryllende omgivelser. 

Du er inviteret til at møde en rigtig levende Disney-prinsesse. I Princess Pavilion kan du klæde dig flot på. Her er din chance for at opleve et magisk øjeblik i fantastiske omgivelser. En kongelig oplevelse, som vil blive husket længe af alle små gæster.

  

Sleeping Beauty Castle

Drømme bliver til virkelighed hos de små gæster. Deres ansigter lyser op, når de får øje på dette verdensberømte ikoniske Disney-kendetegn. 

Torneroseslottet når helt op til himlen for enden af Main Street, U.S.A®, og det byder dig velkommen til en magisk verden af fantasi og sjov. Slottet, der er det centrale ikon i Disneyland Paris, inviterer alle til at komme på besøg for at fejre et sted, hvor drømme bliver til virkelighed.

Et rigtigt eventyrslot, med imponerende skyhøje spir, ornamenterede tårne, storslåede kongeblå tage, indfattede glasmosaikker og vægtæpper. Denne 50 meter høje bygning indeholder både magien og mystikken fra fiktive paladser, som det man ser i Disneys tegnede klassiker, Tornerose, samt elementer fra rigtige franske slotte og historiske monumenter.

  

Det stjernespækkede Disney Illuminations-show

Lad stjernestøvet omgive dig, når Mickey leverer en blændende præsentation af klassiske og nye Disney-fortællinger ved Torneroseslottet. Disney Illuminations kan opleves, når Disneyland Park lukker. 

Et uforglemmeligt aftenshow:

Oplev hvordan brystningsmure og tårne på fortryllende vis begynder at bevæge sig på Torneroseslottet, mens forbløffende specialeffekter bringer liv til Disneys magiske verden lige for øjnene af dig. Gør dig klar til at holde vejret, når festfyrværkeriet lyser nattehimlen op med en eksplosion af farver over Torneroseslottet. Ild og vand smelter sammen i en perfekt harmoni og giver en helt uventet sanseoplevelse. Laserstråler skærer sig igennem den tryllebindende tåge. Alt imens Mickey har en fest med at dirigere dig gennem imponerende projektioner af kendte Disney-eventyr - gamle som nye.

En fantastisk fejring af klassiske og nye Disney-fortællinger
Lad dig tryllebinde af de kendte Disney-historier med Mickey ved din side, der får himlen over Disneyland®Park til at funkle med et ganske særligt lys. Mærk spændingen, når Elsa præsenterer sin hvirvlende Frost sjov, genoplev et eventyr fra de gode gamle dage med den nye Skønheden og Udyret, brøl i kor sammen med Løvernes Konge og vær blandt de første, der får lov til at se Star Wars, Pirates of the Caribbean og Den lille havfruei al deres pragt på Torneroseslottet.


 

Meet 'n' Greet

Disney Princesses: a Royal Invitation

Føl dig som en rigtig eventyrprinsesse, og oplev et uforglemmeligt øjeblik sammen med en Disney-prinsesse i de mest fortryllende omgivelser.
Sted: Princess Pavilion – Fantasyland
Se tidsplanen i parkens program. 

  

Meet Mickey Mouse

Gå bag scenen, og mød tryllekunstneren Mickey mellem shows, tag et billede, og få nogle rigtig magiske Disney-tricks og -hemmeligheder.
Sted: Meet Mickey Mouse – Fantasyland
Se tidsplanen i parkens program. 

 

Meet 'n' Greet with Alice or friends

Stil dig ved siden af Alice eller hendes venner, og skab magiske øjeblikke.
Sted: Lige ved Alice’s Curious Labyrinth – Fantasyland.
Se tidsplanen i parkens program. 

 

Meet 'n' Greet with Goofy or friends

Stil dig ved siden af Fedtmule eller hans venner, og skab magiske øjeblikke.
Sted: Fantasyland
Se tidsplanen i parkens program.

 

Meet 'n' Greet with Winnie the Pooh or friends

Stil dig ved siden af Peter Plys hans venner, og skab magiske øjeblikke.
Sted: Lige ved Le Pays des Contes de Fées – Fantasyland.
Se tidsplanen i parkens program. 

  

Meet 'n' Greet with Woody or friends

Stil dig ved siden af Woody eller hans venner, og skab magiske øjeblikke.
Sted: Vendt mod Cowboy Cookout Barbecue – Frontierland.
Se tidsplanen i parkens program. 


 

Restauranter og butikker

I Fantasyland er der masser af forskellige magiske madmuligheder.

Auberge De Cendrillon
Alle små prinser og prinsesser er velkomne i denne majestætiske middelalderlige festsal, hvor i kan spise med de rigtige prinser og prinsesser fra Disneys eventyr. Her får i et traditionelt fransk måltid.

  • Bordservering
  • Spisning med Disneyfigurer

 

Au Chalet de la Marionnette
Her kan du besøge et lækkert spisested i alpehyttestil, der er som taget ud af Pinocchios verden. Her kan du nyde kyllingespecialiteter og burgere.

  • Mad på farten

 

Pizzeria Bella Notte
Spis pasta som Lady og Vagabonden gjorde det i filmen af samme navn, som blev en af Disneys helt store klassikere. Er du ikke til pasta, kan du nyde en lækker pizza.

  • Mad på farten

 

Toad Hall Restaurant
I dette herskabelige engelske hjem serveres fish and chips i omgivelser inspireret af Vinden i piletræerne.

  • Mad på farten