Main Street, U.S.A.®

Skru tiden tilbage til dengang hvor gadelamperne skiftede fra gas til el, og motorer erstattede rigtige hestekræfter. Du befinder dig i Main Street, U.S.A.®, en typisk amerikansk hovedgade fra århundredeskiftet med smukke huse og farvestrålende facader, inspireret af byen Marceline, Missouri hvor Walt Disney voksede op.

 

Forlystelser

Discovery Arcade

Eureka! Lad dig forundre over guldalderens opfindelser, hvor du kan se modeller i formindsket målestok af nogle af de største, banebrydende opfindelser fra det 19. århundrede. Gå en tur langs denne varme og gasoplyste hyldest til de forestillede - og nogle gange bizarre - ideer og opfindelser til fremtiden. Lige fra sindrige patenter til drømme om en utopisk verden. Du kan se det hele her, med forbløffende plakater og udstillingsskabe fyldt med visionære gadgets langs bygningens skelet af træ og grønmalet støbejern. Discovery Arcade: En virkelig inspirerende afbildning af menneskets håb og nytænkning.

 

 

Disneyland Railroad

Hop om bord og rejse til det næste magiske stop in Disneyland® Park. 

Tag en afslappende 20-minutters Grand Circle Tour ombord på et autentisk dampdrevet tog.
Lyt til støjen fra motoren, de larmende hjul og lyden fra togets fløjten, mens du er ombord på Disneyland Railroad. Der er meget bekvemt stop i Main Street, U.S.A®, Frontierland®, Fantasyland® og på Discoveryland®. Det er den perfekte måde at få et overblik over magien i Disneyland Park og se de maleriske kulisser med f.eks. Grand Diorama, Indiana Jones and the Temple of Peril og Pirates of the Caribbean.

Disneyland Railroad er også en let og hurtig måde at komme rundt på. Og da togene ankommer planlæssigt gennem hele dagen, så har du nok tid til at se det hele på stationen, før du går ombord igen.

 

 

Horse-Drawn Streetcars

Tag plads, og lad dig føre ned ad Main Street, U.S.A., som man gjorde det i det 19. århundrede. 

Hvis du ønsker at undgå puf og skub på fortovene mellem Town Square og Central Plaza, hvorfor så ikke rejse med stil? Stig på en af de dekorerede hestetrukne sporvogne på Main Street, og lad din majestætiske percheron-hest traske på brostenene, mens du slapper af i pragt og komfort.

 

Liberty Arcade

Gå en tur gennem Main Street, U.S.A., og bliv klogere på historien bag det mest berømte symbol i USA. 

Oplev historien om Frihedsgudinden, mens du følger den smukke Liberty Arcade i Disneyland Paris, oplyst af gaslanterner og udført med smukt dekoreret smedejernsarbejde. Der er historiske fotografier og illustrationer og opstillinger, der viser opførelsen af Frihedsgudinden fra første færd. Det sker i en fortælling, der forbinder Frankrig med USA — du kan endda deltage i statuens indvielse ved Statue of Liberty Tableau.

 

 

Main Street Vehicles

Tag tilbage til århundredskiftet, og få en tur i et af de mest ikoniske køretøjer gennem de sidste 100 år. 

Tag en nostalgisk tur til og fra Town Square ombord på et vintage-køretøj. Tag en klassisk mercer, politibil, bus, brandbil eller limousine, og læn dig tilbage, mens du nyder turen fra den ene ende af Main Street, U.S.A. til den anden. På vejen ser du en række 2- og 3-etagers forretninger og restauranter i viktoriansk stil, fra en for længst svunden tid.
Opsamlingssteder
Du kan stige på ture, der kører i én retning, ved stoppestederne i Town Square og Central Plaza.Meet 'n' Greet

Meet 'n' Greet with Donald or friends

Stil dig ved siden af Anders And eller hans venner, og skab magiske øjeblikke.
Sted: Lige ved Casey’s Corner - Main Street, U.S.A.
Se tidsplanen i parkens program. 

 

Meet 'n' Greet with Minnie or friends

Stil dig ved siden af Minnie eller hendes venner, og skab magiske øjeblikke.
Sted: Lige ved Liberty Arcade – Main Street, U.S.A.
Se tidsplanen i parkens program. 


 

Restauranter og butikker

I Main Street U.S.A.® er der masser af forskellige magiske madmuligheder.

Walt's - an American Restaurant
Denne flotte restaurant, der er en hyldest til Walt Disneys liv og arbejde, er delt op i værelser med forskellige temaer der afspejler de forskellige verdner i Disneyland® Park. Spis for eksempel i Frontierland® værelset som har hentet sit tema fra den hjemsøgte by Thunder Mesa.

  • Bordservering

 

Plaza Gardens Restaurant
Nyd en overdådig buffet med internationale retter, der får din mund til at løbe i vand.

  • All you can eat buffet

 

Casey's Corner
I denne diner, der er med baseball tema, får du de bedste hotdogs i hele Disneyland® Park.

  • Mad på farten

 

Market House Deli
I denne livlige New Yorker deli fra starten af 1900 tallet kan du nyde lune og kolde sandwiches, eller du kan tage dem med dig, hvis ikke du kan vente med at opleve resten af Disneyland® Park.

  • Mad på farten

 

Victoria's Home-Style Restaurant
På Victorias pensionat kan du nyde lune sandwich og friske salater mens du nyder den folkelige amerikanske kunst på væggene.

  • Mad på farten

Andet

City Hall
Her finder du information, brochurer og kort. Reserverer restauranter og andre oplevelser i Disneyland® Paris. 

Discovery Arcade and Liberty Arcade
To overdækkede arkader på hver side af Main Street, U.S.A. Den ene er tilegnet forskellige opfindelser fra begyndelsen af det 20. århundrede og den anden er en hyldest til Frihedsgudinden. 

Dapper Dan’s a Hair Cuts (mod betaling)
Bliv klippet og barberet som i de gode gamle dage.