Production Courtyard

Slentre ned af Hollywood Boulevard, eller oplev et af de mange shows, der hver dag vises i Productione Courtyard. Få for eksempel et indblik i filmens historie i CinéMagic eller få et sus i maven i en af Walt Disney Studios® Park vildeste forlystelser.

 

Forlystelser

Cars: Road Trip

Hop ind i bilen og tryk på speederen under en køretur langs Route 66. og tag et billede af naturskabte og Cars-skabte vidundere. Cruz Ramirez og Sally elsker roadtrips, og de guider forbi spændende seværdigheder langs den legendariske rute. Vink til Lynet McQueen ved verdens største hjulmøtrik og se hvordan en kæmpestor vandtankvogn klarer sin vaskerutine i Cars-tastrophe Canyon.

 

  

The Twilight Zone Tower of Terror™

Se din frygt i øjnene, og kast dig ud i 13 ulyksalige etager i Twilight Zone blandt falmet glamour i det hjemsøgte hotel

Tag rundt i det berygtede Hollywood Tower Hotel; engang tilholdssted for Hollywoods rigmænd og berømtheder, indtil en mystisk hændelse tvang det til at lukke i 1939. I Twilight Zone Tower of Terror må du vove dig ind gennem portene af smedejern til dette gudsforladte sted, og derpå træde ind i en støvet lobby, hvor tiden synes at have stået stille.

 


 

Shows

Disney Junior Drømmefabrik

Hjælp Mickey og Minnie med at skabe musikalske drømme i dette pragtfulde show. Fabrikkens drømmemaskine er gået i stå, og det er en fælles opgave at få den til at virke igen. Få taget til at lette ved at synge og hoppe, mens Fancy Nancy Clancy, Vampirina og Timon forsyner maskinen med de manglende komponenter. Oplev drømmefabrikken blive vakt til live for øjnene af dig!

 

  

Stitch Live!

Cowabunga! Tal og syng med den blå fyr, som er det mest magiske rumvæsen, du kan møde. 

Tag ind i Walt Disney Studios® Park for at opleve en live satellit-forbindelse med en enkelt forskel. Du bliver målløs, når du oplever virkelig magiske computer-tricks i realtid i Disney Stitch Live! Især første gang Stitch afviger fra det, der står i manuskriptet, og skaber kaos blandt det intetanende publikum.

 


 

Restauranter

Se her en samlet oversigt over alle spisesteder i Disneyland® Paris.