Praktiske hotelinformationer til din ferie

På denne side kan du læse om de mest generelle og praktiske informationer vedrørende vores hoteller. 

 

Ankomst:

Hotelværelserne er normalt ikke til rådighed før kl. 15.00 og på Davy Crockett Ranch fra kl. 16.00, men bagagen kan opbevares ved receptionen (gratis service), indtil nøgler udleveres. ’Disney Easy Pass’ udleveres ved check-in. Dette skal altid medbringes under hele opholdet, da det blandt andet giver adgang til ’Extra Magic Hours’ i forlystelsesparkerne samt hotellets pool og fitnesscenter (hvis disse faciliteter tilbydes på det pågældende hotel).

Afrejse:

På afrejsedagen skal værelset forlades senest kl. 11.00. Bagagen kan opbevares ved receptionen (gratis service).
OBS! På Village Nature hotellet skal værelset forlades kl. 

Billetter:

Ved ankomst til Disneyland® Paris udleveres en kuvert med billetter til de arrangementer, som er bestilt hjemmefra, herunder éntrebilletter til parkerne, Character Breakfast, Halv- eller Helpension og lignende.
Vi anbefaler at bordbestillinger foretages hjemmefra så tidligt som muligt på telefonnummer 0033 160 30 40 50 (engelsktalende personale) eller på Disneylands Paris appen. Bordbestilling kan også foretages på stedet i hotellets reception såfremt der er ledige tider. På hotellet kan man få hjælp til bordreservation ved diverse arrangementer, der evt. er bestilt hjemmefra. Gå til ”Concierge” disken på hotellet. Bemærk at bestilling af pension ikke automatisk medfører bordreservationer.

Hotellet:

På hotelværelserne findes der telefon og på nogle hoteller minibar. For at benytte disse faciliteter skal man kontakte receptionen og oplyse kreditkort. Husk at afregne eventuelt forbrug inden afrejsen. Bemærk: Minibaren må ikke benyttes til køling / opbevaring af egne produkter.
På alle værelser findes TV med et udbud af gratis kanaler samt informationskanalen Disneyland® Paris Today med de nyeste oplysninger.
På Disney’s Hotel Sequoia Lodge®, Disney’s Newport Bay Club®, Disney’s Hotel New York® og Disneyland Hotel® er der gratis WiFi på værelserne samt i lobbyen og i baren.

Lejligheder:

I lejligheder vil der være en startpakke til køkken og badeværelse. Ved behov for ekstra sæbe, opvasketabs med mere, kan dette købes i nærliggende supermarkeder. Morgenmad kan købes i bager eller supermarked på området og indtages i lejligheden. Det er desuden muligt at spise morgenmad på restauranter på området og i Disneyland.

Håndklæder og sengetøj:

På alle hoteller findes der håndklæder til daglig brug samt sengetøj. Er der badeland på det bestilte hotel, er der muligt enten at leje eller låne badehåndklæder ved indgangen til badelandet. Man er også velkommen til at medbringe badehåndklæder selv.

Bemærkning til gæster på Davy Crockett Ranch (Transport bemærkninger):

Der er ingen busforbindelse til forlystelsesparkerne fra Disney's Davy Crockett Ranch. Det er derfor nødvendigt at have egen bil til rådighed.
Har man bestilt pension afhentes morgenmaden ved morgenmadsvognen.
Der ikke er daglig rengøring i hytterne på Disney's Davy Crockett Ranch - kun i forbindelse med afrejse. Ligeledes udskiftes håndklæder og linned ikke i perioden. Såfremt man ønsker rene håndklæder eller linned, skal man rette henvendelse til receptionen, som så naturligvis vil sørge for dette.