Gør skoleferierne ekstra magiske i Disneyland Paris

Tag på en ferie ud over det sædvanlige i Disneyland® Paris, når skolerne holder ferier. Disneyland® Paris overrasker hele året rundt med fortryllende attraktioner, særlige temaer, forbløffende parader, storslåede shows og meget mere. Vi har fremtryllet en Disney-ferieoversigt, der giver indblik i, hvad der er specielt for de forskellige feriesæsoner i verdens mest vidunderlige park.


Vinterferie: Vidunderlige vinterparker og fortryllende indendørsaktiviteter

Vinter i Disneyland Paris

Skift gråvejr, sjap og kulde i Danmark ud med et eventyrligt ophold i Disneyland® Paris i vinterferien, hvor de magiske parker forvandles til smukke winter wonderlands. Hop i det praktiske tøj, og se frem til at prøve de mange attraktioner, der både byder på udendørsforlystelser i eventyrparkerne og indendørsaktiviteter i de magiske oplevelsesverdener. Det er supernemt at kombinere både udendørs- og indendørsaktiviteter, så alle kan holde varmen hele dagen lang.

Gaumont biografkompleks – varme og hygge i mørket
Lad hele familien hygge sig indenfor i varmen, og sæt sanserne i spil til de mange spændende film i det imponerende biografkomplekst Gaumont. Med hele 15 enorme biograflærreder, der alle er udstyret med den nyeste lydteknologi, kan alle læne sig tilbage i de lune sæder og nyde en fantastisk biografoplevelse i mørket. Det enorme biografkompleks ligger i området Disney Village® – og det er også her, I finder et kæmpe udvalg af restauranter og caféer, hvor både store og små Disney-fans kan få stillet tørsten og sulten med noget varmt.

Storslåede teaterforestillinger
Disneyland® Paris er også spækket med et væld af fascinerende indendørsshows, der forbavser både børn og voksne i vinterferien. Glæd jer til at blive blæst bagover i de kæmpestore teatre i de to parker, hvor fantastiske forestillinger spiller året rundt. Bliv forbløffet, fortryllet og fascineret af de eventyrlige fortællinger og de fantastiske figurer i de mest imponerende kostumer, der drager publikum ind i eventyrerne på de store scener.

Tip: Husk det varme tøj, og tag evt. lag-på-lag tøj på, så alle nemt kan holde sig varme ved både de indendørs og udendørs attraktioner.

Tip: Nogle af Disney-hotellerne har indendørs pool og sauna, så hvad er bedre end at slutte dagen af her og blive varmet godt igennem efter en skøn Disney-dag?

OBS: De nævnte aktiviteter kan opleves hele året rundt.

Påskeferie: Pragtfulde parader, fantastiske fyrværkerishows og fine forårsfornemmelser

Påske i Disneyland Paris

Påskeferien er lig med starten på forårsmånederne. Og netop foråret er en helt fortryllende tid i Disneyland® Paris. Det er nu, parkernes mange blomster og grønne områder begynder at blomstre, og forårssolens stråler titter frem og luner mildt. Stemningen og de fine blomsterudsmykninger i parkerne er helt fantastiske og er en oplevelse i sig selv.

Betagende parader med Disney-figurerne

Hver dag i påskeferien kan I glæde jer til at opleve synet af de pompøse og prægtige parader, når de velkendte Disney-figurer springer ud i deres fineste forårsskrud og danser rundt på de smukt dekorerede blomstervogne og skaber liv og glade dage i Disneyland® Paris’ fortryllende gader.  Se drømmende til, og oplev Disney-fortællingerne blive levendegjort på en helt ny måde med fest, farver, musik og effekter ved de populære paradeoptog. De daglige parader er blot ét af mange shows, som hele familien kan glæde sig til at nyde i den forårsfriske luft.

Farverige fyrværkerishows

Selvom dagene begynder at blive længere i tiden omkring påskeferien, sænker mørket sig fortsat relativt tidligt. Og når mørket falder på, forvandles Disneyland® Paris til et lysende eventyrland med et fascinerende festfyrværkerishow om aftenen. Her danser det imponerende fyrværkerishow over det eventyrlige Torneroseslot i Disneyland® Paris, mens Disney-eventyr og magiske effekter rammer Torneroseslottet og forvandler slottet til et filmlærred på den mest fascinerende måde. Vær klar til at tabe pusten over det storslåede aftenshow, der får både store og små størrelser til at spærre øjnene op.

Tip: I Frankrig starter påskeferien senere end de danske børns påskeferie, så der er god mulighed for, at Disney-parkerne har færre besøgende.  

OBS: De nævnte aktiviteter kan opleves hele året rundt.

Sommerferie: Sommervarme og sene åbningstider

Sommer i Disneyland Paris

Sommermånederne er højsæson i Disneyland® Paris. Her står solens stråler højt, og den varme luft forvandler parkerne til en verden af farver med de mange smukke blomster. Og ingen sommerdag i Disneyland® Paris uden en masse forfriskende Disneylicious-is, der heldigvis er at finde overalt i parkerne.

Udvidede åbningstider

Noget af det særlige ved at besøge Disneyland® Paris i sommerferien er parkernes udvidede åbningstider. De ekstra lange åbningsdage giver mulighed for at nyde parkerne i endnu længere tid, prøve flere forlystelser og se endnu flere shows og farverige parader, alt imens I nyder sommervarmen og de lune sommeraftener.

Mød Disney-figurerne

Sommerferien er ingen undtagelse for at komme helt tæt på de elskede figurer i Disneyland® Paris. Figurer fra Disney, Pixar, MARVEL og Star Wars™ venter på at hilse på overalt i Disney-parkerne. Mød dem f.eks. i de festlige parader, i de storslåede shows, rundt på gaderne og i restauranterne eller endda i lobbyen på udvalgte Disney-hoteller. Helt fantastiske møder og uforglemmelige øjeblikke, som både børn og voksne sent vil glemme.

Tip: Pak det gode fodtøj – der kommer hurtigt rigtig mange kilometer i benene, når hele familien skal besøge alle parker og områder og opleve mest muligt.

OBS: Den nævnte aktivitet kan opleves hele året rundt.

Efterårsferie: Eventyrlige events og uhyggeligt fine dekorationer

Halloween i Disneyland Paris

Hver feriesæson har sin charme, og efterårsferien er absolut ingen undtagelse. I tiden omkring efterårsferien spreder efterløvet sig i Disney-parkerne og maler træer, blomster og buske i gyldne farver og varme nuancer. Ikke nok med de smukke efterårsfarver – tryllestaven bliver også svunget over Disneyland® Paris, og imponerende dekorationer med græskar og sjove spøgelser bliver fremtryllet overalt. Det er nemlig blevet halloweentid i verdens skønneste park.

BooOO… Halloween-festivalen er i gang

Uhyggeligt flotte dekoreringer, dødsjove figurer og skræmmende skæg atmosfære spreder sig i Disneyland® Paris, når den daglige halloween-parade udspiller sig i de pyntede gader og stræder. Spøgelser, græskar, røg, hatte, skeletter, ild og farverigt lys er blot noget af alt det, der venter på den rystende sjove paraderute, hvor de elskede figurer også har iklædt sig sine mest spøgefulde kostumer. Halloween-paraden er en stor oplevelse for hele familien og en helt særlig attraktion for lige netop efterårsferien.

Tip: Vidste du, at du kan køre med Magic Tours’ egen bus direkte fra Danmark til Disneyland® Paris i efterårsferien? Slip for besværet med selv at planlægge rejsen til parken, og nyd i stedet den bekvemmelige bustur, der fragter hele familien direkte til eventyrerlandets store port.

Tip: Kamera, tilbehør, en ekstra trøje og drikkedunk. Det er med at huske at få alle de praktiske ting med ind i Disneyland® Paris. Vi har samlet en liste over gode ting at have med i Disneyland® Paris i efteråret.

Juleferie: Julemagi, juleparade og glitrende julelys

Juleferien bliver med garanti endnu mere fortryllende, utrolig og eventyrlig, når I tager til Disneyland® Paris. For julen er den mest magiske sæson i Disney-parkerne, hvor der er pyntet op med alverdens smukke juledekorationer og glitrende lys. Juletræer, pakker, stjerner, glimmer, kranse, guirlander og endda daglige snefald pryder overalt. Figurerne er hoppet i de sødeste juleklæder og glæder sig til at give varme julekram. Juletemaet er mere end gennemført i Disneyland® Paris med imponerende juleudsmykning og julestemning i hvert et hjørne, og det er svært ikke at få julelys i øjnene i den jule-Disneyserede park i juleferien.

Utrolige juleparader og juleshows

Et af højdepunkterne ved at besøge Disneyland® Paris i juleferien er helt sikkert den storslåede juleparade, hvor Mickey og alle vennerne kører gennem den magiske park på juleudsmykkede vogne. Sang, dans, fest og farver er en del af den funklende juleparade, der uden tvivl vil betage hele familien. Juleparaden er absolut en oplevelse, I ikke må gå glip af. Parken er generelt spækket med fortryllende shows, julekoncerter, dans, kavalkader og meget mere i den magiske juletid, ligesom de mange udsmykkede butikker og forretninger er smukt pyntet op med fascinerende juledekorationer.

Mød julemanden og oplev den glitrende juletræstænding

Ingen juleferie i Disneyland® Paris uden et møde med selveste julemanden. Han sidder hver dag klar til give et kram og lytte til alle juleønskerne i sit fine røde kostume og med sit lange hvide skæg. Også det gigantiske juletræ ved Town Square er et must see. Juletræstændingen af det 24 m. høje træ er et helt fantastisk syn, der nok skal give julelys i øjnene hos både store og små. Vi tør godt garantere, at hele familien bliver fortryllet af den eventyrlige julestemning i Disneyland® Paris i juleferien.

Et eventyr uden lige – uanset ferietidspunkt

Fra vinterens vidunderlige vinterparker, forårets blomsterpragt, sommerens solstråler, efterårets gys og gry til julens eventyrlige magi, er Disneyland® Paris et fuldstændig fantastisk sted at opleve i skolernes ferier. Med sæsoner, der har hver sin charme, er det blot et spørgsmål om, i hvilken skoleferie det passer jer bedst at tage afsted. Uanset tidspunkt er porten til eventyrlandet klar til at åbne sine døre og forføre jer i en fortryllende verden – en verden, hvor drømme bliver til virkelighed. 

Find din næste magiske rejse til Disneyland Paris lige her