Vinterrejser til Disneyland Paris: 6 fordele ved at rejse til Disneyland Paris om vinteren

Vinteren bringer ikke kun kølige temperaturer og snefnug i luften, men også en helt særlig form for magi til Disneyland Paris! Færre besøgende i parken og eventyrlige dekorationer er bare to af de mange fordele, du kan høste, hvis du planlægger din ferie i Disneyland Paris i vintersæsonen.

I dette blogindlæg giver vi dig de unikke fordele ved at rejse til Disneyland Paris om vinteren. Læs med for at få seks gode grunde til at vælge Disneyland Paris som din vinterdestination.

1. Færre besøgende, mere intimitet

En af de største fordele ved at besøge Disneyland Paris om vinteren er, at der er færre besøgende i parkerne. Især fra januar til marts er antallet af besøgende på et minimum, da det er lavsæson. 

Med færre mennesker i parkerne får du mulighed for at udforske attraktioner, tage billeder med dine yndlings Disney-karakterer og nyde forestillinger uden de lange køer. På den måde kan du opleve Disneyland Paris på en mere afslappende og intim måde, mens du og familien skaber minder for livet. 

2. Vinterlandskaber og juleudsmykning

Alle sæsoner i Disneyland Paris har en unik charme, men vintermånederne er virkelig noget helt særligt! Når december måned står for døren, forvandles Disneyland Paris til et eventyrland drysset med julemagi. Dekorative julelys, glitrende guirlander og farverige julepynt giver en stemningsfuld atmosfære, der får selv den mest ihærdige Grinch til at føle juleglæde. Gå en tur gennem parken, og lad dig fortrylle af den enestående juleudsmykning.

Vinterlandskaber i Disneyland Paris

Juleparade

3. Magiske shows og parader

Vintersæsonen bringer også særlige shows og parader til Disneyland Paris, som du kun kan opleve i denne magiske tid. I den stemningsfulde juletid kan du glæde dig til at deltage i  juleparader, hvor alle dine yndlingskarakterer ifører sig skønne julekostumer. Oplev den magiske juletræstænding og musikalske forestillinger, der uden tvivl vil bringe dig i den rette julestemning.

Udover julen bliver nytårsaften også fejret i Disneyland Paris med fest og farver. Byd det nye år velkommen på festlig vis med din familie og venner, mens I nyder synet af det betagende fyrværkeri, der smukt lyser himlen op. 

Generelt kan du i løbet af vintersæsonen møde dine yndlings Disney-figurer, der bærer smukke vinterdragter, og glæde dig til farverige parader, musikalske forestillinger og storslåede shows, der kun finder sted om vinteren.

4. Hyggelige indendørsaktiviteter

Når kulden bider, kan du søge varmen i de mange indendørs attraktioner, restauranter og butikker, der findes i parken. Forkæl dig selv med en varm kop kakao på en hyggelig café, shop eksklusivt merchandise i Disney-butikkerne, eller få en storslået film- eller musicaloplevelse i biografen eller teateret. 

Og husk! De fleste forlystelser foregår indendørs og har åbent året rundt, så du skal ikke være bange for at kede dig!

5. Snevejr og unikke fotooplevelser

Hvis du er heldig, kan du under din ferie i Disneyland Paris opleve parken dækket af et smukt lag sne, hvilket er et fantastisk syn. Forestil dig et vintereventyrland, der mest af alt minder om scener fra de elskede Frozen-film. Hvert hjørne er dekoreret med glitrende lys, snedækkede træer og magiske detaljer, og du vil føle, at du befinder dig midt i et vinterparadis. 

Tag billeder foran det ikoniske Disneyland-slot dækket i sne, eller start en sneboldkamp med familien og de elskede Disney-karakterer.

Jack Sparrow restaurant

Mød Disney-figurer

6. Spar penge på rejser om vinteren

Og vent, der er mere! Rejsen til Disneyland Paris om vinteren kan være ekstra skånsom for din tegnebog. Det er nemlig fra januar til marts, at priserne er på deres laveste. Så book en vinterferie i Disneyland Paris, og drag fordel af mere overkommelige priser i denne vidunderlige sæson!  

TIP: Ønsker du at strække din tegnebogs magi endnu længere, så planlæg dit ophold midt på ugen (tirsdag til torsdag) i denne periode. 

Har du brug for hjælp til at planlægge din dag i Disneyland Paris bedst muligt? Gå ikke glip af dette blogindlæg "Sådan planlægger du bedst din dag i Disneyland Paris", der afslører den ultimative guide til af din dag. Find en oversigt over alle vores blogindlæg her