INTRODUKTIONBILLEDERDAGSPROGRAMPRISERPRAKTISKE INFORMATIONERREJSEFORESPØRGSELUdskriv

Disney's Hotel Cheyenne ★★★

Nybyggerby i det vilde vesten

Disney's Hotel Cheyenne giver dig følelsen af at være med i en westernfilm. Når du træder ind i receptionen med knirkende trægulve og en knitrende pejs, kan du næsten lugte krudtrøgen.

In stock
Travel Code
D-DCH-001

Det kan du glæde dig til

Bliv opslugt af Disneys univers, hvor de gode historier, imponerende shows og mere end 50 forlystelser sikrer dig uforglemmelige oplevelser. Glæd dig til en fortryllende ferie i Europas største og mest populære forlystelsespark.

Et ophold på Disney's Hotel Cheyenne® er lig med en rejse ind i det vilde vestens fascinerende verden. Cowboybyen er bygget op med farvestrålende facader, saloons og træfortove, og husene har navne efter de kendte westernhelte.

Hotellet er beliggende tæt ved bredden af floden Rio Grande i Disneyland® Paris. Der er ca. 15 minutters gang i bilfrit område eller 5 minutters gratis buskørsel til forlystelsesparkerne.

Hotellets beliggenhed

Oversigtskort over Disney's Hotel Cheyenne

Indkvartering

Hotellets reception har åbent 24 timer i døgnet. I buffetrestauranten Chuck Wagon Café henter du selv maden, som består af en rigtig cowboy-barbecuemenu. I Red Carter Saloon kan du nyde en drink eller sodavand til lyden af countrymusik. Derudover byder Starbucks Coffee på lidt lækkert til ganen, mens du hviler benene.

På hotellet finder du bl.a. en Disney-butik og et indendørs legeområde. Desuden kan du tilkøbe pony-rideture for dine små cowboys og cowgirls (afhængig af sæsonens events).

Faciliteter:

  • Wi-fi
  • Restaurant
  • Bar
  • Disney-butik
  • Starbucks Coffee

Værelser:
Værelserne er fordelt på 14 huse og er indrettet i westernstil med rodeomotiver på gulvtæppet. Alle værelser er med eget badeværelse med badekar og brus og har plads til op til 4 personer i en dobbelt- og køjeseng. Desuden er alle værelser udstyret med aircondition, wi-fi og TV med diverse internationale kanaler samt Disneyland® Paris’ egen kanal.

Bestil

Antal rejsende
Vælg antal af rejsende
Startdato
Slutdato

Start
Slut
Praktiske Informationer

Prisen inkluderer:

  • Entré til parkerne
  • Parkering
  • Shuttlebus

Ikke inkluderet i prisen:

  • Forplejning (Medmindre dette er indikeret udtrykkeligt ifb. med specielle tilbud)
  • Transport

Transport:
Du kan både vælge at rejse med bil, bus eller fly. 

Bemærkninger:
Det er muligt at tilkøbe morgenmad, halv- og helpension. Magic Tours anbefaler pension af typen ”Standard” på dette hotel.

Agentforbehold:
Magic Tours er agent og formidler for denne rejse. Arrangør er Disneyland® Paris, og rejsen sker i henhold til arrangørens betingelser. Se betingelser og læs om Disneyland® Paris her. Din rejse er stadig dækket af Magic Tours’ medlemskab af rejsegarantifonden, medl. nr. 206. Magic Tours har prisgaranti, så vi matcher prisen, hvis den findes billigere hos en anden udbyder på bestillingstidspunktet.

Customer Questions
Hvor mange personer kan der være på et værelse?

Langt de fleste værelser i Disneyland® Paris kan rumme fire personer plus et barn under 3 år. Hytter på Davy Crockett Ranch kan rumme seks personer plus et barn under 3 år. Enkelte hoteller har værelser med plads til fem eller seks personer. For mere...

Hvad koster det at prøve forlystelserne?

Når entré til parkerne er betalt, er forlystelserne gratis (enkelte steder fx spillearkade er mod betaling)

Gå til toppen af siden

Loading...