INTRODUKTIONBILLEDERDAGSPROGRAMPRISERPRAKTISKE INFORMATIONERREJSEFORESPØRGSEL

Disney’s Hotel New York – The Art of Marvel ★★★★

Hotellet åbner i sommeren 2020!

Dette gennemrenoverede og helt nytænkte 4-stjernede hotel er et af Disneyland® Paris’ absolut bedste. Hotellet udstråler moderne New Yorker-stil og er samtidig spækket med imponerende Marvel-kunst.

In stock
Travel Code
D-DNY-001

Det kan du glæde dig til

Bliv opslugt af Disneys univers, hvor de gode historier, imponerende shows og mere end 50 forlystelser sikrer dig uforglemmelige oplevelser. Glæd dig til en fortryllende ferie i Europas største og mest populære forlystelsespark.

Disney’s Hotel New York fremstår som et kunstgalleri med dets mere end 300 stykker Marvel-kunst af mere end 50 forskellige kunstnere. Når du ikke står og beundrer kunsten, kan du være heldig at møde superhelte som Iron Man, Hulk, Captain America, Spider-Man, Black Widow og Thor. Hotellet er beliggende lige ved Lake Disney® og er desuden meget tæt på Disney-parkerne og Disney Village®. Hvis du vil undgå de 10 minutters gang, kan du sagtens hoppe på en gratis shuttlebus.

Et ophold på Disney's Hotel New York er som at træde direkte ind i en amerikansk film. Med de tilhørende faciliteter vil du aldrig kede dig, og hos de formidable, gennemførte restauranter i Manhatten og Downtown tema, hvor du kan smage autentiske retter og cocktails fra disse dele af den verdenskendte metropol. 
Hvis du trænger en kort pause fra parkernes magi, og har brug for en afslappende hviledag, kan du gøre brug af hotellets mange aktivitetsmuligheder. Hvis de yngste simpelthen ikke kan få nok af superhelte, har de mulighed for at møde deres yndlingshelte og få foreviget det store øjeblik ved hotellets Superhelte-station. Hvis I derimod har brug for lidt ekstra afslapning, kan I også gøre brug af  hotellets pool, sauna eller dampbad – begge er sikre vindere, og skal nok hjælpe til at restituere både kroppen og sindet til de mange oplevelser resten af ferien vil bringe.  

Indkvartering

Hotellets reception har åbent 24 timer i døgnet. På hotellet finder du sauna og dampbad, fitnesscenter, udendørs fitnesspark, et poolkompleks med både opvarmede indendørs og udendørs pools og New York Boutique, der helt sikkert vil friste Marvel- og Disneyfans. Hotellet har to restauranter: Manhatten Restaurant og Downtown Restaurant. Manhattan Restaurant er et eksklusivt familie-trattoria, hvor du kan nyde fin service og overdådige hjemmelavede retter. På Downtown Restaurant oplever du stemningen fra Spider-Mans fødeby, og her finder du en imponerende buffet serveret i Art Deco-stil. Efter maden er det oplagt med en drink i den hyggelige Skyline Bar.

 

Faciliteter:

  • Wi-fi
  • Restaurant
  • Bar
  • Indendørs pool
  • Fitnessrum
  • Disney-butik

 

Værelser:
Alle hotellets værelser er udstyret med bl.a. aircondition, sikkerhedsboks, minikøleskab, te- og espressomaskine, wi-fi, radio og TV med diverse internationale kanaler samt Disneyland® Paris’ egen kanal.

 
Andre hoteller:
Hvis du kunne tænke dig, at læse lidt mere om de andre hoteller Disneyland® Paris tilbyder, er det også en mulighed. Du kan eksempelvis læse om Disneyland®Hotel eller Disney's Newport Bay Club, som er de to hoteller, der minder mest om Disney's Hotel New York. Det victoriansk-inspirerede Disneyland® Hotel er mest fornemme af parkens hoteller. Her kan du forvente et fantastisk victoriansk udtryk, som vil tage dig direkte tilbage til 1880erne. Ligeledes ligger hotellet lige ved indgangen til parkerne.
Disney's Newport Bay Club er også en helt enestående oplevelse. Hotellet er utroligt flot og har en fantastisk beliggenhed lige ved breden af den smukke Lake Disney®. Hotellet har et maritimt tema, så hvis du er interesseret i sejlsport, vil dette højest sandsynligt passe godt til dig.
Hvis du derimod søger noget helt anderledes, hvor du bor tættere på naturen, kan du også læse om Disney's Davy Crockett Ranch, Disney's Sequoia Lodge eller Villages Nature® Paris. Alle disse hoteller har deres egne temaer, men fælles for dem alle er deres beliggenhed i flotte, naturrige områder. Uanset hvad du søger, vil vi glædeligt hjælpe dig med at finde lige præcis det hotel, der passer perfekt til dig!

Bestil

Antal rejsende
Vælg antal af rejsende
Startdato
Slutdato

Start
Slut
Praktiske Informationer

Prisen inkluderer:

  • Entré til parkerne
  • Parkering

Ikke inkluderet i prisen:

  • Forplejning (Medmindre dette er indikeret udtrykkeligt ifb. med specielle tilbud)
  • Transport

Transport:
Du kan både vælge at rejse med bil, bus eller fly.

Bemærkninger:
Det er muligt at tilkøbe morgenmad, halv- og helpension. Magic Tours anbefaler pension af standarden ”Plus” på dette hotel.

Agentforbehold:
Magic Tours er agent og formidler for denne rejse. Arrangør er Disneyland® Paris, og rejsen sker i henhold til arrangørens betingelser. Se betingelser og læs om Disneyland® Paris her. Din rejse er stadig dækket af Magic Tours’ medlemskab af rejsegarantifonden, medl. nr. 206. Magic Tours har prisgaranti, så vi matcher prisen, hvis den findes billigere hos en anden udbyder på bestillingstidspunktet.  

Gå til toppen af siden

Loading...