INTRODUKTIONBILLEDERDAGSPROGRAMPRISERPRAKTISKE INFORMATIONERREJSEFORESPØRGSELUdskriv

Disney’s Hotel New York – The Art of Marvel ★★★★

Hotellet åbner i sommeren 2020!

Dette gennemrenoverede og helt nytænkte 4-stjernede hotel er et af Disneyland® Paris’ absolut bedste. Hotellet udstråler moderne New Yorker-stil og er samtidig spækket med imponerende Marvel-kunst.

In stock
Travel Code
D-DNY-001

Det kan du glæde dig til

Bliv opslugt af Disneys univers, hvor de gode historier, imponerende shows og mere end 50 forlystelser sikrer dig uforglemmelige oplevelser. Glæd dig til en fortryllende ferie i Europas største og mest populære forlystelsespark.

Disney’s Hotel New York fremstår som et kunstgalleri med dets mere end 300 stykker Marvel-kunst af mere end 50 forskellige kunstnere. Når du ikke står og beundrer kunsten, kan du være heldig at møde superhelte som Iron Man, Hulk, Captain America, Spider-Man, Black Widow og Thor. Hotellet er beliggende lige ved Lake Disney® og er desuden meget tæt på Disney-parkerne og Disney Village®. Hvis du vil undgå de 10 minutters gang, kan du sagtens hoppe på en gratis shuttlebus.

Indkvartering

Hotellets reception har åbent 24 timer i døgnet. På hotellet finder du sauna og dampbad, fitnesscenter, udendørs fitnesspark, et poolkompleks med både opvarmede indendørs og udendørs pools og New York Boutique, der helt sikkert vil friste Marvel- og Disneyfans. Hotellet har to restauranter: Manhatten Restaurant og Downtown Restaurant. Manhattan Restaurant er et eksklusivt familie-trattoria, hvor du kan nyde fin service og overdådige hjemmelavede retter. På Downtown Restaurant oplever du stemningen fra Spider-Mans fødeby, og her finder du en imponerende buffet serveret i Art Deco-stil. Efter maden er det oplagt med en drink i den hyggelige Skyline Bar.

Faciliteter:

  • Wi-fi
  • Restaurant
  • Bar
  • Indendørs pool
  • Fitnessrum
  • Disney-butik

Værelser:
Alle hotellets værelser er udstyret med bl.a. aircondition, sikkerhedsboks, minikøleskab, te- og espressomaskine, wi-fi, radio og TV med diverse internationale kanaler samt Disneyland® Paris’ egen kanal.

Bestil

Antal rejsende
Vælg antal af rejsende
Startdato
Slutdato

Start
Slut
Praktiske Informationer

Prisen inkluderer:

  • Entré til parkerne
  • Parkering

Ikke inkluderet i prisen:

  • Forplejning (Medmindre dette er indikeret udtrykkeligt ifb. med specielle tilbud)
  • Transport

Transport:
Du kan både vælge at rejse med bil, bus eller fly.

Bemærkninger:
Det er muligt at tilkøbe morgenmad, halv- og helpension. Magic Tours anbefaler pension af standarden ”Plus” på dette hotel.

Agentforbehold:
Magic Tours er agent og formidler for denne rejse. Arrangør er Disneyland® Paris, og rejsen sker i henhold til arrangørens betingelser. Se betingelser og læs om Disneyland® Paris her. Din rejse er stadig dækket af Magic Tours’ medlemskab af rejsegarantifonden, medl. nr. 206. Magic Tours har prisgaranti, så vi matcher prisen, hvis den findes billigere hos en anden udbyder på bestillingstidspunktet.  

Gå til toppen af siden

Loading...