Disneyland® Paris' 30 års jubilæum

Disneyland® Paris’ 30 års jubilæum: Lad magien stråle som aldrig før!

Disneyland® Paris inviterer dig til en enestående fest i anledningen af sit 30 års jubilæum. Festlighederne slutter først d. 30. september 2023, så indtil da vil parken emme af magi og være fyldt med spektakulære shows.

Du kan blandt andet glæde dig til..

.. Et magisk Disneyland® Paris, som du aldrig har oplevet det før. Både dags- og aftentimerne byder på fantastiske og farverige omgivelser i anledningen af jubilæet.

.. Strålende, nye kostumer. Både Mickey, Minnie, Anders And og Andersine glæder sig til at have en fest med dig, og vise deres spektakulære nye kostumer frem.

.. Et helt særligt dagsshow ved det ikoniske Torneroseslot. Her byder Disney-figurerne byder op til dans og fest. 

 


 

Du kan forevige den fortryllende ferie med billeder, men også med de helt eksklusive 30 års jubilæumssouvenirs. På den måde er du klædt godt på til fest og farver, og du kan fortsætte festen derhjemme. Undervejs kan du også forkæle dine smagsløg med Disney-specialiteter fremtryllet eksklusivt til 30-årsjubilæet!

Når du rejser til Disneyland® Paris kommer oplevelserne som perler på en snor, og allerede når du ankommer til hotellet, vil omgivelserne forbløffe dig. Spørgsmålet er bare hvilket hotel, der sætter rammerne for DIN eventyrlige rejse. Måske går du i Iron Mans fodspor på Disneys Hotel New York - The Art of Marvel? Du kan også overnatte i skyggen af en Westernfilm på Disneys Hotel Cheyenne, eller holde ferien på det populære Disneys Newport Bay Club. Gå på opdagelse på vores hjemmeside og find dit drømmehotel.

Om det er din første gang i Disneyland® Paris eller din 30. gang, vil du med garanti blive fortryllet som aldrig før - og ved at rejse i anledningen af jubilæet, rejser du på det perfekte tidspunkt for at opdage, eller genopdage alle de ikoniske forlystelser, shows og minder fra de sidste tredive år.
 

Disney fejrer 30 års-jubilæum