INTRODUKTIONBILLEDERDAGSPROGRAMPRISERPRAKTISKE INFORMATIONERREJSEFORESPØRGSELUdskriv

Disney's Newport Bay Club ★★★★

Maritim luksus lige ved Lake Disney®

På Disney's Newport Bay Club hotel kan du holde ferie på maritim manér. Hotellet hører til de største i Europa og er gennemført i den charmerende seaside-stil fra 1920'ernes New England.

In stock
Travel Code
D-DNB-001

Det kan du glæde dig til

Bliv opslugt af Disneys univers, hvor de gode historier, imponerende shows og mere end 50 forlystelser sikrer dig uforglemmelige oplevelser. Glæd dig til en fortryllende ferie i Europas største og mest populære forlystelsespark.

Kom og mærk charmen i dette gennemrenoverede 4-stjernede hotel, der ligger ved bredden af maleriske Lake Disney®. Efter bare 10 minutters gang i bilfrit område eller 5 minutters kørsel i gratis shuttlebus kan du være fremme ved forlystelsesparkerne.

Hotellets beliggenhed

Oversigtskort over Disney's Newport Bay Club

Indkvartering

Hotellets reception har åbent 24 timer i døgnet. I de to restauranter Cape Cod og Yacht Club kan du i smagfulde omgivelser nyde fiskespecialiteter og grillstegte retter eller en lækker buffet. Baren Captain’s Quarters serverer drinks og sodavand, som befandt vi os i den elegante kapsejlads- og lystbådeverden.

På det herskabelige hotel finder du bl.a. en Disney-butik, fitnesscenter samt et indendørs og udendørs poolområde med jacuzzi, dampbad og sauna. Den udendørs pool er åben efter vejrforholdene.

Faciliteter:

 • Wi-fi
 • Restaurant
 • Bar
 • Indendørs pool
 • Udendørs pool
 • Fitnessrum
 • Disney-butik

Værelser:
Hotellet har store, lyse værelser i nautisk stil og plads til op til fire personer. Alle værelser er med eget badeværelse med badekar og brus. Desuden er alle værelser udstyret med aircondition, pengeskab, wi-fi og TV med diverse internationale kanaler samt Disneyland® Paris’ egen kanal.

Hvis du ønsker et værelse med ekstra service samt garanteret udsigt, anbefaler Magic Tours, at du vælger et Admirals Floor værelse, der er beliggende på de øverste etager på Disney’s Newport Bay Club. Vælg mellem ”Lake Side” med udsigt over Lake Disney® eller et standard Admirals Floor værelse med udsigt over et skovområde eller Lake Disney®.

Bestil

Antal rejsende
Vælg antal af rejsende
Startdato
Slutdato

Start
Slut
Praktiske Informationer

Prisen inkluderer:

 • Entré til parkerne
 • Parkering
 • Shuttlebus

Ikke inkluderet i prisen:

 • Forplejning (Medmindre dette er indikeret udtrykkeligt ifb. med specielle tilbud)
 • Transport

Transport:
Du kan både vælge at rejse med bil, bus eller fly.

Bemærkninger:
Det er muligt at tilkøbe morgenmad, halv- og helpension. Magic Tours anbefaler pension af standarden ”Plus” på dette hotel.

Agentforbehold:
Magic Tours er agent og formidler for denne rejse. Arrangør er Disneyland® Paris, og rejsen sker i henhold til arrangørens betingelser. Se betingelser og læs om Disneyland® Paris her. Din rejse er stadig dækket af Magic Tours’ medlemskab af rejsegarantifonden, medl. nr. 206. Magic Tours har prisgaranti, så vi matcher prisen, hvis den findes billigere hos en anden udbyder på bestillingstidspunktet.  

Gå til toppen af siden

Loading...