Loading...

Disneyland Paris

Kunne I ikke tænke jer at møde de søde Disney-figurer, prøve fortryllende forlystelser og se imponerende shows? Lige nu kan I opleve det magiske Disneyland® Paris i 2021 og få op til 25% rabat på jeres ophold samt halvpension til 0 kr.

 • Op til 25% rabat
 • Halvpension til 0 kr. alle dage* (inkluderer morgenmad på hotellet samt frokost el. aftensmad på udvalgte restauranter) 
 • Fri entre til parkerne alle dage*
 • Kom ind i parker før alle andre
 • Gælder for nedenstående for afrejse- og bookingperioder
  * Gælder for alle Disney hoteller undtaget Villages Nature® Paris by Center Parcs hotellet, hvor der kun er entre og halvpension i 2 dage, uanset opholdets længde.

eller udfyld formularen og få et uforpligtende tilbud

Hvis blot du er ude i god tid, kan du få et rigtig godt tilbud på din ferie til Disneyland® Paris. Bestiller du nu, får du op til 25% rabat på opholdet og ovenikøbet halvpension med i prisen i følgende perioder:

 • Rejs i vinteren 2021:
  Tilbuddet gælder med ankomst fra 3. januar 2021 til og med 31. marts 2021 på Disneys egne hoteller. 
  Opholdet skal bookes senest 25. november 2020. 

  OBS!  Vi gør opmærksom på, at kampagnetilbuddet har andre betingelser, hvis du booker dit ophold på Villages Nature® Paris. Ophold på Villages Nature® Paris giver adgang til Disneyland® Park og Walt Disney Studios® Park i to dage – uanset dit hotelopholds længde. Halvpension er kun gældende for de to dage, du har adgang til parkerne.

   

  Disney hotellerne

  I Disneyland® Paris finder du et fantastisk udvalg af fortryllende familiehoteller, der har hver deres unikke og magiske Disney-tema. Disneyland® Paris har alt fra luksussuiter til hyggelige hytter i skoven i køreafstand til parken. Hvert hotel har sin helt egen stemning, der gør din ferie uforglemmelig.

  Disneyland® Hotel ★★★★★
  Disneyland Hotel® ★★★★★

  Priseksempel**
  4 dage fra kr. 3.723,- pr. person
  ved 2 voksne og 2 børn i marts måned 2021

   
  Disney's Hotel New York - The Art of Marvel ★★★★
  DISNEY’S HOTEL NEW YORK – THE ART OF MARVEL® ★★★★

  Priseksempel**
  4 dage fra kr. 2.848,- pr. person
  ved 2 voksne og 2 børn i marts måned 2021

   
  Disney's Newport Bay Club ★★★★

  Priseksempel**
  4 dage fra kr. 3.723,- pr. person
  ved 2 voksne og 2 børn i marts måned 2021

   
  Disney's Sequoia Lodge® ★★★

  Priseksempel**
  4 dage fra kr. 2.273,- pr. person
  ved 2 voksne og 2 børn i marts måned 2021

   
  DISNEY'S HOTEL CHEYENNE® ★★★

  Priseksempel**
  4 dage fra kr. 2.123,- pr. person
  ved 2 voksne og 2 børn i marts måned 2021

   
  Disney's Hotel Santa Fe® ★★

  Priseksempel**
  4 dage fra kr. 2.148,- pr. person
  ved 2 voksne og 2 børn i marts måned 2021

   

  Priseksempel**
  4 dage fra kr. 1.873,- pr. person
  ved 2 voksne og 2 børn i marts måned 2021

   
  Villages Nature Paris ★★★★

  Priseksempel**
  4 dage fra kr. 2.498,- pr. person
  ved 2 voksne og 2 børn i marts måned 2021

  **Priseksempler:
  Ovenstående priser er vejledende og kan ændres i takt med ledigheden i de pågældende perioder. Alle eksempler tager udgangspunkt i en rejse for 2 voksne og 2 børn, med afrejse i marts måned 2021 og inkluderer 3 nætter på hotel og 4 dages entre til parkerne. Alle priserne er uden transport til/fra Paris.

  Vil du vide mere om Disney hotellerne?

   

  Halvpension 

  Bestil dine måltider hjemmefra, og nyd hvert øjeblik af dit ophold. Morgenmad og frokost eller aftensmad er inkluderet for hver nat af dit ophold.

  Bemærk, at morgenmaden serveres på dit hotel, mens frokost/aftensmad kan nydes på et udvalg af restauranter. 

  • Vælger du at bo på Disney's Davy Crockett Ranch, Disney's Hotel Santa Fe eller Disney's Hotel Cheyenne** får du halvpension standard (buffet) med i prisen.
  • Vælger du at bo på Disney's Hotel Sequoia Lodge, Disney's Newport Bay Club eller Disney's Hotel New York - The Art of Marvel får du halvpension plus (buffet og enkelte caféer og restauranter med bordservering) med i prisen.
  • Vælger du at bo på Disneyland® Hotel får du halvpension premium (samme som standard og plus samt måltider med figurerne og Buffalo Bill kategori 2 på bestilling) med i prisen. 

  Magiske muligheder

  • Mød Disney-figurerne: Hvem vil ikke gerne møde en af de berømte Disney-figurer? Når du bor på et af Disneys hoteller, får du denne magiske mulighed for at stå ansigt til ansigt med fx Mickey, Minnie eller en af de andre Disney-figurer, når de med jævne mellemrum besøger dit hotel. (NB! Bemærk, at det dog ikke er muligt at møde Disney-figurene på Disney Davy Crockett Ranch samt Villages Nature® Paris.)
  • Ekstra Magisk Tid: Når du bor på et Disney® Hotel får du ekstra magi hver dag! Du får eksklusiv adgang til dele af Disney®-parkerne længe før alle andre og kan møde Mickey, Minnie og vennerne. Du kan endda prøve flere attraktioner, før de officielle åbningstider i Disneyland® Park og Walt Disney Studios® Park – selv nogle af de mest populære. På visse dage kan der være ændringer grundet specielle arrangementer i parkerne.
  • Mere tid til familien: Når du vælger en feriepakke fra Magic Tours, som kombinerer indkvartering, entrebilletter til forlystelsesparkerne, ekstra magisk tid og andre overraskelser, får du mere tid til sjov med familien! Tag dig tid til at strø lidt ekstra magi til dit ophold med vores udvalg af magiske muligheder, fx en middag med Disney-figurerne. Læs mere her.
  • FASTPASS: Du får adgang til Standard Fastpass®. Standard FASTPASS er en gratis og tidsbesparende service til de mest populære forlystelser. Træk en billet i FASTPASS-automaten og kom tilbage til den ønskede forlystelse inden for det tidsrum, der står angivet på billetten. Vi foreslår, at du orienterer dig i "Guide til Parker", som udleveres ved ankomsten. Den indeholder oplysninger om, hvilke attraktioner denne service gælder for. Se denne video om, hvordan FASTPASS fungerer.

    

  *Husk at hos Magic Tours er de lokale skatter inkluderet i prisen. Du bliver således ikke mødt med krav om at betale ekstra for hotelskatter, når dit ophold er købt hos Magic Tours. Der tages forbehold for udsolgte tilbud og værelser. Tilbuddet kan ikke kombineres med øvrige tilbud eller ekstra overnatninger.